Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 4 april 2017

Framme i Nepal....

I Nepal är det just nu monsunregn och det där att klappa barn på huvudet skall göras så fort det klarnat upp, och kameramännen installerat sina kameror och annat som ingår i det hela. i våra designklädda kroppar, vi ser lite ledsna ut under själva hukandet ner på marken där vi sitter med små undernärda barn och ber dem se in i kameramännens blixtar.

Vi bor på ett lyxhotell som tyvärr inte får fotograferas då det kan skära i öronen på de som får se hur himla flott vi har det på dessa resor där sedan SVT gör en lördagsunderhållning på bästa sändningstid, och visar oss göra något fint för alla de fattiga i världen, fattar ni så jädra vidrigt och hemskt hela projektet är,?????????
Och vi gör det för pengar, vi får betalt för att sjunka så lågt så vi ställer upp på detta crap!

Just nu avskyr jag mig själv, och det är sista gången jag ställer upp i ett sådant kändisjippo någonsin!!!


Jag faxade hem och fick ett svar i morse att allt är under kontroll, Nippe sover i hallen på björnfällen, huset är städat, de första tussilagona har plockats in och står i ett snapsglas i köket, då är det vår!!


Arne skrev också att de har stängt Hornbergas Simhall då det tagits prover i både vattnet och i omklädningsrummen, och det visade sig att det är så fruktansvärt smutsigt smutsigt överallt så nu får ingen länge bada där, innan man kommer på hur renligheten skall kunna återinföras i simhallen igen!!!!!!

Vi Svenskar har alltså blivit så smutsaktiga av oss, så vi tvättar oss inte och duschar inte innan vi hoppar i vattnet, och vad händer?
Bakterier i vattnet, man badar i underkläder,,,,, HALLÅ! Måste man sätta in tvångstvagning och renlighetskontroll, hur gamla är vi, kan vi helt ha tappat att det finns tvål och schampo???????????????????????????????????????????????????????????

Skärp till er och lär er det som vi andra redan kunnat sedan vi var små, lortgrisar är ni , och det som kommer att hända är endast att det blir fler infektioner som inte går att bota med eller utan antibiotika.

Då jag återkommer skall jag personligen se till att det blir en förändring till det bättre nere i Hornbergas simhall hälsar er Honorine

1 kommentar:

  1. Detta, Käära Honorine, förer mina tankar till låååångt bort uti tiden. Jag uttänker då uppå denna så stängda simhall. Vad äro det då jag uttänker kan man förfråga sig? Jo, naturlemente uppå den goda tiden, då man togo sig ett lögarbad uti bleckbaljan.

    Det badet inleddes av fadern hansjälv, för att däruppå följas av hustru, barn, pigor samt drängar. ALLA gjorde detta uti SAMMA vatten.

    Det måste således vara detsamma uti denna bassäng!!!!!!!!!!!

    Här kunna nu problem uppstånda för de personager som behaga att ofreda kvinnor och flickor, samt pedofilerne som uti lugn samt ro sysselsätta sig med gossarne som icke bör vistas uti deras mödrars omklädningsrum.

    Det skola utebliva HÖGST intressant att få veta huru pass lååååång tid det tarvas, för påkomma huru man ALLTID håller slika platser rena från mänsklig smuts, bykning av diverse underkläder, SAMT att avhålla denna gigantiska toalett ren. Detta kunna dröja uti evinnerliga tider. Detta till trots att handeln innehaver miljontals olika preparat för slik handtering.

    Men, det skola konfereras, diskuteras vändas samt vridas på så pass länge, att det äro dags att nederlägga anrättningen, TY det äro viktigast att den som en dag påkommer huru detta skola tillgå, erhåller en ofanterlig summa penningar. Detta skola man som sagt käbbla samt tuppfäktas om uti evigheters evigheter, Amen,
    hälsar dig en totalt utled dam,
    Ruban


    hälsar dig en som äro så pass utled påom uti evigheter

    SvaraRadera