Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 26 juni 2011

Snart på turné igen genom Sverige

Jag ska snart ut på turné i landet, och lansera min nya bok! Jag börjar redan på onsdag i Östersund, och sedan är jag ute under två veckor och avslutar under Almedalsveckan i Visby, där det blir mycket publicitet säger min förläggare.
Allt detta fick jag reda på nyss, då både förläggare och fotograf dök upp här på Hornberga säteri och berättade den glada nyheten.
Ni förstår själva  hur glad och chockad jag är, om inte så titta på bilden en gång till.

Julius Jr. ska sköta turnébussen och lille C-J tar hand om mamsens ekonomi. Stiernspetzarna håller alltid samman!
Kram från HS

5 kommentarer:

  1. Jag antar att jag inte är den första att gratulera, men så kan det gå. Alltså. STORT grattis utopas härmed. Jag vet ju själv vad detta innebär. Vi får väl hoppas på att inte Ranelid känner för att sätta käppar i hjulet. På så sätt är det förträffligt att du har de bägge sönerna med. Särskilt han från SÄPO. Den mannen kaxar man troligen icke med!!! Tänk vad livet ändå är fyllt av överraskningar. Det är dock en aning synd att du inte vill "släppa" titeln så här i förväg, men jag utfår från att det är förläggaren som lägger in sitt veto.

    Min dag har väl inte varit lika händelsefull, även om det hänt en del spännande saker. Här på mitt gods lever vi efter strikta traditioner, som du ju redan vet. Som t ex idag. På en broderad korsstyngsvepa som sitter uppsatt på den västra väggen i lilla kabinettet, står det strikt och koncist föreskrivet att: "Dag efter Midsommarhelg skall alla kvinnors hår permanentas. Därefter ges en tydlig blåtoning om de uppnått rätt ålder". Som du vet, befinner jag mig just i den åldern. Därmed har jag nu a nice perm. Det blå blev fantastiskt bra. En ren och tydlig nyans. Jag anser att de som föredrar den lite mer lila tonen, är FÖR vulgära. Nej blått hör högadeln till. Så med det nu nya eleganta hårkruset tog jag med mig mina nevöer till Cinematagrafen på det Tekniska musèet, för att där åskåda en fyrdimentsionell film som inriktade sig på flyget samt hur flyfän tar sig fram medelst termik och dylikt. Medan detta pågick vreds och vändes stolarna vi satt i. Vi besprutades med små oväntade vattenduchar. Såpbubblor spreds i lokalen Frågor ställdes där man med hjälp av knappar som skulle tryckas på då man trodde sig kunna svaret. Dessa var en aning mariga. Detta fick till följd att det äldre barnet stolt kunde yvas över det yngre, som inte var lika insatt i temik och annat förunderligt. Tårar rann således utför hennes kinder. She is a very bad looser, you know, som vi säger här i Sverige. Allt detta fick vi för 40 riksdaler för de yngre, samt 70 dito för mig. Jag kan därmed konstatera att vi fick stor valuta för pengarna (som icke växer på trän bevars). En förunderlig dag på min ära. Och sedan som grädde på moset, kommer du med detta glädjebud.
    Kram
    RvO

    SvaraRadera
  2. Du verkar då haft en ytterst besynnerlig dag, men ack så intressant det hela verkar, med snurrande stolar och sprutande vatten, var det månne ett litet nöjesfält ni klev in på istället?

    Ang boken så är den som du själv vet helt omhuldad av gissningar och undringar, men jag får inget säga ännu, ävcen om jag gärna vill.

    Ranelid den lille mannen har ringt fyra gånger idag och ställt näsvisa frågor....honom får vi snart ta och tala allvar med, för nu är han oroad, jag personligen tycker han kan sitta på Österlen och plocka äpplen om höstarna, och annars kan han väl öva på att cykla baklänges och tala med Gud, och låta orden simma från strand till strand bla bla. osv. så kan vi äkta konstnärer få lite lugn och ro...... HS

    SvaraRadera
  3. Här kommer du med väldigt bra förslag på vad Ranelid kan syssla med, i stället för att bajsa så hiskeligt många ord som inte leder till någoting, vill jag på min ära påstå.

    Vad gäller filmen vi såg, så har det verkligen gått till så. Och NEJ!! Detta var dock inte på något nöjesfält. Men bra nära ett annat fält som du är mycket familjär med. Nämligen själva Gärdet. Du vet där du brukar susa fram i en vild galopp med Lady Gaga. Det Tekniska museet huserar ju som bekant där. Om du vill uppleva något annat, kan jag rekommendera detta. De har 4 filmer att välja bland. Jag glömde att nämna att de dessutom är tredimmensionella.

    Håll den evinnerliga Raneliden på behörigt avstånd, så att som du så riktigt säger, de riktiga konstnärerna kan få arbeta i lugn och ro.
    Hälsningar
    RvO

    SvaraRadera
  4. Et så trevligt tips grevinnan, jag sk försöka få en liten stund över och ta med mig lille C-J, det skulle nog roa honom, och naturligtvis mig också.

    SvaraRadera
  5. Do that!!!
    Many hugs
    RvO

    SvaraRadera