Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 11 mars 2017

Succé är bara förordet......

Nu talar alla i hela Hornberga socken om detta taberas som igår bevistades av många potentater och magnater, samt en och annan vilsen DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiirektör, visserligen i låga grader, men de kunde ändå inbjudas då deras hustrur förtjänade slantar genom diverse ohederligt arbete i massagbranschen! Vilka deras namn är förtäljes icke här och nu, men det kommer iallafall ut i skvallerblaskorna endera dagen, då jag såg att "Hänt i Vecken" smög omkring runt sjön, och jag bad Arne att rikta den lilla kanonen och trycka av ett ordentligt pappskott men den som känner honom vet att han är en hyvens person med ett varmt hjärta så det lyckades jag inte få honom till. Han riktade kanonen istället mot den knallblå himlen och drog iväg en hel serie med skott så Brita med Julgransfoten som var berusad redan då hon anlände stödd på Nisse i Bryne slog i backen med sina små silvriga sandaletter, då hon inte hade mer innanför sitt pannben, medan Rubina kom i de stora vandrarkängorna hon haft sedan urminnes tider, visserligen nyputsade, och det gjorde att hon stod stadigt under hela den långa ceremonin ute i det fria.

Men då KLM gjorde en sväng på lågan över byn innan den fortsatte mot Frankfurt och sedan vidare mot San Fransisco, ja då grät jag en tår, det var så vördnadsfullt att de flög en extra sväng över flygfyren i Trosa bara för min skull.

Som sagt, Brita med julgransfoten var full redan från början så hon kom aldrig in och fick smaka av alla godsaker, hon föredrog att sitta i Nisse i Brynes Volvo Duett och halsa öl och röka kontinuerligt!
Men Nisse som var glad som vanligt var med och försåg sig av ostar och korvar, jag bad Toivo att göra en Doggbag till Brita för inom tänkte jag att det behövs lite mat i den stackars arma sönderdruckna kroppen också, annars så skvalpar det snart så fort hon tar ett steg, stackarn, ja de säger så i Hornberga samhälle, ja stackarn, den stackarn, dont ask me why, jag bara upprepar det jag hört!!!

Tårtan var fenomenal, och Greveparet Älgbräken ville också ha en liten extrabit med sig hem, men där beror det ju som vi alla vet på att de är så snåla så troligen tvättar de upp toapappret och återanvänder några gånger, ja men så är de rika som troll, jag gillar det på något märkligt sätt, så visst fick de med sig en rejäl bit hen och varsin fyrklöver i marsipan också, all lycka till dessa mina gamla grannar.

Alex charmade alla människor, men det räcker ju med att han visar sig, han kan ta människor om man säger så, och han och min Advokat Örnclou och hans syster Envelope hade så trevligt såg jag , ja de är ju och tillhör det unga gardet med tiden framför sig, vi andra har pengar men inte all tid om man säger så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det avslutades vid pass 03.30 tiden då rullade Nisse i Bryne ut genom grindarna med Brita syntes inte till alls, hoppas hon instuvades i baksätet så han inte släppte henne och vi hittar henne på markerna idag, då det har varit en kylig natt, men nu är solen på väg upp, och jag skall ut och testa min nya cykel som Toivo fann på logen, ja den är efter salig fars första fru, men den är nypumpad och kedjan dränkt i cykelolja så nu gör jag som Björken; jag susar hälsar er Grevinnan

2 kommentarer:

  1. Käära Honorine. Jag samt Själve bugar samt avtackar dig för ett eminent kalajs. Vi äro fortledes magstinna skola du härmed förveta. Tänk slika charkuterier denne CharkbussCharie ändock förvaltar uti lårar samt diverse nätkassar. En hyvens man skola man kunna avsäga uppå den så pass raka armen.

    Betänk dock huru pass många litrar denne Britta medelst Julgransfoten kunna nedersvälja!!!! Här äro vi oroade över hennes tillstånd, men då Nisse i Bryne EJ verkade nämnvärt brydd, antager jag därföre, att denna mängd som konsumerades voro ned normala och icke en droppe mer.

    Jag åsågo att Allan Ollonberg gärna dvaldes uti i stallet tillsammans med den så pass nydöpte Nippe. Dock innehade han en fäbless att nederlägga sig UNDER sagda hästs hovar. Medelst dessa avtrampade Nippen lite av samt an uppå Allans lekamen. Då ej heller han voro vid sina sunda vätskor, ingrep jag å det omildaste för att utdraga denne personage från en slik obehgerlig knipa.

    Så, nu kunna den lille Toton omkringgå ute på hagar samt fält, utan att känna sig okristnad. DET min vän äro en lisa att förveta.

    Jag kunna migutibackenslåpå, att detta Älgbräkenpar skola medertaga sig så mycket som enkom gingo från bord samt skafferier.

    Nu skola jag avsätta Camina på att avputsa diverse lerkockor samt annat jox som påfastnat uppå mina så härrrligt in-samt utgånsamt Själve Överstengna kängor, så att de förhålla uti ytterligare ett par decenium,
    hälsar dig en glad förfestad,
    Ruban samt Själve Översten

    SvaraRadera
  2. Här Kära Honorine, kunna jag avläsa, att den ack så pass förargerlige Trykfelsnisse frammevarit. Här kunna var samt en avse, att Själve Översten EEEEEEJ skola uppstå där han tillät sig att göra. Det vill säga, alldeles för tiderligt. men så kunna det avgå då denne man stodo samt pickade mig uppå axeln för att erinra mig om hans hälsningar.
    Så. Innehav fördrag med detta,
    ombeder dig
    Ruban med skamfärgade kinder

    SvaraRadera