Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 29 mars 2017

Mitt nya sommarhem i Visby och firande av Violetta Parras 100årsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen är alla papper skrivna, inbetalningar klara och överlåtelsen är gjord. Ja, det är min Advokat som skött det hela, men igår så telefonerade han mig från Visby, och sa att allting är klappat och klart!
Ni anar icke hur upprymd jag är för det här var ett klipp, ett köp som kommer att förvärvas av mina söner så småningom, någonstans måste vi väl ändå lägga våra intjänade slantar  eller hur?

Innanför murarna , egen liten trädgård utanför, gatans myller och det bästa av allt, jag har väntat in en våning med havsutsikt!!!! Det ska bli spännande att göra detta till mitt sommarviste, med hela havet utanför mina fönster, ja, Visbys bästa läge hade Mäklarfirman sagt, om detta är sant vet inte jag, men huvudsaken att jag kommer att trivas.

Vi kör över vårt sommarflyttlass redan till Valborg, och sedan ska jag bara leta sommarbete till mina darlingar , som inte ligger alltför långt utanför , då det blir Toivo och Arne som får sköta om detta, då det ingår i deras sysslor. Det kommer att bli helt underbart att sitta på Lindgården och dricka lite skumpa i den Gotländska sommarkvällen igen, jag har verkligen längtat dit under åren som gått.


Jag var en sväng in till stan igårkväll och åt middag på den nya restaurangen Le Dolongere på Narvavägen, vilken service, vilken kvalitet på såväl personal som på maten, även notan var lång och mångsiffrig, men det var det verkligen värt, vill ni äta små underbara Tapas, ja då måste ni gå dit, och den lilla tarten som bjöds på till Caffe med avec var gudomlig, aningens för mycket mandelmassa, men jag ger den nio av tio stjärnor.

Rubina åt renskav a la speciale´ med rörörd lingonsylt, vilket hon verkade uppskatta mycket, då hon drog med tummen runt kanten på tallriken och sög sedan i sig den sista såsen. Jag frågade förvånat varför hon gjorde så???????

Det var  gamla ärvda vanor berättade hon , det gjordes alltid i hennes hem i Södra Österrike, och därmed visade man att maten var mycket vällagad och god!
Hon berättade om den mycket obehagliga Adele Oxygen, rättshaveristen som just nu uppviglar stora delar av det Svenska folket att inte äta Ren!!!!!!
Kvinnan  som också hört av sig till mig och varit oförskämd  då vi icke är vegeterianer är mycket omdömeslös och jag tror at jag får kontakta Nästan Advokat Wiveka Vomander så vi får henne intagen på sannolika skäl uppvigling mot de som älskar Renkött.

Ja, och efter detta bänkade vi oss på våra platser på Lilla Operan där det firades 100 år sedan Violetta Parras födelse, med tal, av Ambassadören och underbar sång och musik.

Aningen onykter och huvudet fyllt av "Jag vill tacka livet" styrde jag hemåt i den vackra vårkvällen hälsar er HS




6 kommentarer:

  1. Hujedanemej, Käääära Honorine, sickena sjuhemskandes ruskigheter jag avhörde strax efter det att jag hemkom från detta eminenta uppträdande på Lilla Operan. Ja, då jag fortfor att avhöra för mitt inre öra den granna lilla melodistumpen uti form av "Jag vill tacka livet". Mitt uti en av dessa strofer, avhörde sig Grevinnan Maja af Bleek. Ja du törhända innehaver ett vagt litet minne av den damen. Visserlunda icke en slik personage man nämnvärt märketillägger, men ändock. Uti själva telefonluren avhörde jag huru pass hon hulkade och istodo så det stod härrliga till. Det skulle utvisa sig, att ävenledes hon befunno sig på ort samt ställe. Nu omtalade hon att avblivit med hennes börs bevars. Hon innehade sina aningar om huru detta innehade tillgått då denna försvann. Huru som innehaver, så hade sagda börs uteblivit avlämnad till dessa så pass angenäma vaktmästare, som sedermera upprinde henne för att omtala att den kunde avhämtas på just Lilla Operan. DOCK funno Maja af Bleek det NÅGOT märkerligt då det under den så pass korta sträckan fram till sagde vaktmästare, hunno icke mindre än 650 riksdaler samt hennes bankomatkort bortförsvinna. Jag vilja enkom medelst detta lilla inlägg påtala faran som kunna befinna sig uti luften i denna lokal, ty om man befinna sig där, skola börsar vara befriade från dels penningar samt diverse nödiga kort!!!!!!!

    Muuuuuums fillibabba kunna jag än avkänna, då jag uttänker uppå detta Renskav. Jag betror att denna hemska Adele Oxygén lider stor brist uppå näringsrik föda, så som till exempel just RENSKAV!!!!!!!!!!!!
    Skola hon fortsätta att stalka allätande personager, kunna det avsluta rikterligt illa för vederbörande, ty då kunna hända att hon utebliver "arbetslös" under en stipulerad tid. Visserlunda tarvar hon nedersitta, för att däruppå tillverka klädesnypor samt slikt, men lönen kunna hon icke uträkna med.

    Men betänk att du nu änterligen skola öbebo i ett makalöst grant palats där uppå själva Gotland!!!!! Jag veta ju att du åtrått detta sedan, ja, skola jag tilldraga med, Adam gingo uti kolt.

    Den så pass Finländske Toivo samt Herr Arne får nu handsingarne fulla utmed att efterleta de ultimata bespisningarna till de ack så pass fyrbenta hästdjuren, men DET ordnar säkerlunda dessa så händiga hjon strax uti en handvändning.

    Nej, Käära Honorine. Detta duger icke, ty nu tarvar Maja af Bleek ett litet tröstens ord, då hon fortfar att avsitta för att däruppå darra uti nerverne, då hon betycker att det äro besynnerligen obehagerligt att en okänd ragata innehaver utibörsenrotat, då hon anser att just den äro högst privat,
    hälsar dig en som skola dalta en stund,
    Ruban

    SvaraRadera
  2. Jahaaaaaaaaaaaaa!!!! Så nu är ni 2 kadaverätande satmaror. Jag fattar nog vad du menar med där klädnyporna. Det tar jag som ett hot, men så lätt skrämmer du inte MEJ Ruban, eller vad du heter.
    Du ska veta, att mina röstresurser kommer att räcka längre än du anar!! Så kom inte här och hota MEJ.

    (- Jamen Adele. SPRING FÖR FAAAAAN, snuten är här!!!
    - Hit med dom bara, för nu ska det slutas med det där skavandet av oskyldiga renar!!!!!!!
    - Hmmmmmm, och hur vad det här då lilla fröken gaphals.
    Har ni tillstånd att demonstrera????
    - Vadååå tillstånd??? Jag säger väl för vad faan JAG vill!!!!
    - Kanske det, men det får du göra hemma, lilla fröken.
    - Sluta med ditt fröknande hit och dit. Jag är FEMINIST för helvete. FATTA!!!!!!!
    - Jahaaa. Men om ni inte försvinner härifrån under TYSTNAD, så vet då JAG var du ska placeras, LILLA FRÖKEN.
    - ROPEN SKALLA RENARNA FALLA!!!!!!!!!!!!!!!!
    - Så, nu är det bra. Det blir till att följa med farbror blå till stationen. Där serveras bara vatten och bröd, så det blir korrekt vad gäller kosten).

    Är ni nöjda nu Grevinnorna? Jag har fått lov av den blå farbrorn Bruno Knäckt att skriva det här.
    Kom GENAST hit och lös ut mig NUUUUUUUUUUUUU för faaaan.

    Adele Oxygén

    SvaraRadera
  3. Jag är den första att beklaga dig och det vidriga som hände dig, jag har ju sagt att ha alltid med ett liten rulle taggtråd att linda runt själva din lekamen och så inga väskor, utan en liten påse av sammet i ett snöre runt halsen, pengar och juveler inuti denna påse, som bärs närmast bröstet . Det är det enda råd jag har Rubina, lite verkligen inte på kvinnor med sura ansikten dålig hårkvalitet och loafers som de låtsas att knyta!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Vi får gemensamt tala med min gode vän Poliskommisarien Blomlöf och Adjunkten Pirén om de på något sätt kan tvångsomhänderta denna Adele, hon stör samhället med sina uppviglingar.Kvinnan skall inom lås och bom, förresten vi ber att man sätter tak över hela landet, en taggtråd runt , sedan så är alla tokiga och tjuvaktiga inlåsta, så kan de hålla på bäst de vill Hälsar HS

    SvaraRadera
  5. Käära Honrine. Själve Översten haver nu framtagit den rikterligt S T O R A taggtrådsrullen. Den äro visserlunda en gnutta rosterlig, men duga ändock. Skola en tjuvaktig gammal skata vilja stjäla något, kunna hen infånga en ful blodförgiftning uppå själva "köpet" så att utsäga,
    hälsa vi alla uppå Rubinsteinska, men framför allt Maja af Bleek,
    Ruban

    SvaraRadera
  6. Kära Honorine. Jag haver nu förtalat med denne Poliskommisarie Blomlöf om ett möte angående denna Adela. Han uppdelar våra synpunkter, ty NUUUUUUUUUUUUUUUUUU får det utvara NOG!!!!!!!!!
    Således skola detta ske den 33:e dennes klocka 07:32 uti den så pass stora möteslokalen,
    hälsar dig en som ledsnat uppå Fröken Oxygén,
    Ruban

    SvaraRadera