Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 19 januari 2012

Varför är Amerikanare så tjocka, och varför bär Påven Mitra......

Ja så där fritt flyger mina tankar medan jag målar för livet!!!!
Nu har jag en kort paus mdan Toivo spänner upp en ny duk till mig, och Arne har burit ut den förra till vårt SPA där det satt på full värme så det skall torka lite snabbt. betänk att det skall skickas inpackade och torra med flyg i morgoneftermiddag  direkt till Hongkong och Knas Kvitte!!!!

1 kommentar:

  1. Men HÄR har du troligen bundit ris till din egna rygg,KÄÄÄÄÄÄÄÄÄRA Honrine. Detta kommer att barka käpprätt mot själva helvetet, så som jag kan se det. Här är troligen ej ens en tvättäkta mani tillräcklig. Det enda är nog att du så sakteliga tar dig mot det Ollonbergska hållet, samt utbyter mat mot äkta konst. Vad tror du om detta?? Här gäller det ju först och främst att hålla det så berömda skenet uppe. Sedan får du ta eventuella följder om de skulle dyka upp. Om du ej lärt dig att ljuga trovärdigt, kan du ta dig en snabbkurs via televisionens debattprogram, "Uppdrag granskning", med flera. Där kan du lära dig bra mycket mer än du någonsin trodde. Denne Knas Kvitte har sedan enbart att tugga i sig, samt svälja dessa "vita" lögner.

    Det finns ju en tydlig intressant linje som nu följs i dina så filosofiska tankar, nu då du hamnat i detta maniska tillstånd. Det gäller då bara att underlåta att sätta sig ned, för att intaga en grubblande position. Då dessa enkom löper på, kommer du sedermera upptäcka att du alstrat flera, kanske icke just hundra, men näst intill, målningar. Kanske detta fiskrensavkok ävenledes kan komma till nytta i detta fall. Det är ALDRIG fel att prova,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera