Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 23 mars 2017

Tur och retur i rasande fart...................

Ja, jag ilar alltid i väg på något märkligt sätt, men det är väl mitt kynne?
Vad skulle jag till Londres att göra för att en ensam galning körde på människor, knivskar en polis, och jag är redan på väg?

Min lille son klarar sig naturligtvis bra utan mig, han har ju maken och alla vänner och sitt arbete, men i den fart jag var uppe i igår fanns ingen återvändo, så när jag vaknade idag efter en underbar nattsömn så insåg jag hela misstaget.
Jag åt en rejäl English breakfast, några äckliga korvar petade jag åt sidan men bacon och äggröran var helt OK. Sedan tog jag en cab och for ner till Fortune& Maison på Oxford street och hälsade på min egen leverantör av kaffe, de blev storförvånade över att se mig bara så där spontant sticka in näsan bakom disken!!!!!

En av deras finaste kunder , ja, jag säger det själv, men troligtvis är det så......och efter två stora koppar så fortsatte jag taxiresan ut till Heathrow och nu är jag hemma igen, till stor förvåning för såväl Arne som Toivo. Toivo hade redan börjat vädra sonens gamla pojkrum och satt upp rena gardiner, och knäskurat golvet, och lagt på en gammal nyskurad trasmatta i finaste rosengång, och jag såg att han blev lite ledsen för han hade trott att  den yngste skulle komma tillbaka till föräldrahemmet.

Jaja allt blir inte som man tänkt sig, men nu gäller andra tider, och jag skall ge mig upp till Allan och se hur han mår?

Jag ska faktiskt ta med lille Nippe, så får Allan se hur hästarna gör nu för tiden, han kommer troligtvis att följa mig ända in till Allans fina salonger, see you friends!  HS

Jag längtar till djungeln , då jag ser på bilderna!!!!

1 kommentar:

  1. Ja, Käära Honorine. Då ser jag mig ingen annan råd än att tillbakalägga respasset uti handväskan ånyo, nu då du allredan äro uppå hemmaplan, så att utsäga.
    Och pojkrummet som äro så pass utvädrat och all ting!!!!

    Ja, ja, men nu då du får den ousägerliga glädjen att få utvisa Lille Nippe för den så ystre Allan, kunna törhända detta upplägga ett slags plåster uppå det missade hemfågossensåret. Måtte nu bara icke den gode Allan misstycka, då den Lille Nippen avknapra uppå blomster samt slikt som utkomma uti hans vägar,
    hälsar dig en som börjar utebliva en gnutta lysten på att få utse den så nye Nippegossen,
    Ruban

    SvaraRadera