Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 28 januari 2012

Mingel innnan middagen har börjat....

Mängder av Tuplaner pryder hela huset!
Brians ena mor!
En liten bildsvit från eftermiddagen, Roger Noore kom naturligtvis, vilket gläder oss alla, och Brians mor(en av dem) är så förtjusande trevlig, vi har börjat att mingla lite här med Champagnen och snittarna, och kl.18.00 är det dags för själva middagen! C-J har fått en så makalös vacker ring av Brian, ni ska snart få se den hälsar HS 

1 kommentar:

  1. Jag må då säga, kära Honorine, att den ena av Brians mödrar, är skrämmande lik icke mindre än själve Julius JR:s före detta fästmö!!!!!!
    Så tjusigt av Mr Moore att sätta sina ädla fossingar i ditt hem, då detta spektakel går av stapeln. Då jag EJ kunnat upptäcka Hustrun i detta mingel, utgår jag från att hon haft den så goda smaken att utebli.

    Nu emotser vi alla 18:00 klockslaget, då den så eminenta middagen vankas.

    Jag har absolut sett hur Herr Ollonberg slänger allt för lystna blickar på dig, till lilla Ruthans starka ogillande. Nu VET ju icke jag om det är dig som person som upptager hans tankar, eller OM det vara tankarna på vad du har att erbjuda i form av matväg.

    Så befriande att dessa svärmödrar är av det lite mer trevligare slaget, och då tydligen lite mer en av dem.

    Rutger ser dock icke ALLT för ogillande ut. Kanske Christina haft ett av de lite mer allvarligare samtalen med honom, innan de anlände till ditt SÅ anrika Säteri,
    hälsar dig en lite Champagnerusig,
    Rubina v Oben

    SvaraRadera