Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 16 juni 2011

Negresco i mitt hjärta och marsipanhundar i min mage

Honorine här!
Bonjour mes amises! Comment ca va?

Morgonflyget med Swiss till Nice 06.45. I tidigaste laget för mig, men nu sitter jag här och intar mitt förmiddagskaffe på älskade Negresco, med havet utanför. Det är redan varmt, en molnfri himmel, och jag har installerat mig på rum nr.13, det som jag alltid bor på.Annars känns det inte bra...
Nej, nu skämtar jag förstår ni väl. Jag vill inte bo på samma rum, fy så trist det måste bli, utan jag ber att få ett nytt var gång jag anländer.

De är så söta mot lilla petit moi, så idag har de till verkat små godbitar liknande hundar, då de vet att jag är en stor hundälskare!!! Visst är det gulligt gjort eller hur?
Jag har redan ätit upp en liten tax, och en Toypudel......., så goda med mängder av smörcreme och marsipan.
Vilken tur att jag kan äta hur mycket sött som helst utan att gå upp ett endaste gram!

Efter en snabbdusch ska jag kasta mig i en taxi och bege mig till Antibes och besöka den senaste Picassoutställningen, som ska vara något alldeles extra, då Paloma, ja dottern alltså, har hittat några aldrig tidigare visade tidiga Pablo Picasso. Vem vill inte se dem???
Ska se om det finns möjlighet att ta någon bild och visa här?
A´demain!     HS

4 kommentarer:

  1. Ojoj vad det ser smarrigt ut. Kan Du få med recept och formar hem?

    Carl-Jan

    SvaraRadera
  2. Jag är helt övertygad om att du kan köpa med dig hem ett par tre jyckar "tax"free. Det måste kännas helt underbart att vara så till den grad omsvärmad av alla, vart än du kommer. Men så blir det väl då man liksom du, käraste Honorine är så ofantligt social.
    Jag ser här i ditt telegram att du ärnar dig till Picassoutställningen. Hoppsan vilket sammanträffande. Jag var nämligen där i förra veckan. Det var helt enkelt så att Paloma tog kontakt med SVT med den enkla frågan om inte lilla jag kunde tänka mig att kvista över, ja, hon uttryckte sig faktiskt så. Hon ville att jag skulle göra en längre intervju med henne, samt snabbt svepa över hans "bortglömda" bilder med kameran. Så, givetvis for jag dit i rödaste rappet. Där stod jag alltså i ett migränframkallande parfymmoln. Palomas egna doft. Den inspelningen kommer att sändas nu på lördag. Det skall onekligen bli spännande att höra om vi är av samma åsikt. Jag bar min favorittrasa i sidenduschesse un der inspelningen. Du vet den där som går i starkt chockrosa. Jag bara ÄÄÄÄLSKAR den. Men som sagt. Det visste du ju redan.
    Ser fram mot ditt utlåtande.
    Kindpuss
    von Oben

    SvaraRadera
  3. Med Gud så spännande! Vilket sammanträffande! Javisst är hennes "egen" parfym lite väl stickig, inte alls i min smak, men vi får stå ut , vad gör man inte för att kolla Pablos tidiga skisser?
    Den chockrosa kreationen ska bli mycket spännande att få se . Såg den bara i Hänt och Sett för någon vecka sedan, det var väl den med djup urringning nästan ner till midjan med den stora fjäderboan? Har du verkligen svarta nätstrumpor till den? Inte för att det angår mig, men är det inte lite väl djärvt??? Eller?

    SvaraRadera
  4. Som du redan vet är jag en dam som vet hur man klär sig. Svarta nätstrumpor är alltid passande i alla situitioner. Och vad beträffar urrigningen, så har jag en liten men naggande god tumregel. Den får absolut inte bli vulgär. Med det menar jag att den för min del inte får gå ned mer än till cirka en centimeter ovanför naveln. Just där sätter jag mina gränser. Jag är ju trots allt en aning till åren kommen. Jag har ju sett andra damer som klätt sig så som jag gör, men de har en liten tendens att mer eller mindre likna påfåglar. DÄR har jag en evinnerlig tur som ICKE gör det. Felicia af Careta är av samma åsikt. Tyvärr sviker mitt minne mig då det gäller henne. Jag minns inte om du haft den äran att bli presenterad för henne. Fy skäms på mig!!!

    Men nu MÅSTE jag bara få veta om du köpte några små skisser från Pablos egen hand? Om de är för svårplacerade, kan du ju alltid sätta upp dem i stallet. Jag tror att Lady Gaga skulle uppskatta det. Och som en liten händelse gled jag in på det spåret. Du kan aldrig AAAAAANA hur lugn och fin Bertram är nu efter hennes ack så korta men tydligen givande besök. Översten blev tvungen att diskret titta bort ett tag. Jag smygkikade in i stallet. Och jag kan svära på att den gode översten hade klädsamt rodnade kinder. Just sådant uppskattas av mig lilla pryda person.
    Din evigt nyfikne
    Rubina von Oben

    SvaraRadera