Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 14 september 2011

Nu har han hoppat sin väg.......

Vilken kväll vi hade det här!!!!!
När Humrarna var intagna och det rostade brödet var slut, och Lars fortsatte med en "Lilling efter lilling", ja då tog jag fram hopprepet!
Berättade att detta var den nya flugan här i landet Sverige. Han såg aningen dimmig ut , och jag förstod som vanligt icke vad han sa, men han drog ner halmhatten över öronen, och såååå började han hoppa. Ja, då menar jag HOPPA!
Ut genom dörren, genom allleén, vidare mot grindarna, och vips så var han borta, eller "porta" som Toivo snopet sa!
- Han e "porta"?????? Toivo såg mäkta förvånad ut, där det sista vi såg i mörkret var den ljusa halmhatten som sakta försvann in i dimman.
- Ingen fara Toivo! Vi släpper honom fri nu, han har skrivit på kontraktet för att göra film på mitt sistskrivna  manus, allting är klappat och klart, vart han nu hoppar, bryr jag mig inte om.

Så upp med hakan Toivo, det var "para" ett hopprep , vi "söper" ett nytt, haha! Nej skämt åsido, nu dricker jag en kopp franskrostat och så vill jag gärna ha en bit av din "Pärkaka", kan det vara möjligt?
- Jo visst frun, det ska Pli!

Hornberga alleé
Friden återställd på Hornberga för denna gång, och med hjälp av detta lilla enkla hopprep. Visst händer det märkliga saker ibland????? hälsar HS

1 kommentar:

  1. Ja, Honorine. Detta var dock som ett enda hokus pokus. Nästan som om icke denna Lars varit där. Jag undrar vad det var för en märklig dimma som omgav honom. Hade han rökt något konstigt?? Men vad skulle det då i sådana fall kunnat vara?? Blir man sådan om man röker en Bill?? Ja, jag har nu aldrig någonsin en kommit i närheten av en cigarett, så jag kan väl kanske icke uttala mig i denna så prekära sak. Skönt att du fick ditt kontrakt påskrivet. Är det på det viset att ni två skall samarbeta då det blir dags för framstälandet filmatiseringen? Då gäller det nog att ha rikligt med fars "pastiller" med sig. och då måste de nog vara lättillgängliga. Men ibland får man lida pin, om det skall komma ut något bra ur det hela.

    Ojsan. Nu blev visst Toivo av med sitt hopprep också. En sådan otursförföljd man han är just nu. Men jag tror att han blev glad då du ville ha en bit av hans så berömda "pärkaka". En morgon då han vaknar, kommer det att ligga ett alldeles nytt hopprep bredvid hans huvudgärd. Nåja, det är väl kanske inte direkt en ny eka, men det är ju tanken som gäller.

    Här hemma är då allt ICKE som det skall, då Översten ännu icke hemkommit. Han har dock haft vänligheten att ta kontakt med, hör och häpna, CAMINA. Så nu var det hon som fick ynnesten att framföra att "han för stunden är en aning indisponibel, samt att en vänlig själ tagit hand om honom. Han ligger därför nedbäddad i en vänlig DAMS säng"!!!!!!! VAD ger du mig för det??? Är nu karl`n sjuk, bör han omses av oss här på Rubinsteinska. Punkt slut. Ligga så där i en dams säng. JAG förstår då ingenting. HUR kan man nu vilja göra detta,
    undrar en irriterad,
    Rubina Algotte von Oben

    SvaraRadera