Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 27 januari 2012

Förlovningsdag på Hornberga

Jag har icke sovit en blund, kan jag meddela. Hela kroppen stramar av åsnemjölken och det svider i ansiktet av laserknivens mejslande, men snygg är jag!

Carl-Jan och hans Brian tillsammans med "föräldrarna" kommer till Arlanda vid lunchtid, så Arne hämtar upp dem där.
Julius Jr. kom igår från Bern där han numera har sin bas, och han har redan hjälpt mor med mängder av göromål, han är så rar, den pojken.
Jag kanske skall försöka passa ihop honom med Wiveka Bromander-Wrede-Vomén????????
Vi blir 13stycken till bordet, jaja, jag vet att en del reagerar på antalet, men jag gillar att utmana , så är det någon som anser att antalet är obehagligt so what säger jag! Sitt någonannanstans då!

Bageriet i samhället står för kakbuffén, och de kommer själva upp och dukar fram den i gula salongen.

Greta står redan i köket, Lilla Elsa har dagen till ära sin lilla svarta klänning med spetsförklädet på sig, men Gud i London så skärrad jag är, vad är det för "kvinnor" som kommer från London? Brians mamma och mamma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rutger och Christina kommer att flämta av hysteri, iallafall Rutger som är så konservativ, och Allan och Ruth, vad säger de månn tro?
Det sprider sig som en löpeld i byn att Grevinnan påHornberga säteri icke har fostrat sina söner på ett riktigt sätt! Jag kommer i ett dåligt läge, och......

Dukningen!
Darlings!
Gretas domäner!
Bordsdekoratinerna!
Kakbordet, bara ett prov från Bageriet, och vi valde ut några riktiga "godbitar" från denna buffé!

Nej, bort med de dumma tankarna nu, jag skall se till mina hästar och få lite frisk luft i lungorna......HS

6 kommentarer:

  1. Kära non, vilken kakfest och så vackert dukat. Det kommer säkert "alla dina pojkar" att gilla.Lycka till med förlovningskalaset.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  2. Kära Honorine!!! Troligen kan du trösta dig med, att dessa båda svärmödrar troligen är om mer nervösa inför detta galej!? Särskilt då de får se ditt så Laserade ansikte, samt den så åtstramande åsnemjölkens inverkan. Allt detta inklätt i detta lilla blå fodral med sitt så kolossalt chica lilla släp. Jag tror ävenledes att detta Ollonberg mer kommer att bli totaltförälskad i själva dig, i stället för att för tillfället ha eventuella synpunkter på detta så överraskande partnerskap. OM han gnölar, så har ju den omedelbara lösningen på detta! Denne lite mer konservative Rutger, blir till slut nödd till att överse med detta. Omtala TYDLIGT för denne man, att detta inget har med misslyckad fostran att göra. BASTA!!!!

    Beträffande denna kakbuffè, så ser den absolut tillfredsställande ut. Skulle detta icke passa, kan denne person göra sorti, samtidigt som den eventuelle personage som EJ behagar sitta vid detta så vackra bord, som tillåter 13 gäster frossa i idel godsaker

    Dessa dina ordinarie, samt inhyrda tjänsteandar, gör ett utsökt arbete. Detta bör honoreras!!

    Det är ett mycket klokt beslut du tagit, då du nu har för avsikt att utrida tillsammans med dessa Darlingar. De kommer att ge dig både kraft samt mod, hälsar dig,
    Rubina, som strax anländer.

    SvaraRadera
  3. PS
    Skulle du se med blida ögon, om det skulle komma till stånd ett tycke uppstod mellan Viveca Bromander- Wrede- Womèn?
    Tänk om du ånyo blir nödd till ävenledes avstyra detta svärmeri,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera
  4. Frid överej godingen Kal-janne. JA kommerå inteå vapåren begravningen. Men kåm inte timejå gnell sen. Härerekörtba.
    Inga helsningar från
    Frank

    SvaraRadera
  5. Kära vänner, ja förutom Ädelkvisten då!
    Tack för era uppmuntrande ord idag, det har varit en helt oförglömlig dag, då jag bortförlovat min yngste.
    Hela dagen har varit fylld av glädje, glädje och åter glädje! Här fortsätter det natten igenom! Klackarna i taket säger Grevinnan

    SvaraRadera
  6. Det är en lisa att så tydligt veta att dessa båda tjänstehjon sedermera kan reparera taket, efter det att du tillräckligt många gånger slagit klackarna i detta, kära Honorine.

    Har denne vedervärdige Ädelkvist ännu en gång hört av sig? Förstår han dock icke att detta icke lönar sig,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera