Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 1 september 2011

Septemberdag, årets bästa månad har kommit..........................

Min frukost idag!!!!!
Godmorgon!

Här vill jag visa prototypen för den installation jag gjorde igår. Fjärliar på flykt. Intagande vackert eller?

Nu är mina större och tillverkade i papier macché, som ännu inte är ihopmonterande.

Nu är mitt arbete i Ateljeén slutfört för denna gång. Ja, jag arbetar i projektform, och gör det ordentligt. Mitt nästa projekt blir nu att strama upp kroppen och sköta om min lekamen inför alla de begivenheter som nu kommer framåt.

Knas Kvitte ringde i gårkväll och ville absolut se mig i HongKong inom de snaraste, vilket jag icke kan tacka nej till. Då han chefade för Moderna museét så var vi du och bror med varandra, och jag sprang som ett "barn" i huset, och guide tom ibland till glädje för de som fick ha just petit moi!

Hur som så kommer Min lille C-j hem ikväll för att redovisa veckans affärer inom banksektorn. Med sig har han sin lille vän Barandrillo, och de ska stanna ända till söndag. Så roligt det ska bli, med lite ungdom i huset. Hoppas de vill ordna något trevligt:
Ha en skön dag alla friends, jag ska nu iväg till massören, och stylisten, och i eftermiddag blir det lite Botox hos lilla doktorn på Karlavägen.........See you! HS

3 kommentarer:

  1. Vilka fantastiskt vackra insekter du tillverkat för EGEN hand!! Så elegent de krupit ur pupp- samt larvstadaiet, för att sedan få den stora äran att torka sina skira vingar i din alldeles egna atteljè. Dessa kommer att väcka stor uppmärsamhet bland folk som bara älskar att studera just insekter med flygkunskaper. Vi får väl innerligt hoppas på att de ICKE har för avsikt att knapra i sig de kakor som tydligen kallas konstverk. DET vore ju en gnutta förargligt. I synnerhet om det redan sitter små röda blippar nere i hörga kanten av bakplåten.

    Så det blir till att behövas gås igenom hela denna långa uppstramningsprocedur igen, då du skall fara iväg ända bort till Hongkong. Det kommer att bli helt underbart att få tillbringa så pass mycket tid tillsammans med Knas Kvitte. Då får du ju åter igen en chans att få gå som barn även i detta hus. Vet du något om det krävs av dig att vid dessa tillfällen bära kimono? Om det nu ÄR så, kanske Knas kan bistå med lite hjälp att fixa till det, då jag hört att det är vansinnigt svårt att knåpa ihop denna klädsel för egen hand. Men kanske den så kolossalt flinka lilla Elsa kommer att medfölja dig. Hon kan alldeles säkert få ihop detta som i ett nafs, då hon redan är så pass van vid att ordna med kåldolmar. Dessa skall ju som bekant också svepas in.

    Vad helt enkelt UNDERBART att få ha "ungdomarna" hemma en hel helg. Bara få rå om varandra är ju en ynnest. Så angenämt att få höra att Espadrillos fortfarande finns kvar i Carl-Jans hjärta. Stöka först bara över detta så nödvändiga ekonomiämne först. Sedan är det bara att luta sig tillbaka för åtminstonde ett par minuter.

    Kommendörkapten Tuffus Raritèèt tillbringar ett par dagar hos mig. Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trevligt må jag säga. Vi har just avslutat ett parti Cannasta, där jag förstås vann (som vanligt). Efter det att vi intagit ett LITET glas sherry ute i Össtra paviljongen, skall jag utmana honom i ett rejält parti schack. Översten går omkring här och försöker att väcka uppmärksamhet, med det är bara att ignorera honom, så tröttnar han väl snart. Han mumlar något om att det trots allt är HANS vän. Pyttsan säger jag. Han är väl icke en sämre karl, än att han kan välja mig i stället. Översten kan han ju både utan och innan. Således anser han att jag är en betydligt mer intressantare person.

    För övrigt passade naturligtvis Grevinnan af Kohorn att ta sig hit, då hon hört att det ryktats om att Kommendörkaptenen var hitkommen. I förtroende sagt, tror jag minsann att den gamla damen är betuttad i honom. Men DET kan jag tala om, att DEEEEET är ICKE han,
    hälasr dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Men där kära grevinnan såg jag genast en installation framför mina ögon. Försök att komponera samman chackpjäserna tillsammans med korten, ja till Canastan då! Rör till dessa två olika material på en spånskiva och vips så har du en installation du kan kallar för ex. Virrvarr???+ Som du anar så är min kreativitet på topp just nu, då jag har min lite uppåtperiod!!

    SvaraRadera
  3. Men bästa Honorine! Detta har redan hänt ett otal gånger, då Camina envisas med att plocka fram strutsdunvippan för att damma, medan spel antingen skall startas eller avslutas. Icke visste då JAG att det då uppstod en intallation. För min del väcker sådant ofog endast förargelse, som slutar i en kraftig avhyvling. Men nästa gång skall jag tydligen låta denna röra kvarstå, för att sedan sälja detta till en hutlös summa. Det här är nu en helt ny värld som plötsligt öppnat sig. Här skall från och med nu, dras in penningar till Rubinsteinska.
    Tackar ödmjukast för det eminenta rådet,
    hälsar dig
    Ruby

    SvaraRadera