Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 23 juni 2011

Glad midsommar från hemlig ort

HS här, Godmorgon och trevlig midsommar! Hur min blir det vet jag inte ännu, halva natten har jag suttit i hemliga samtal med C-J , Kinesen (ja, pojkvännen) och Julius Jr. Rädda det som räddas kan är vår paroll just nu. Att vi kom in i den ryska maffian så oförskyllt är ett rent helvete har vi förstått nu.
Kontrakten är skrivna, de ryska björnarna , Slussenbygget påbörjas snart???????

Funderingarna går hit och dit, vad göra?

Kinesen tycker att vi kan öppna Björnpark på Slussenområdet, och bygga upp ett björnberg, och att människor mot betalning kan vintertid få sova i deras iden tillsammans med dem, idag då alla vill ha häftiga upplevelser.... Eller spänna upp en lina över hela Slussenområdet, och låta människor mot en rejäl summa kronor få gå på lina över Björnberget...... Också det en crazy upplevelse som många bara drömt om....
Ni kan väl förstå kära friends att min hjärna snart kokar över av alla tankar, sömnlöshet och galna ideér.
Nu ropar Julius Jr. att han serveras morgonkaffe i fortets kök.
OCH så har han plockat in lite midsommarblomster och ställt fram Midsommarstången, den lilla gulllbubben.
Lite strakt kaffe så fortsätter vi smida planer.

- Julius Jr. darling, glöm inte bjuda Säpokillarna på lite morgonfika också. De har stått här utanför hela natten och spanat efter lede Fi, så de behöver all uppmuntran!
- Carl-Jan och little Chinese, come on here, breakfast whith mum.
En Stiernspetz ger aldrig upp, see you soon my friends!
Hug HS

3 kommentarer:

  1. Så allt är redan klappat och klart?? Det blir alltså nallarna ni kommer att satsa på? En alldeles förtäfflig idè, om du frågar mig. Jag har haft ett litet snack med Översten om detta. Han är icke lka hugad, då han lider av svår björnfrossa. Han lede en trupp i Sibirien för ett antal år sedan. Där fick han träffa på björnar i mängder. Så han har som han säger, fått sin beskärda del. Men alla vi andra som inte varit i Sibirien, behöver nog allt få bli en aning roade, samt skärrade. Det där med att sova med dem i deras egna "lugna" bo, är ingen dum tanke. Jag undrar lite över om man då skall behöva bli tvungen till att ta med egna sängkläder, så som duntäcke mm? Jag är så kollossalt känslig för drag. Men jag kan inte neka til att det vore bra gosigt att ha en livs levande nalle i sängen.
    Det där med att spänna en lina, eller wire över hela Slussen, tror jag kan locka fram både kreti och pleti ur deras gömmor. Med skräckblandad förtjusning kommer de säkerligen att darra fram på denna sköra tråd. Det blir mycket bra att ta en väldigt stor dussör för att få riskera livet på detta magnifika sätt. Jag tror att staden mer eller mindre dignar av riktigt dumdristiga personer. OCH skulle inte de räcka till, kommer med all säkerhet hela Stockholm att vimla av sådant folk som kommer utsocknes, eller från främmande länder. En riktig attraktion. Det gäller att smida medan järnet är varmt, som den gode sotaren brukar säga. Jag misstänker att Fredrik (Reinfeldt samt hans väna maka) ganska snart kan komma att lägga in ett veto, om det skulle gå åt fanders för någon enstaka personage. En nalle kan ju rätt som det är helt enkelt få nog, och börja att rafsa i byxbakarna med deras nyvässade kloförsedda ramar. Men å andra sidan går ju sådant att tysta ned om du ser till att Fredrik får sin beskärda del av inträdessummorna. I värsta fall blir du kanske nödgad att ta till Vladimirs kumpaner.
    Ta det nu bara lungt med de små bekymmerna. En mycket vacker dag kommer du att upptäcka att dessa bara var petitesser. Njut i stället av dina gulleponkar, nu då du inte har något annat att göra. Passa samtidigt på att lära SÄPOkillarna både ett och annat. Jag VET ju att du sitter inne med så otroligt många kunskaper vad gäller både det ena och det andra.

    Nu till något helt annat, som maallt för ofta säger. Har du hört något från Algot Fredshake eller Beartice Bonjour på sistone? Om inte, kan jag glädja dig med att de är i antågande. Lingonplockning står på schemat, och jag har praktiskt taget LOVAT dem att du kommer. De blev naturligtvis eld och lågor, då jag basunerade ut detta.
    Betrice Bonjour fullkomligt jublade, och frågade genast om det är på det fantastiska viset att du kommer att leda vår lilla enkla trupp där i skogen genom att sjunga den lilla käcka visan " Istanbul, Konstantinopel res till Istanbul..."
    Så nu vet du vad som förväntas av dig. DET kan väl bli ljuvligt att byta stift så där helt och hållet och bara få vara, utan att behöva gömma dig i ett okänt palä? Ha nu en så pass trevlig Midsommar du bara kan ha, trots de infernaliska problemen du så oförskyllts ställts inför.
    Förskräckligt många stryrkande kramar från oss alla här på godset
    via Rubina.

    SvaraRadera
  2. Hälsa Beatrice Bojour att jag gärna tar hand om lingontruppen då tiden är inne, men bara på ett vilkor. Jag vill sjunga " På lingonröda tuvor och på villande mo.... annars tackar jag vördsamt nej.
    Vladimir är eliminerad vill jag delge dig, och alla kontrakt med Ryssland är ogiltigförklarade så björnarna får leva sitt liv i lugn och ro på den ryska tundran, det allara bästa känns det som då jag är en sann djurvän, och det drog iväg hela projektet aningen för fort....
    Nej, nu har sonen och jag lite nya men ännu så länge väldigt lösa planer på en annan markand då sonen måste placera lite pengar snarast.
    Vi ses kära du!

    SvaraRadera
  3. OOOOOOOOOOOh!!! Hurra, kommer Beatrice Bonjour att skrika. Kan tyckas vara en aning vanvördigt, men ibland släpper hon sina hämningar. Självfallet skall du sjunga "På lingonröda tuvor"... Vad annars? Egentligen, kan man undra.

    Approå penningplaceringar, så har jag hört att det finns ett företag där nere i Göteborg som tycks vara i skriande behov. VD:n där lär fara land och rike kring för att försöka att ragga upp dylika. För tillfället lär han vara i Kina. Skulle inte det kunna vara något för lille sonen. Jag tänker på det där med just Kina. Det företag som sitter i klistret, tror jag håller på med ett slags bilar. Jag vet ej säkert.

    Plocka snart fram lingonkorgarna, för här skall de fyllas. Det röda guldet står snart i backarna och bara väntar på att få bli krösamos eller lingonpäron eller..... Det känns skönt att det inte är fråga om blåbärsplockning, för då skulle hela tiden tankarna flyga omkring Mors lilla Olle och björnen och hela allt det där.
    Kramar R v O

    SvaraRadera