Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 23 september 2011

Termine är fortfarande ett hår av hin precis som jag sade redan innan

Tusse, ja eller Termine, och jag rök ihop redan på stallbacken igår. Hon stod där och pekade med hela handen, att jag skulle skynda mig på då galopptävlingen redan var i full gång!!! I full gång? Svarade jag högdraget, det kan jag hålla med om, men vad då. Hon får väl ändå vänta tills att vi dyker upp. Jag är ju ändå den viktigaste personen i och med att jag är prisutdelare, eller hur?
Hur som, jag blev otroligt uppbragd och vägrade kliva ur bilen, och sade till sonen att nu vänds bilen för en retur mot Hornberga igen!!!

Som Säpochef vet han att då jag bestämt mig  för något står det fast, så han backade och där stod hon , Tusse och bara vrålade att jag, Grevinnan Honorine Stiernspetz, var den mest opålitligaste och infama person hon någonsin mött.

- Detsamma din kossa skrek jag tillbaks samtidigt som jag manade Julius Jr. att lägga i ettan och genom en rivstart köra iväg så gruset sprutade på självaste Termine!! Haha, så roligt det var att se henne springa efter bilen ett långt stycke medan hon vevade med både händer och fötter.

När vi sedan var hemma igen så hann vi knappt ta av oss yterkläderna innan Tusse ringde och bad om ursäkt, vilken jag antog och så var allt som vanligt igen.... VI ÄR SOM HUND OCH KATT, men gillar varandra väldigt mycket där längst inne! Visst är vi människor märkliga varelser? Hälsar HS

3 kommentarer:

  1. Så härligt att få tillfälle att lufta sina lungor ordentligt!! Särskilt få tillfälle att vråla ut detta ord kossa, då ni befann er bland dessa rashästar. Det lär vara nytigt säger de lärde, vilka räknar mig till. Att kalla dig opålitlig SAMT infam är ord som mycket väl kan komma till pass då det gäller att stämma denna Tusse för ren och skär ärekränkning. Detta är då bra mycket grövre än en simpel "kossa". Tusse mig hit och Tusse mig dit. Bah, säger jag. Att låta en tvättäkta Grevinna, som dessutom är nära bekant med en sådan som till exempel Allan Ollonberg. Detta var nu bara en mjukstart, för härkommer ett par namn till. Lars (utan von) Trier, och sist men ICKE minst Mr Roger Moore MED hustru. Men det är skönt att Tussen och du nu återförenats igen. Men prisutdelningen kunde hon då icke ha, då den celebra gästen föredrog att dra sina färde med hjälp av SÄPOmannen himself.

    Härmed inviterar jag dig på en nice cup of the. Baronessan Contrakta de Elfvenbehn tittar över i arla morgonväkte. Hon vill visa upp hennes kollektion av knappnålshuvuden. Dessa skall tydligen vara unika, då det sägs att Gustav III lär ha använt en del av dem då hans strumpeband hade en benägenhet att hasa ned mot knäna. Contraktas anmoder Fjärma, som för övrigt var denne så omtalade Kung Gustav III:s privata strumpebandsuppasserska, var en fiffig kvinna av guds nåde. Det var således hon som fäste upp dessa så förtretliga strumpeband med ett par av dessa NÅLAR. Nu är hon iger på för att för femtioelfte gången uppvisa dem. Hon påstår att det tillkommit ett par nya sedan hon senast förevisade dessa. Jag är UTLED på dem. Därför skulle det stort uppskattas här på Rubinsteinska om du ville göra mig den äran att sörpla en tår the till stöd, om mina suckar skulle bliva allt för djupa då dessa knappnålshuvuden förevisas. OM du hör något dyligt från mig, vet jag att du är en av de få experter som chict och elegant kan översläta denna fadäs. Om du anländer runt 07:12 tiden vore det utmärkt. Låt Toivo driva automobilen denna gång, så får han tillfälle att se hur elegant Översten har det i sin extremt lilla kammare. Där kan de tala fritt och ostört, då jag redan i afton skall låta nedmontera avlyssningsapparaten.
    Ja, du kanske undrar varför en sådan finns just DÄR?? Saken är ju självklar. Jag vill absolut avhöra om han går omkring och suckar högljutt efter denna förfärliga "dam". Sedan gör det ju mig icke det minsta om du efterhör med Toivo vad som sades på kammaren. Låter icke detta lockande så säg?? Således inväntar jag dig vid exakt det klockslaget jag föreskrivit.
    Med ytterst vänliga hälsningar,
    Rubina Algotte Formidable Gondoljäre von Oben

    SvaraRadera
  2. Här på säteriet är nu klockan 07.03 och bilen är framkörd och varmkörd så nu far vi mot stan och en sörplande stund me visning av strumbandsnålar, en sak som för mig personligen är alldles nytt och ytterst spännande. Med andan i halsen!!!!!!HS

    SvaraRadera
  3. Camina står redan i dörren, startklar att öppna på saget 07:12. Så underbart att du kan komma. Låt dig nu förtjusas av dessa nålar, då jag är inerligt trött på dem. Det är serverat och klart, så det är bara för Honorine Stiernspetz att slå sig ned.
    Välkommen,
    säger Rubina

    SvaraRadera