Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 8 mars 2017

Internationella Kvinnodagen!!!

Feminismen har resulterat i att alla människor idag mer eller mindre kallar sig för feminister,bara för att de ska vara politiskt korrekta. Det är idag övre medelklassen som tagit över feministrörelsen, medan de lågutbildade ensamstående har inte samma tid och ekonomi att hålla på och jollra om feminismen, lika lön blabla bla......

Idag har vi en utsmetad Feminism som samtidigt vill helst Botoxa sitt ansikte, lyfta sina bröst. träna arslet av sig , och hör och häpna, inte för sin egen skull, utan för at behaga mannen... Vad i hela friden snackar vi om Feminism när de som hålla i en Filler eller Botoxspruta tjänar massor av pengar och där det är långa köer för att få sig detta insprutat i delar av kroppen.



Så ta er nu i era kragar och vill ni vara feminister så bete er som kvinnor, kämpa för jämlikhet och inte vilja se ut som bimbos för att endast behaga männen.

Skärp er nu, och tänk efter, hur många av er lever inte på era män och deras inkomster, visa och tala med era döttrar att stå upp för sig själva, och inte kalla sina män för små gubbar, det är då ingen jämlikhet!


Alla talar om ordet Feminism, men ingen kan säga vad det betyder?????? Vi har en Feministisk regering i vårt land???????Vad och hur märker du som medborgare det??????? Blabla bara bara ord, ingen insikt!

Så länge vi bara talar om detta fenomen men visar våra män döttrar och söner barnbarn att vi skall behaga mannen, inte klarar livet utan en man, lever kvar i dåliga förhållanden etc, då visar vi endast att vi inte kommit någonstans i vår frigörelse, så tänk under detta år efter och skaffa er självinsikt, självkänsla och självförtroende så skulle ni alla må bättre, barnen skulle må bättre, så skärpning, och babbla inte bara om ordet utan att fatta vad det betyder! Läs på om Sufragetterna och hur de tog till sig innehållet och inte bara ordet för Feminism!!!!! Läs på och förstå hur kvinnor har arbetat för att uppnå jämlikhet, inte som idag, sätt på er en rosa stickad luva, och därmed är du feminist.......javisst?????????????????????????????????????????????????????????

Hur trött kan man bli? Själv skall jag be mina två manliga medarbetare att fixa en fräsch kopp the från Fortune & Masion och så får de till detta bjuda på en nybakad och ljummen scones med smör och hemkokt marmelad på gårdens alla frukter.  Heja Feminismen!!!!!!

1 kommentar:

  1. Käära Honorine. jag kunna avkänna huru pass kallsvetten nederforslar utmed hela kroppen då du så infernaliskt rätt innehaver uti denna så pass prekära fråga så som Feminismen. Jag kunna själv icke hava sagt allt detta bättre!!!!!!!!!

    För mig, som haver 60-talet bakom mig, men dock ICKE förglömt det, då man på fullt allvar började närma sig så försikterligt ordets RÄTTA betydelse,kunna jag enkom gråta blod. På DEN goda tiden, voro ICKE ordet Feminism enbart ett slags ord som man kunna svänga sig med när helst det behagas. Uti mina öronsnäckor kunna man likaväl säga, plommonkompott, men då det ordet äro för långt för att idas uttalas, haver man tyderligen valt just ordet Feminism.
    OM nu herrarne anser sig vara just det, varföre avsäger de då icke ifrån, då deras kvinns till våp fortfar samt utökar detta ytliga behagande??? Varföre säga de medelst en allt för hörbar illasmakande äckelkänsla, då det skola till att kvoteras vad gäller diverse arbeten som män sedan stenålderstiden anse sig innehava rätten till? Tacka tusan för att de icke betro kvinnsen, då de anstränger sig till yttersta för att dels uppträda som ena rikterliga våp som omkringstolpar som tvättäkta fnissande yrhönor!!!!!!
    Därmed icke sagt att det tarvas enkom foträta skor för att framstå så som en Feminist. Det finnas ävenledes en gråskala som gångar allt från svart upp till det vitaste vitt.
    Det äro enkom ord SAMT handling som visar var du står, vare sig du äro man eller kvinna. Det tarvas EJ att alltider gallskrika om detta,
    hälsar dig en som ånyo ej upphört att storligen förvånas. Då ej av pur glädje,
    Rubina!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera