Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 14 januari 2012

Lördagskväll

Ja, här har jag suttit och svept med mina ögonfransar, medan jag koncentrerade mig på mitt föredrag.
Det gick fantastiskt bra, hela aulan var fullsatt och intresset för Dramaturgi verkar vara aldrig sinande!

Efter detta mitt värf för dagen så körde jag snabbt tillbaks till hemmet där Lilla Elsa hällde upp ett glas av den torra goda Champagne , och till detta avnjöt jag en Laxtournedos med räkor och parmesanost!
Kan man ha det bättre en lördagskväll på landet?????

Undrar just vad Allan och Ruthan har inmundigat??????

En ledig kväll för lite pianospel och lite tankar inför kommande projekt handlar det om här. Hoppas er kväll blir lika lyckad som min hälsar HS

3 kommentarer:

  1. Ja, kära Honorine. Härmed kan jag kanske icke just med stolthet, men ändock omtala vad dessa Ollonbergs inmundigade i afse till kvällsmål. Då du så pass mycket upprört mig med dina evinnerliga ögonfransar, (som om det plötsligen kommit till din kännedom att du innehaver slika), blev min så oroliga själ nödd till att röra så smått på sig. Således tog jag den snabbaste caretan som finnes på det så pass ärevördiga Rubinsteinska. Här fanns icke plats för något daltande med isiga vintervägar. Nej, gasen i botten var vad som betydde mest. Således styrde jag min kosa mot det Ollonbergska hållet. Då jag numer fått erfara från dig, att detta så omaka par icke direkt ylar av förtjusning, då en så pass grann automobil framstormar utanför dessa så immiga rutor då de stått där och flåsat i vrede, för att efterse om DU kommer med den ack så nya sportpärlan. Jag använde mig således av din gracila handbromssladdning utanför ett av de fönster som då hade en aning mer sikt. Imman hade således lättat. Då jag närmade mig deras ägor, lät jag maskinen få ge ifrån sig ett extra vrålande tjut. Och VIPS var genast dessa båda ögonpar där. Jag bör tillägga, att detta Ollonberg numer är om möjligt ännu magrare. Hur som helst med detta. Då jag sladdat ett par gånger, for jag till synes därifrån. Nu var jag dock så pass finurlig, så jag parkerade en bit därifrån, för att sedan framsmyga likt en tvättäkta Indian. Där vid köksfönstret kunde jag då upptäcka, att på deras ickefagra porslin, låg icke mindre än en ynka förhårtstekt skiva radhusbiff!!!! Denna serverades dessutom av ingen mindre än Ruthan själv!!!!! BAH!!!! HAR de inget tjänstehjon???? Jag bara FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGAR!!!!

    Med dessa enkla ord, vet du nu således vad som avnjöts i det Ollonbergska hemmet.

    Jag tycker mig skåda, att denna canapè eller vad denna möbel nu behagar kalla sig, är omklädd. Så kolossalt tjusig den blev. Men passa dig dock för kuttrasju, då den så tydligt inbjuder till detta otyg.

    Då du skall inmundiga denna så dagliga Champagne, blir det då icke lite svårt med dessa så förargligt lååååååååånga ögonfransar. Att sitta och nederdoppa dessa ideligen i denna så starka vätska, tillåter jag mig att ifrågasätta, då denna kan uppreta själva tårkanalen, kära Honorine.

    Är det på det viset att du efterskänker detta Ollonbergska par en liten suktande tanke, då du nu avnjuter denna så utsökta lax,
    undrar, Rubie

    SvaraRadera
  2. Jaså, minsann! Så simelt, att en lördagskväll på godset inta radhusbiff???????? Ja, ja, det var vad jag misstänkte,denna Ruthan , så totaaaaalt okunnig i det mesta som en kvinna bör vara kunnig i!

    Med min goda själ så kommer jag väl inte låta det dröja innan jag inbjuder dem på något kulinariskt??

    Jag håller bara i mina fransar drar dem åt sidan, och vips så kan jag taga mig en mun full av skumpa!!!!No problems!

    Jag slog en blick på ett tv program och såg några personer sitta och samtala, en av dem gick från att vara sig själv till att bli en helt annan och så tillbaka till sig själv igen?????????????????????????Hur kan man göra något sådant funderar jag ännu på??????Var han helt frisk, eller led av diagnosen:A-Ö( hela alfabetet alltså) Mystiskt, mycket mystiskt anser HS

    SvaraRadera
  3. Goddag du ädla Grevinna, som så godhjärtat låter ditt hjärta blöda för detta Ollonberg. Så gendobelt att umgås med dessa tankar, så som att inbjuda Allan till något kulinariskt.

    Men kääääääääääääääära Honorine!!!! VAD är det för kusliga televisionsprogram du låter dina så ögönfransbeprydda ögon betitta. ÄR det SANT att det satt en människa där som låtsades föreställa en hela ANNAN person. Vet du. SÅDANA skall man passa sig jäkligt noga för. Dessa personager kan man ALDRIG veta var man har. TVI VALE sägs det här från det Rubinsteinska palatset,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera