Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 18 januari 2012

en liten incident......bara.......

Ja, ni mina vänner i när och fjärran, så går det då man galopperar barbacka i snöstorm, men det är bara en stukning av foten, ingent särskilt alls, det viktigaste var ju den att Lady Gaga klarade sig helt, jag var helt enkelt lite klantig, och det har jag nu fått höra under en längre stund här på säteriet. Såväl Toivo som Arne har ojat sig rejält och sagt att det där med barbackaritt inte är något för damer!!  Pyttsan, tyst med er gubbar tänker jag, men säger inget, för jag vill ju gärna bli lite ompysslad också.......eller hur?

Jaha funderar  jag vidare, det var väl bara för det där jag tänkte om Katter ibland oss Hermeliner. i morse...eller vad tror ni?

Lilla Elsa, den söta flickan kommer här med en bricka med nybakta bullar med kardemumma och en stor kopp svart te från Kina, direktimporterat av Julius Jr. Så jag klagar icke på något trots mitt lilla stötta ben hälsar HS

3 kommentarer:

  1. Men så KOLLORYSANSVÄRT att så skada foten, då du äntligen avblivit denna så ihärdiga Konghonginfluensa, kära Honorine. Som om nu icke detta räckte, skall således dessa båda (ung)tuppar nu fäktas rakt framför din sargade fot, genom att genast taga chansen att få påtala att kvinnor ej är lämpliga till att rida barbacka!! VAFALLS???? Strax därpå är de ej heller sena att omtala att kvinnor ej heller kan framföra motordrivna fordon. VET de då ej att det faktiskt är personager av det manliga könet, som står för flest olyckor, samt med dödlig utgång. Men det är klokt av dig att låta lilla rosenmunnen tiga still, då du kan dra nytta av deras omhändertagande. Då kan de få en chans att känna att de är både stora samt starka.

    Kanske du nu skall påpassa att skriva en mängd sonater, samt inöva ett antal arior, då jag nu VET att det börjar dra ihop sig till en ny turnè som inledes på den så Kungliga Operan. Detta vet jag, då jag inhämtade vinternvårens program från Operan, då jag skulle hemfara från Grevinnan Koofooth. Där, i detta så utsökta program, kunde jag genast utläsa att du stod bland de främsta sångerskorna som skall bevista detta hus. Fotografiet av dig var helt enastående, på min ära. Dessutom vet jag ävenledes att denna föreställning från och med idag, är utsåld. Jag fick köpa den sista biljetten.(Och DEN var ICKE billig, skall du veta).

    Be nu den så fagra lilla Elsa att koka dig ett våtvärmande omslag, bestående av färskt fiskrens. Personligen föredrar jag Marulk, men det skall gå bra med vilken sort som helst. Uppblanda denna röra med väl blötlagt tidningspapper (DN), tillsätt därefter ett par matskedar stött renlav. Detta omslag pålägges klockan 21:03. Låt detta påsitta till dess att stanken gör dig ordentligt illamående. Exakt DÅ skall detta avtagas genom att vrida av detta motsols. Klockslag är irrelevant vid detta skede.

    Låt dig nu VÄL uppassas av de bägge hjonen, så att de vet att de lever, hälsar dig Rubie, med oräkneliga kryapådigtankar.

    PS
    Dessa katt visavi hermelintankar, bestraffas EJ på detta viset!!!!!!!!!!!!!!!!
    DS

    SvaraRadera
  2. Nu tog jag gädda och Svenska dagbladet, men det hade en kollosal effekt, så tack för ditt goda råd!

    SvaraRadera
  3. Kära Honorine. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad jag blir då du kan omtala att din arma fot så fint läker, trots att du nu valde just Svenska Dagbladet,
    hälsar dig,
    Rubina v O

    SvaraRadera