Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 18 juni 2011

Två timmar i Lotusställning blev min vila idag

Sonen Carl-Jan ringde, och så var det bara att kasta sig till stan. Diskussionernas vågor gick höga, då vi funderar på att handla med ett stort företag i Ryssland, och vi räknade Kopek och Rubler hela eftermiddagen. Hur mycket ska vi våga slänga in? Hur står sig Rubeln mot kronan? 2kr 50öre idag för en rubel, men.... det är svårt då det handlar om mycket pengar. Vi har iallafall bokat Hotel Metropol Kreml från måndag-onsdag nästa vecka, och limosin som hämtar oss på Shremetebvo flygplatsen.

Nu har jag gått en tur i hagen och gosat lite med Lady Gaga och hennes sommarkompisar Bertram och Tunas Idol, och för att rensa huvudet från Rubel och Kopek. Have a nice evening and hug from HS

3 kommentarer:

  1. Ja, dessa rubler och kopek. Vad skall man men dessa till? Är de ett slags Monopolpengar, eller are they fore real? Men, jag förstår ditt och sonens dilemma. HUR mycket skall man satsa och framför allt VARFÖR?? Skall de placeras i traktorer eller i Babuchkadockor eller ska de helt enkelt bli i Vodka? Av den bild du skickat med i kommunikèn, ser jag att det är ett hiskeligt berg av slantar. ÄR verkligen avsikten att smuggla in denna kopiösa samling till det Ryska landet? Inte är det väl meningen att ni själva skall ta hand om hela deras lands statsskuld? Nå, det har nu en gång för alla inte jag ett enda dugg med att göra. Det är bara det att jag oroar mig så för en stundande ruin.

    Det gläder mig stort att vår lille Bertram får vara på kollo hos er. Han ÄR ju så glad i Lady Gaga. Det har han personligen anförtrott översten. Ja, det är väl inget att sticka under stol med att han kan "tala" med hästar. Så om du märker att Ladyn har något på hjärtat, talar han mer än gärna med henne. Dessutom vet han att bevara en hemlighet, om hon så önskar.

    Ursäkta, men jag bara måste få återgå till själva Ryssland. Är det verkligen meningen att du tänker FLYGA dit? I ett Ryskt plan? Det måste i så fall ta en oherrans tid, då de enkom har propellerplan. Se för Guds skull till att noga ta reda på var fallskärmarna finns om det skulle bli läge att behöva nyttja dessa. Och glöm ej att ta långa hosor på. Om du måste använda skärmen, kommer troligen dina intima underkläder att skymta fram. DET vore INTE snyggt kära Honorine.
    Här hemma går det en aning livat till. Felicia af Careta dansar can can för lilla Maddes söta far. Jag blir en aning orolig, för hans ansiktsfärg är så oroväckande hög. Silvan har gått ned till starnden för att ta sig ett stilla mete. Hon hoppas på att få upp en hummer!? Jag för min del anser att hon har en aning smutsiga tankar. Hennes hummer finns ju redan på torra land, så varför fiska efter en ny?

    Jag hoppas att ni blev ordentligt amuserade av den så vackra xylofonkonserten i kväll. Men det utgår jag från. Och visst hade Camina lyckats få bort nästan allt hagel från jågeln? Jag får väl ta på mig en eventuell tandläkarräkning om du råkat bita sönder en guldplomb.

    Hoppsan, hoppsan!! Där försvann visst Maddes fader i väg med den lilla färgade tösen. Jag såg nog att han tittade sig oroligt över axeln. Men jag såg dem nog allt. Därför måste jag genast avsluta detta för att snabbt ta mig ned till stranden och ivrigt konversera Silvan. Du
    vet, liksom uppehålla henne. Det känns förskräckligt falskt, men vad skall jag göra?? Hur skulle du ha gjort?
    Undrar en något brydd
    Rubina v O

    SvaraRadera
  2. Jag klagar över stressen i mitt liv, men det är väl intet mot ditt engagemang med kungaparet. Jag har ju en bra terapeut som du kan få namnet på , och vidarebefordra det till Silvan och Calle, bara ett tips! Tror nämligen att de behöver en sådan för att ha möjlighet att utreda alla de problem som de fått på halsen.
    Vi ska inte köpa traktorer, utan importera beluga och lite annat gott. Säg det inte till någon, secret, secret säger HS

    SvaraRadera
  3. Ja, Herre Gud så tokigt det blev i går kväll! Silvan ligger nu på psyket. Det blev en aning akut. Hon råkade ertappa Calle i en osedvanligt pennibel situation, om man uttrycker sig milt. Jag blev bara tvungen att ta en hastig kontakt med Kungliga Hovpsykologen. Han var här i ett huj med den så väldigt långärmade skjortan.
    Detta har fått till följd att gårsplanen nu vimlar av murvlar från Skämt i veckan samt Svensk Gamtidning. Och Calle, ja han förstår INGENTING, trots att han sitter här och vänder ETT blad i en bok. Och HUR skall det nu gå med riporna som skriker i buskarna. Som du kan se, så bara vimlar det av problem. Vi bugar och tackar för ditt intresse att vilja tipsa om en bra terapeut, men jag tror nog att håller sig till deras Hovdito.
    Nej, nu ser jag att chauffören redan kört fram bilen, så jag säger helt enkelt, tjingeling för nu.
    Kram
    R v O

    SvaraRadera