Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 19 september 2011

Arne och Toivo har roligt....

I eftermiddag har både Arne och Toivo arbetat intensivt med att plocka ner våra plommon. Nu så blir det Plommon i Cognac i mängd, så jag överlåter detta till dem nu, och ser fram mot att avnjuta dessa under   den kallaste årstiden.

3 kommentarer:

  1. Hoppla hoppla. DÄR kan det enkom bli plommon som EJ är inlagda i konjak. Jag tror att du riskerar att dessa herrar tar sig både tre och fyra konjagare under tiden. Således kan det sina förhålladevis snabbt i denna butelj. Bliv icke allt för förvånad om det ej kommer att smaka annat än sockelag framåt vintern, då du hemkommer med en allt för blå näsa och ser fram mot något som kan värma dig. Nu kan ju detta uppfattas som lite väl pessimistiskt, men nu är jag en gång sådan.

    Bästa Honorine!!! Jag har härmed gjort mig skyldig till något helt oförlåtligt. Precis nyss kom en telegrampojke för att framsträcka ett dyligt. Naturligtvis trodde jag att det var avsett för mina ögon. Således öppnar jag det och läser följande:

    Att åka till Stiernspetz och där dricka draja,
    är bra mycket bättre än att se bajamaja.
    Att utfordras rikligt då magen skriar,
    gör att jag ligger på knä och friar.
    Din Allan (Ollonberg)

    Herre min Je!!! Nu haver du allt bundit ris till din egen rygg!! ATT det icke skall vara möjligt att enkom visa lite vänlighet, utan att frierierna skall behöva formligen HAGLA över dig. Översänder detta telegram med ilbud, samt åter igen ber om ursäkt för att detta frieri kommit under mina ögon.

    Du skall veta att jag gärna ställer upp som en något bedagad brudtärna, när det är så dags, hihihi.

    Glutta nu lite i smyg så dessa så hjälpsamma herrar som donar med konjaken samt då och då ett plommon,
    råder dig,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Det måste vara ett skämt från Allans sida, det önskar jag så innerligt. Inte ska väl den mannen tro något, bara för att jag bjöd in honom vid ett enda tillfälle på Drajor och lite annant smått och gott!
    Han har ju sin kära hustru Ruth och borde ägna henne lite mer ömhet och kärlek skulle jag önska, för hon ser ut att fått vara utan den varan i många och långa tider.
    MEN jag ska tala med honom i ärendet!

    Ang Arne och Toivo så är jag icke orolig då det får blås varje halvtimme, i en alkoholblås som Överkriminalkommisarien har skickat över enkom för sådana tillfällen. Lilla Elsa håller i det hela, så där kan vi vara lugna för framtida Plommon i cognacsätande...hälsar HS

    SvaraRadera
  3. Kära Honorine!! Ett sådant formidabelt framförhållande du har, då du sett till att ha dessa så användbara alkotester hemma. De är ett utmärkt tillfälle att använda dem nu. Visserligen tror jag nog att den så infernaliskt rara lilla Elsa kan hålla ordning på dessa så trevliga herrar.

    Jan kan verkligen hålla med dig om att detta Ollonberg borde hålla sig till Ruthan. Jag blev som du förstår att jag rent förskräckt då jag fick se detta telegram darra i mina så sköra händer. Det blir bra om du tar ett litet snack med denne trånande herre,
    anser,
    Ruby

    SvaraRadera