Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 22 juni 2011

På skönhetsresa inför Vladimirs besök

HS här, på väg från det ena till det andra!
Nu har jag gjort min morgonsimning i Mälaren, en snabb kopp av det ryska teét, en liten kaka och så kör Julius Jr. mig strax till stan för att åtgärda ansiktet och håret som ska få en ny sommarlyster.
Jaha tänker ni, lilla människan skulle ju vara hemma och ta det lugnt inför helgen?

Sent igår kväll fick jag telegram, från .....Vladimir!!!!!!!!!
Han ville se mig på midsommardagen på Sandhamns hotell, dit han skulle flyga med egen helikopter, ja bara så där. Han kunde inte få mig ur sina tankar bedyrade han?????????????? Jag , min lilla enkla kvinna fattar ingentiiiiing!
Han har blivit betuttad i petit moi?

Så vad göra? Emergency skrek jag i luren hos min stylist, och vips så fick jag en tid, så kl. 13.00 ska jag ligga i stolen på salongen och smörjas och duttas med under någon timme , innan Morgan själv kommer och tar hand om håret.

Det pirrar i kroppen ska jag säga. Vad är det som ska hända ?

Kära Grevinnan på Kolsundet! Så trevligt att höra från Dig! Jag hoppas din angina blivit något bättre, annars så har ju Greven själv enorma röstreurser som du själv säger, med tanke på allsången. Vi får innerligt hoppas det löser sig.
Angående vårt biblitek så är det enormt och enastående på alla vis, då förlagen lämnar hit alla nyutgivna böcker, så du är hjärtligt välkommen att svänga förbi och rota runt lite därinne. F.ö. så har jag en volym ligger här med grekisks Sysifos som jag lånade från er för länge sedan, den var oerhört intressant, detta med hans eviga stenrullande.....
Oooops! Nu tutar JuliusJr. så jag släcker ner...
Livet leker säger HS

2 kommentarer:

  1. Jag kan riktigt föreställa mig det kollossala pirret i din fasta och lena mage, då du står utanför hotellet i Sandhamn. Tänk att äntligen få lyssna till hovrandet från Vladimirs helikopter. Att se honom sitta däruppe och bara vänta på att han äntligen skall ta sig ned. Han kommer att upptäcka dig redan på långt håll, då han fullkomligt kommer att bländas av din lysande hy samt hår. Avnjut nu honom i lugn och ro, och ta det en aning försiktigt med Vodkan. Den kan vara bedräglig har jag hört. En del kan faktiskt drabbas av en slagd yrsel. Och DET vore ju en aning försmädligt.
    Kvack, kvack från grodorna.
    Massor av omtänksamma kramar
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Ack Vladimir du sköna
    du fagra mysko man
    du Ryska men ändock ej en skrööna.
    Med dig vill jag leeva,
    med diig vill jag dö.
    Mmmmmm la la traj didaj di daa.....

    Hoppsan, hoppsan. Det ryska vemodet fick poetissan i mig att vakna upp. Ja, si den kärleken. Vad allt gööör den inte??

    Vi får väl innerligt hoppas på att allt flyter på vad gäller just den. Här hemma är det öken, om man bortser från att jag nu har bestämt mig för att låta den lilla Svalan göra ett försök att vara mig till lags. Tyvärr började den första dagen här inte allt för bra. Jag hade skickat ut henne på ett litet simpelt ärende, men flickstackarn kom rätt snart åter med knallröda kinder. Ja, du hörde rätt. Naturligtvis var Översten tvungen att gå "runt" hörnet, gnolandes " to pee, or not to pee". Jag skall inom det snaraste läxa upp honom. Guuuud så trött jag blir av alla dessa i-landsproblem. Jag antar att du har bättre pli på din stab. Här verkar det som om självaste fasen har ansatt dem. Kan det bero på att Midsommaragtonen är i antågande. Den ÄR ju så trolsk.

    Fortsätt nu med det du gjorde, och ha det SÅÅÅÅÅ bra.
    Rubina (som har sina små bryderier).

    SvaraRadera