Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 20 januari 2012

Jag förbannar denna telefon.......som stör mig med sitt eviga ringande....................

Ja, det är iallafall  mina tankar inför dagen, att be om att få en kaffekorg med mig, och ta min Röda Ferrari och köra SAKTA genom det sörmländska landskapet, för att stanna till på ett vackert ställe. parkera bilen, ta min lunchkorg, och promenera runt i skogen och bara njuta av tystnaden.
Jag fick alldeles nyss ett telefonsamtal från............jag berättar det senare, för jag är ännu lite skakad , och har bett lilla Elsa att koka en tallrik med Kruskagröt, som lugnar magen , för nu fladdrar det överallt i kroppen........varför får man aldrig ha en lugn stund undrar Honorine, som skall återta lugnet genom att koncentrera sig på morgontidningarna och gröt. See you!

1 kommentar:

  1. Kära Honorine! Varför icke helt enkelt ifrånlägga dig denna telefonapparat i någon av de salonger du för tillfället EJ bevistar? Det verkar som om det nu vore det enda valet du nu kan hantera, då den ju tydligen HELA tiden påkallar din uppmärksamhet. Det man icke hör(telefonsignal), det gråter man icke åt, sade redan den så framlidne Doktor Kalahari på sin tid. Ävenledes jag tror att det nu en gång ligger något i denna devis. Nu har ju jag för all del ingen som helst AAAAAAAANING om vad detta så uschliga samtal bestod i.

    Hoppas nu att du icke allt för mycket upprörs då du intagit ALLT vad dessa så Europeiska avisor har att förtälja. Men kanske ävenledes dessa budskap överskuggar det du så nyligen fått erfara.

    Se nu för Höge Farao till att denna kruskagröt EJ är för välkokt, ty då kan ju som bekant detta leda rakt in i den motsatta effekten,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera