Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 23 juni 2011

Jag flyr till landet

Nu viskar jag till er: HS här!  Vladimir verkar galen, jag tror att vi beblandat oss med maffian, utan att fårstått det. Han bombade hela Hornberga med propagandablad där det står på ryska att jag ska bli hans fru och leva ute på den ruska steppen tillsammans med honom och hans gamla mor och två fastrar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Då blev jag rädd ska jag säga, och  nu har Julle Jr. som ni vet arbetar inom svenska Säpo tagit befälet och kört mig någonstans ut på landsbygden, och då menar jag landsbygden. Huset är som ni ser är  skyddat av kamero,r grindar, säpomän som kryper i buskarna hela midsommarhelgen för att vakta petit moi.

Så fort kan allt vända i min värld. Jag är rädd men också ganska fascinerad av att en man kan bli så totalt galen för min skull, för det måste det väl vara?

Vladimirs helikopter finns inte mer kan jag berätta för er som undrar varför han inte enkelt kan flyga över vår bil och se var vi befinner oss. Den är putz veck som vi säger. Borta , finito! Vi talar nu inte ett ord om den, tack!
Vi ska försöka få till en midsommarstämning här ute på fortet iallafall, ingen knäcker Honorine Stiernspetz

2 kommentarer:

  1. Bomber och granater!! Vad hade du att göra i Vladimirs famn, kan man undra. Men nu är det i alla fall på det förskräckliga viset. Sicken en tur att Julle hunnit springa SÄPOloppet klart. HUUUUR skulle det annars ha gått. Är det på det viset att den gode Vladi redan är känd av din sons yrkeskår? Nu skall du alltså än en gång befinna dig långtbortistan. Jag kan trösta dig med att så fort jag fick syn på detta, gav jag genast den lilla Svalan order om att vädra i den Orange Salongen. Den står till ditt förfogande om du skulle behöva söka asyl. Jag förstod inte riktigt det där med att helikoptern icke längre är till städes. Hann ni skaffa fram en trollerikonstnär så fort? Hade ni inte annat att tänka på? Hjälpte det icke med att sätta dit en ny marsipanros på bakverket? Och HUUUR kan han ensam och allena besluta om ert giftemål? Är han kanske en sådan där grottmänniska di kallar det. En sådan som bara går ut på måfå och hämtar hem en kvinna medelst att släpa henne i håret? Och Herre Gud! Du som haft ett sådant sjå med att få det att gnistra och glimma något kopiöst. Nu är det besudlat, skulle man helt enkelt kunna säga, utan att ljuga. Jag tror helt enkelt att du dårat honom så till den milda grad, att han nu kan tänkas ta sig till med vad som helst. Kanske han är bäste vän med Gromyko? I sådana fall har han rätt till att göra vad han så lyster.

    Svalan meddelar att hon just plockat in färsk lavendel till Orange Salongen. Surkålen står och puttrar och sprider en högst förförisk doft. Den är bara att inmundiga när helst andan faller på.
    Hjärtligt välkommen!
    En avsevärt hemlig Rubina

    SvaraRadera
  2. Ja, finns det något som går upp mot "I Roslagens famn", oavsett i vilken variant den trakteras. Här har det snurrats och dansats så det står härliga till. Den lilla Svalan gnolade ockå på något som jag inte riktigt kom underfund med. Du vet, sådant som bara en mor kan älska. Men hon sken som en sol. Den lilla melodislingan skall jag nu ta med mig ut, då jag skall inspektera mina ägor. Hörde räven skälla här i natt, så jag måste se till att Camina inte sitter och trycker i ett hörn.
    Kramar från Rubis

    SvaraRadera