Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 28 januari 2012

Nu börjar strax dansen....Sven-magnus kvintett spelar upp....

Sven-Magnus är en lokal orkesterkvintett som jag hyrt in för att hylla vårt förlovningspar med. Några av medlemmarna har gått i skolan tillsammans med mina söner, ja i unga år naturligtvis, innan de började på Berglunds privatskola i Värmland. Så jag tyckte att det passade så bra att hyra in i kväll.
De började med att spela Du gamla du fria och sedan den engelska Good save the queen. Mycket mäktigt!Jag själv blev genast uppbjuden av Roger Moore, och han dansar så besynneerligt struttigt på nåt sätt, nej tacka vet jag Allan som med sina långa ben svänger en runt i luften som en vante, det kallar jag dansör.
Ruthan tar en stilla Foxtrot med Julius Jr. ja, det är en godhjärtad son jag har.Advokat Bromander Dansar bara med Rutger ser jag och Christina ser inte alls glad ut där hon står vids drinkvagnen och formligen hinkar i sig vitt vin!Detta bådar icke gott!
Brians föräldrar dansar bara med varandra!!!!!!!!! Märkliga de där engelsmänniskorna tycker jag nog ändå!
Men det skålar vi på kära vänner!  Och så tycker jag att vi dansar fågeldansen, den som är så rolig!  Kom ska jag visa er alla hur man gör. Spela upp Sven-Magnus, spela fågeldansen, för här skall det flaxas.......

1 kommentar:

  1. Ack en sådan lusterlig yster dans du så pedagogiskt undervisat oss i nu, kära Honrine. Jag har framviskat ett önskemål i dessa så Sven-Magnuskvintetts öron. De har således utlovat en längre version av denna så djupsinniga fågeldans toner. Således kommer jag att medbringa de tonerna, då vi far ned till detta storkland. Då de finner lust att flaxa med sina så långa vingar, kan ävenledes VI underhålla dessa flygfän på vårt lilla vis. Jag BLEV så pass betagen av denna lilla kulturella dans. Det fanns dock ett litet smolk i denna glädjebägare, och det var att min en aning malätna cape hade en viss fäbless att nederhasa från mina så späda axlar, då det skulle flaxas på detta en aning infernaliska sätt. Det bliver bra mycket bättre där i storklandet, då jag EJ kommer att uppbära denna prydnad. Nej, då gäller det mer att tillse att benlindorna äro välknutna i detta sammanhang.

    TÄNK att dina så pass väluppfostrade gossar, har varit kamrater med denna kvintett. ÄR icke detta underskönt så säg?

    Ävenledes jag haver iakttagit detta eviga dansande mellan Viveca Bronander-Wrede- Womèn, samt denne lite mer kontroversielle Rutger. Ack så denna lilla näpna Christina blev nödd till att ideligen påfylla hennes glas med både det ena samt det andra. Hennes ben är ej längre så stadiga som hon önskade sig.

    Dessutom kan jag väl medhålla dig, då du påpekar att denne Mr Moore, struttar lite väl mycket då han tror sig taga ett danssteg. Nej, då är det bra mycket mer fart på detta Ollonberg, MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag då säga. Att så som i en enda handvändning uppkasta dig i själva luften, fick mig att hisna av ren och pur fasa, men det tycktes icke du göra, då du följde hans steg som om ni icke annat gjort under edra liv.

    Julius JR ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ju en så pass ädel gentleman, som valde att taga sig en stilla foxtrot med den så nyligen benbrutna Ruthan. Det GICK ju en aning stapplande, men de nådde målet till slut, då denna kvintett blåste ut den sista tonen i den något sentimentala potpurin.

    Men jag MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ då säga, att denne CP Brian till synes icke hade det minsta lilla lyte. Som han jitterbuggade med denne så avhållne Carl-Jan. Jag har alltid trott att de CP-skadade hade en aning svårt med gång samt balans. Men som sagt. JAG märkte dock intet.

    Nu skall jag nedertaga mig till den så Finländske Toivos lilla pörte, för att efterse att icke Själve Översten bliver allt för överförfriskad, TY det kommer ävenledes en arbetsdag i arla morgonväkte. DÅ vill jag ha honom nyter samt sober som en daggfrisk ros, då han skall hemforsla mig,
    hälsar dig en kolossalt road,
    Rubie

    SvaraRadera