Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 17 juni 2011

Borta bra, men hemma bäst

Så här såg det ut så gott som hela resan!
Hornberga säteri
Ciao! HS här!
Hemma redan undrar ni?
Javisst svarar jag. Så här gick det till:

Madde ringde mig och ville bara berätta att hon dragit till NY igen, det var något med föräldrarna, ja jag lyssnade inte så noga, MEN som en snilleblixt så frågade jag om hon kunde fixa hem mig lite tidigare, hon känner ju en snubbe som har ett privatjet.
Självfallet svarade hon, att det kunde gå, för snubben var i Nice av alla ställen, så inom en timma satt jag i hans lilla Maule(flygplanet alltså) och så "tjyttade" vi iväg mot Svedala. Ingen komfort direkt tyckte jag nog, och hör och häpna! Kaffe i pappmugg och en liten inplastad kaka, jo det är sant!!! Jag är lika chockad som ni!
Så  väl på Bromma hämtade Julius Jr mig och så raka vägen hem till Hornberga, för vad är väl några Picassotavlor mot en alldeles egen liten darling som nu ska pyssla om lilla mig hela kvällen.
Det är lite synd om lilla petit moi som har varit ute och haft det sååå jobbigt i flera dygn.

Aj sjuttsingen! Måste ringa sonen angående Ryssland, och vår marknad där! Det blir troligtvis Moscov nästa vecka.
- Julius darling! Vill du ge mig en Dry martini, med två oliver tack, och ta med dig mobilen hit!
Vi hörs! Kram från HS

4 kommentarer:

  1. Vilka bra kontakter du har. Sådana ska man vårda och nyttja. Önskar jag hade motsvarande åtminstone någon liten människa som kunde hjälpa mej imorgon när vi har middag för MSS. Njut av att vara hemma och trevlig helg.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas vid all heligt att din terapeut jobbar som han skall med dig. För så makalöst snärjigt som du har det kan jag knappast föreställa mig ens i mina vildaste drömmar. Men mitt i allt detta så har du ju Julius. Utan honom stode du dig nog rätt så slätt. Vilken attans tur du hade då Madde bara dök upp så där. Nästan som på beställning. Har hon små bekymmer med pappsingen? Jag skulle verkligen önskat att du inte bara lade dövörat till då berättade. JAG skulle i alla fall vilja veta vad det handlar om. Han och hustrun väntas hit nu i helgen. Vi skall ha en liten privat ripjakt här på ägorna. OM det nu mot all förmodan skulle vara en liten fnurra på tråden, vore det som sagt bra att veta, så att jag inte trampar i det så allt för kända klaveret. Så bra att vi kom att tala om just detta. Jag kommer att vara en flicka för kort under den tiden de kommer att tillbringa hos mig. Därför har jag anställt en ny och en aningens brun flicka under de dagarna. Jag hoppas att fadern inte misstycker. Jag tänker då givetvis på att hon som sagt är en aning mörkhyad. Men å andra sidan skall hon ju som sagt bara servera kaffe.Men han kan ju knappast vara rasist, med tanke på hustrun. Skulle du kunna tänka dig att ta upp den frågan i samband med att du ringer Madde och tackar för flygturen, även om den var undermålig.
    Bästa hälsningar
    Rubina von Oben

    SvaraRadera
  3. Högaktuell info kära du!
    Kungen får inte dricka kaffe längre säger Madde.SILVAN blir helt galen bara hon ser en kaffebryggare, så för allas skull, bjud på te och pudra den mörkhyade med potatismjöl, så räddar du hela tillställningen hälsar DOTTERN.

    SvaraRadera
  4. Herre Jösses. detta läser jag alldeles försent. Här står vi nu med en opudrad mörkhyad donna med kaffebryggaren i högsta hugg. Vad i hela fridens namn kan ha fått den så rara Silvan att reagera på det en aning udda viset? Nu är det i alla fall gör sent för tiggaren att vakna. Maddes fader står redan med en kopp nybryggt i högsta hugg. Nu då jag fått denna varning från dig, kan jag faktiskt observera att det blev en aningens mulet i det annars så ljusa anletet hos frugan. Jag som i min enfald trodde att det berodde på att jag serverat fel rostning på fikat. Därför såg jag noga till att den nya flickan tog honom lite avsides, för att försiktigt höra sig för om det var något han önskade. Ja, ja. Vad skall man göra så här i efterskott
    undrar en smått förvirrad
    von Oben

    SvaraRadera