Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 30 juni 2011

Nightmare

Haft mardrömmar om Ollonbergare och Margret Tatchers handväskor, så jag har knappt sovit en blund hälsar HS

3 kommentarer:

  1. Kan det tänkas att Thatcher och Ollonberget har något gemensamt, förutom att båda har ögonen stängda då de sover? Kanske hon smugit bakom kulisserna då sonen köpte handväskan. Det var kanske viktgt för henne att veta var den hamnade? Har du gått igenom den riktigt noga? Kanske hon glömt kvar något i ett lönnfack, som hon icke vill skall komma ut till allmänheten. Kanske Ollonberget har en direktlinje till henne. En så kallad röd. Om han är så pass nyfiken, kanske hon har använt honom som spion under hennes glansdagar. Det är kanske därför han var så på dig om helikoptern. Han kanske nosade sig till att den gick på bränsle från någon öststat. Nu vill jag ju icke på något vis skärra upp dig, men detta är en tanke som noga behöver funderas över. Julius JR kanske kan ta reda på det. Om han skulle gå bet, tror jag att Guillou kan hjälpa till. Så lämna nu väskan i Julius trygga SÄPOhänder för en genomgång inklusive röntgen.
    Ytterst vänliga hälsningar
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Jag tror du slagit huvudet på rätt spik Rubina, visst är det så. Den ovanligt larvige grannen har ränt omkring här i kväll igen, och drack upp min Draja nere vid bryggan....Naturligvis ville de veta vart väskan tog vägen, och Ollonberg är en liten observatör. Nej,nu ska jag se till att få lika höga järnstakets m min bror Carl-Christian har på sin gård nere i Halland. Med tvstyrda grundar. Som lilla Elsa kan lära sig sköta. Sen kan den där ooOLLONGUBBEN försöka ta sig in hit på mina marker om han kan, ha ha!

    Tack snälla Rubina för dina goda intentioner.
    Bon Nuit! HS

    SvaraRadera
  3. DET var så lite, kära väninna. Nu kommer alltså Ollonberget att stöta på patrull, som de har för vana att säga i inlandet.
    Kramar
    Rubis

    SvaraRadera