Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 1 september 2011

Botox är det bästa ting som sökas kan all världen kring....

Lite svårt att tala, men det behöver jag inte heller göra nu, efter lite Botox i läpparna, samt i "någon liten rynka " runt ögonen.
Nu vill inte jag göra reklam för kliniken, men ringer ni mig privat så ger jag gärna ut hans telefonnummer.
Redan i väntrummet känns det så välkomnande, med Akvarellblock , där du kan teckna precis själv hur du vill ha ditt din mun, näsa, ögonlock etc etc. Så scannar "syster" in detta i datorn , och så kommer den store själv iklädd den vita rocken med guldemblemet på bröstfickan.

Jag tecknade ner två stycken munnar, som vi länge valde mellan, men det blev den första med den vackra amorbågen som jag tog till sist.

Ögonen är så vackra sa min doktor så där blev bara några ynka små nålstick, och vips, så är jag otroligt vacker, enligt alla på kliniken!!!!!

Nu sitter jag i bilkö på väg hem, och sippar på en fruktdrink, då jag inte kan röra munnen ännu, men om en vecka, då ska ni få se , hur otroligt duktiga man är på att lyfta, och sänka, och böja och bända .

Så där jag, hemma på gården i denna underbara sensommareftermiddag. Ha det gott nu alla vänner, själv ska jag vila munnen och dra mig tillbaka en stund! See you! HS

3 kommentarer:

  1. Jaha! Så simmar jag då åter igen i denna dyiga sjö bland främmande ord. Denna gång gäller det ordet Botox. Detta har Camina gått omkring och svamlat om i evigheter. Då låter det ständigt så här:
    - Hmm, jo Grevinnan Rubina.
    - Ja Camina. Vad är det nu då?
    - Jo jag har tänkt en hel del på Grevinnans, hmm, ansikte.
    - Så tervligt. Ja, jag kan förstå att du är fasinerad av det.
    - Ehh, joooo, det är jag väl.
    - Vafalls??? VÄL!
    - Jo, jag tänkte på att det kanske är hög tid att spruta in lite Botox.
    - OM nu Camina så nödvändigt skall tala med mig, KRÄVER jag åtminstonde att du någon gång lär dig att tala rent.
    - Hur menar Grevinnan nu??
    - Jaa, vad kan hon mena tro?? Jo, naturligtvis att det faktiskt heter Bonvax och icke det märkliga ord du så idogt upprepar.

    Ja. Ungefär så brukar det låta. Således finns det alltså något som kallas Botox. Skall detta medel framkalla amorbågar?? Så det är bara att sätta sig ned och måla en mun, för att sedan Botoxa fram den. Tänk då på de arma satar som icke är begåvade vad gäller den konstnärliga biten. Är det i sådana fall "farbror långvitrockade doktorn" med det fina guldmärket som gör det? Han kan ju få för sig att snickra ihop en mun som sedan ser ut som en åls. VEM vill se ut så??

    Då jag nästa gång träffar dig då ni har älgjakt på edra domäner, kommer jag således icke igenkänna dig, då du nu har sååå framträdande amorbågar. Det blir till att på nytt presenteras för varandra.

    Har dessa nya "bågar" tillkommit enkom för den stundande Hongkongresan?? Knas Kvitte kanske då kommer att bli obotligt förälskad i dig. Skulle du ha något emot detta? Personligen skulle jag tycka att det blev bra sorgligt om du nu kommer att bosätta dig i det så Kinesiska landet, för att där bara konversera på Mandarin.

    Jag känner att jag bör ha ett enskilt samtal med båda dina söner, då du så ivrigt talar om detta böjande och bändande, samt lyftande och sänkande. DET låter ICKE sunt, på min ära.

    " Munnen den skall skratta å va gla", men det kan du tydligen icke göra då du tryckt in denna smörja i själva talapparaten. Det är bra att du enkom suger i dig nyttiga fruktjuiser. Låt Champagnen stå på kyl ännu ett par dagar, så att icke amorbågarna faller neder i pur förskräckelse.
    Hoppas nu att trivs med ditt nya utseende. Det är ju ändå det som är det väsentligaste,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Ja, kära du , jag trivs redan med mina nya läppar och min lilla uppstramning kring ögonen, och det skulle du kära Rubina också göra, om du ville följa med i tidens trender. Jag tycker mycket om bonvax också, till mina golv ja, till ansiktet, nej!
    Förnyelse, se framåt Rubina, världen förändras och vi med den! Du måste försöka ta dig ut mer än på älgjakten och midsommarafton, Kom ut till mig på Hornberga och stanna en tid, så kommer hela du att få en ny stil, jag lovar. Om du nu vill naturligtvis? Det är svårt att anamma det helt nya, jag vet det, och innan jag mötte Wolg Daner så hade jag också inte mycket till övers för det galna . Vi kanske sa ordna en liten bjudning hos oss så får du möta denne fantastiska konstnär??????

    SvaraRadera
  3. Jag köper hela kitet!! Som du ser har Svala hjälpt mig med att uttrycka mig mera som i nutid. Jag känner nu att jag bör vara lite mer i nutiden, men det tar emot så det skriker. Visst kan jag träffa denne suspekte Wolg Daners, men jag kan icke lova att jag kan uppföra mig som det anstår en så kallad modern person.
    Skulle det passa om jag anländer på lördag? Sedan stannar jag till dess att du anser att jag kan "mingla" (Se där. Ännu ett nytt ord), utan att utmärka mig allt för mycket. Ser mycket fram mot detta bästa Honorine,
    hälsar dig en yster
    Rubina

    SvaraRadera