Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 26 juni 2011

En lyckad fest på Hornberga Säteri är till ända

Godförmiddag kära vänner!
Nu har jag tagit mitt morgondopp, druckit min underbara kopp franskrostat och specialimporterat kaffe.
Sitter ute i bersån och funderar vad dagen ska komma att innehålla.

Festen blev så lyckad,precis så där lyckad som en svensk fest ska vara med lite fylla, lite bråk och mycket god mat.
Det var trevligt att iaktta hur en del blir efter att ha inmundigat destillerade drycker!!!!! Inga namn kommer från mig, men Överssten blev bra rund under tårna såg jag. Skönt att han kunde luta sig mot sin moatjé von Oben.
Lille C-J for igårkväll redan tillbaks till stan och det verkade som om han hade glömt sin Wei-Wai Il sin lilla kärlekskurtis. Vi är såååå flyktiga i min familj, vilket är skönt vid många svåra tillfällen. Bara skaka av sig och köra vidare!

- Elsa lilla, vill du ta ner och putsa upp mina promenadstövlar+ Tänkte gå en rask promenad över ägorna innan lunch? Och så vill jag bara ha en Kantarellomlett och en Vichyvatten till det! Jag vill ha det serverat nere vid djuren. Gärna på möbeln som står nära hönsgården, så kan jag sitta och studera mina kära små pippin och samtidigt ta min meditation och yogapass där.

Ja som ni hör har jag det inte heller så lätt, det är mycket som ska styras och ställas med, och Julius Jr. har jag inte någon glädje av idag, han är indisponibel kan man väl säga........ja ja.......

Hoppas ni kära vänner haft en lika berikande helg som jag själv, see you soon, hug! HS

4 kommentarer:

  1. Så förskräkligt synd att inte Översten kunde hålla sig i skinnet. Jag hade verkligen hoppats på att du inte skulle lägga så mycket märke till detta så penibla tillstånd han försatte sig i. Den arma Camina fick verkligen stå ut med både det ena och det andra, då det bar hem. Ett sådant sluddrande och pladdtrande har jag då aldrig hört maken till tidigare. Jag tog en tur nedåt stallen härförleden. Camina såg rent av dyster ut då hon mockade som om det gällde livet. Men den lilla så rara Svalan! HON kan verkligen sköta sig?? Hur som helst vill tacka dig innerligt för det imposanta gillet. Det skall sent glömmas. Och jag håller verkligen med dig om att allt fanns med, som där skall vara en dag som denna. Några allvarligare blessyrer tror jag inte uppstod heller?

    Så härligt att ha en son som är lik en gås, som bara kan skaka av sig de små problemen när helst de uppstår. Men sådan mor, sådan son. Eloger till dig en masse. Vad kan det vara med den gode Julius då? Fick han i sig något olämpligt under gårdagens gille? Ge honom något lite Samarin, så är han strax på sina små tassar igen.

    Så du brukar ta ditt yyogapass tillsammans med de andra flickorna? Jag tänker på de mer äggläggande girlsen. Men, sedan är det ju det där med omeletten. De har inget emot att du inmundigar de icke fullgågna kycklingarna i deras närhet? Men åsynen av den kanske trollas bort av den rikliga mängd kantareller som kommer att dväljas där uti.

    Dina promenadstövlar ser väldigt behändiga ut. Passar alldeles utmärt då du traskar tillsammans med dina animaler.

    Nu känner jag att gårdagsaftonen börjar att ta ut sin rätt. jag behöver nog gå och ta en liten eftermiddagslur, medan den lilla Svalan så behändigt lägger om parkettgolvet i den Blå Salongen.
    Todeeloo lilla Honorine
    Kramisar von O

    SvaraRadera
  2. Nu har jag traskat färdigt i mina promenadstövlar, helt underbara att gå långt i. Du får gärna prova dem vid tillfälle, man liksom bara flyger fram, ja nästan som en liten gås..... Jag är så glad för min lille C-J som på ett charmigt om än aningen gåsaktigt sätt tar sig fram genom livet, men han är en fena på att tjäna pengar, både till sig själv och lilla mamsen.
    Hoppas du får din välbehövliga vila efter nattens fest och dans. Jag såg i smyg hur du dansade med min kära granne Felipe Transporre påSporrenäs. I förtroende kan jag säga, får du ihop det med honom, ja då får du det bra.....

    SvaraRadera
  3. Hopla, hoppla!! Känner mig nästan tagen på bar gärning. Efetrsom du redan sett både det ena och det andra, kan jag i förtroende yppa att han gjorde mig sin kur. Och skall sanningen fram (och det skall den ju), så känns det lite i hjärttrakterna. Nu vet jag ju inte säkert om det är blåsljud som känns, men huvudsaken är ju att det känns. Honom ser gärna fler gånger. Särskilt då på din Tangoafton som du brukar ha framåt september.
    Kramar från en rodnande
    Rubiiiina

    SvaraRadera
  4. PS
    Hur KUNDE jag glömma stövlarna? Jag känner mig hedrad över erbjudandet, som jag givetvis tackar ja till. Jag har alltid hyst en hemlig längtan att få flyga fram av egen kraft. Nu kommer jag att få känna på hur det känns. Troligen en formidabel upplevelse.
    DS
    RvO

    SvaraRadera