Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 29 januari 2012

Dagen efter festen.....

Godmorning! Ni som varit på en helt underbar fest, som varade ända tills morgonen. Jag själv ligger i i min paulun med en isblåsa på mitt arma huvud, var de andra gör eller icke gör bryr jag mig icke om!!!! Mitt huvud, otroligt att det skall vara så här efter att ha haft så trevligt??????Jag förstår ingenting, men jag misstänker att det blev för mycket gott från Kakbuffén, och ni skulle sett då Allan formligen proppade i sig och sin smokingkavaj full med småkakor........Men hans danskonst.........ja ni anar icke hur denne numera käre granne igen, ser ut då han dansar!!!!!!!!!!!!

Hoppas min lille nyförlovade är nöjd med mors tillställning?

Nej mina vänner, inga stora tankar idag från min sida, jag skall vila några timmar till hälsar HS

3 kommentarer:

  1. Ja, kära Honorine. Vi suckar lite till mans över dessa huvuden som GÖR så pass ont!!! Men det är nu en gång sådant man får leva med, då det varit så trevligt. Jag är emellertid en gnutta osäker på om ditt huvud kvider på grund av dessa bakverk.

    Jag noterade att herr Ollonberg var lite väl kaksmulig över hela hans smoking. Dessutom putade alla hans fickor skrämmande mycket. Vi får väl enkom hoppas på att han icke nederstoppat gräddtårtor, prinsess- samt chokladdito i dessa fickor.

    Jag kan numer förstå att denne så magre man vid namn Allan, kan behålla hans så magra lekamen intakt, då jag nu skådat hur pass yster han är då han valsar runt med allt som rör på sig. Jag antager att du ävenledes kommer att avkänna en viss sorts träningsvärk fram mot dagen, då du så behändigt kastades runt i dansens virvlar.

    Jag är helt säker på att lillpojken är mycket nöjd med hans förlovningskalas. Detta kommer han att minnas för alltid.

    Nu måste jag högtidligt avtacka dig å det största för denna så formidabelt trevliga, samt så särdeles lyckade fest,
    hälsar dig Rubie,
    som nu skall taga sig hem till Rubinsteinska, för att påbörja packningen inför vår så stora resa.

    SvaraRadera
  2. Ja, tack själv kära du! Javisst är han speciell den gode Allan, han var rent av galen i sin dansstil, men ack vad han kan hålla igång, jag hänger då icke med, och Ruth bara ser på med blida ögon???????Hon är väl otroligt förstående som maka.......

    SvaraRadera
  3. Jag har under dagens lopp grunnat lite på just detta Ollonbergsfenomen, kära Honorine. Kan det möjligen ligga till så pass att de överenskommit om att, om Ruthan slipper laga ätlig mat, så får han i gengäld dansa likt en yster kalv med allt och alla. Vad tror du om denna lilla tankesnurra,
    undrar,
    Rubie

    SvaraRadera