Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 21 mars 2017

Nya regler införs på flygplan runt om i världen, alla skall vara nakna under flygningen....

Mycket skall man höra innan man blir stendöv sade salig farfar och nu har det gått rakt in i mina .......

Beskedet kom igår, och mottogs härute på Säteriet,med skräckblandad förtjusning, Arne blundade då Toivo bredde på och skrattade så han kiknade , och då var jag tvungen att ta tag i det hela och gå ut i köket för att höra vad som hänt????

- Jo nu ska ho få höra på sa Toivo. Grevinna ska flyga naken som hon föddes numer, tillsammans med andra , både tjyvguppar och annat skarn...Sälva kapten ska också han sitta naken vid spaken och styra, han skrattade så brödsmulorna sprutade som en fontän över köksbordet. Arne han knep ihop ögonen så det var bara små springor i huvudet på honom, han slog lite med handen famför sitt ansikte som för att visa sitt ogillande.

Vafalls! Jag började bli riktigt irriterad på dessa jönspellar som fånade sig.

Men så här ligger det till;  Vi skall få en ny lag som skall inträda snarast, som innebär att alla resenärer måste ta av sig samtliga kläder redan vid första passering innan ombordstigning vilket blir både enkelt och ett mycket klokt val av sittande regeringar i alla de länder som godtagit denna regel, vilket innebär att ni som passagerare klär av er redan i avgångshallen, packar sedan era persedlar i en plastsäck och återfår dessa vid avstigning på destinationen.

För att inte känna sig naken överlämnas till alla en genomskinlig cape, så enhetligt som bara vi kan vara vi svenskar alltså, inte sticka ut. December månad gäller röda plastcaper, Gula under fastan, och gröna under sommaren, hösten får en blandad färg där grått och orange dominerar.

Varför undrar ni kanske?
Ja det finns flera orsaker till detta.
Nummer ett; vi skall alla vara lika, ingen förmer än någon annan, den gamla Jantelagen i ny tappning bara.
Nummer två; Du kan inte bära ombord stickvapen, bomber eller liknande som skall kunna utgöra ett hot för oss eller andra.
Nummer tre; jodå, vi blir scannade innan ombordstigning så ingen kan ha något undanstoppat i självaste kroppen.

En utmärkt ide anser jag, och det bästa av allt, jo det är att allt bagage får fara efter i en Seppelinare så om något otillåtet skulle slunkit med, en kniv eller pistolliknande så finns det ombord på Seppelinanren så vi passagerare kan äntligen få flyga och fara som tosingar fram och åter till våra älskade semesterparadis utan att vara rädda att något skall hända oss under själva resan.
Härligt tycker jag, och det bästa av allt, ingen spirituosa får naturligtvis icke heller ombordtagas, vilket automatiskt leder till att det blir lugn och ro på resan där vi alla sitter och prasslar lite samtidigt som vi försöker skyla vår lekamen.

Detta har den Svenska Turistministern kommit på alldeles själv! Grattis Sverige, landet som alltid är i framkant av de nya och stora ideérna.

Genialt hälsar HS som hutat åt såväl Arne som Toivo som inte förstod själva allvaret i det hela.

Nu ska jag ringa Försvaret och höra om jag skulle kunna lägga in ett anbud på att sy upp dessa plastcaper här ute på  landsbygden? Vilka arbetstillfällen skulle icke det bli för alla arbetslösa Hornbergabor?    En upphetsad HS skall ta tag i detta på en gång!!!!!!

Denna kommer att pryda trädgården och invigs i samband med den stora festen för Rubinas nya ansikte!!!!! Salig anfaders utblick över sina ägor!

1 kommentar:

  1. Men Käära Honorine, detta äro icke mindre än genialt, på min ära, ty vem, utsäger VEEEEM vilja utse Herr Stövlén uti bara mässingen???????!!!!!!

    Detta kunna således per automatik inbespara en sjusärdeles massa flygbränsle.

    Uttänk dig detta scenario. Ett visst klientel flyger samt far likt tättingar till exempelvis Turkiet. OM det skulle vara på detta lilla viset, att de som farer med charter skola förpackas uti, låt oss säga, bubbelplast. DÅ min vän kunna det avlåta en smula bissart då dessa skola nedersätta sig på NOGA angivna platser uti kabinen. Först skola det trängas så att det uppståndar härrliga till, ty där avgälla "först intill kvarn". Detta till trots att de förhoppningsvis innehaver ett boardingcard med utsatt stolsnummer uppå. Yrahönsförvirring uppstånda alltiderlig. Detta till trots det eviga pendlandet. Nåja, där virrar de med sina bubbelplastemballage. Detta innehaver ju som bekant en viss förmåga att utlåta. Således då de änterligen nedersatt sig efter MYCKET snedblickande uppå grannen, komma dessa så pass osköna ljud att uppfylla kabinen. I ett slikt fall, skola då JAG ej innehava något emot att få avlyssna detta.

    Det utfinnas ytterligare en fördel med detta. Slik en upplevelse kunna förnöja personagerna, dels under HELA flygresan, dels under tiden man visiterar till exempel detta så pass lockande Turkiet, MEN framför allt då vederbörande hemkommer!!!!!!!!! Då kunna det omtalas vid varje tillfälle någon olyckerlig männska passerar dessa bubbelplastomlindade semesterfarande gnuer.
    Hoppla, hoppla!!!! Där inkom tyderligen ett litet missförstånd upp bara si så där, ty gnuerne kunna man lättast betrakata uppå savannerna, och DET äro ju en HELT annan slags resa. Det skola ju uti stället hava utstått hoperna,
    hälsar dig en som ej tarvar att uppiluftenflyga mer,
    Ruban

    SvaraRadera