Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 12 september 2011

Insmord och behandlad från topp till tå....

Hoppsan hejsan säger petit moi! Här var det väl inte meningen att det skulle stå en fotograf! Just färdigbehandlad från huvud till fotabjället???heter det så???  så skyndar jag mig över korridoren och in till tandläkaren spm ska göra mit t vita leende ännu vitare.
Bedövningen är slut därinne sa Hudvårdsteapeuten, men vi har lite Vodka ståendes här så du kan klunka i dig lite innan du ska sitta där och gapa.
Så det är det ni nu ser, jag med en flaska Vodka på väg in till tandläkarens myshörna.
Hur det gick undrar ni? Full och fin svarar jag, och jag skrattade hela vägen hem till Hornberga .Toivo sade icke ett ord, men det behövdes ej, då jag stod för underhållningen själv. Tjing tjing säger HS

1 kommentar:

  1. Tjingeling du Honorine. Så det var till att sitta och mysa med själva tandläkaren. Ja DET må jag säga. Är det icke den en, så är det den andra som får din så intressanta uppmärksamhet. Att dessutom få begåvas med oemotstånligt vita bissingar i sällskap med en härligt fickljummen Koskenkorva, då kan man börja att på riktigt tala om festligheter på HÖG nivå.

    Så det har putsats och fejats från huvudsvål ända ned till själva fotabjället, var nu det sitter. Men grannt blev det säkerligen. Men du får allt vara lite varsam med din hy, så att den icke gnistrar mer än dina gigantiska diamanter. Det vore ju då nästan som att kasta pärlor för svin, som man så käckt säger i sådana sammanhang.

    Då Toivo tiger, bör man antagligen se upp. Det kan anas ugglor i mossen. Jag antar att han stakt ogillade din onykterhet, då han troligen själv skulle vilja vara den som lallade omkring. Nej. Nu fick han allt snällt sätta sig bakom ratten och sura, medan du så generöst underhöll honom.

    Du kan hälsa Toivo att Översten är på väg. Han sade att han var i stakt behov av att rensa tarmluddet, för att sedan låta hjärnvirvlarna få sig en riktig dussör. Nu är ju icke jag dam att förstå vad som menades med detta, men jag antar att Toivo vet något om sådant.

    Nej, nu skall jag gå och inspektera mattfransarna som jag beordrat Camina att NOGA genomföra rigorös kammning av. Hon har fått böjra med den översta Persiska mattan i den nordöstra flygeln. Jag har ju som bekant lagt icke mindre än aderton mattor i diverse storlekar, åvanpå varandra. Sådant är dels vackert, men framförallt besparar jag allt för stora slitningar på de övriga. Dessa mattor alterneras givetvis, beroende på om det är skottår eller ej. Så nu har jag försett mig med både lupp samt förstoringsflas, för att medels dessa tillse att allt är i sin ordning. Av den anledningen bör jag genast upphöra med att formulera detta telegram,
    hälsar dig
    Rubina von Oben

    SvaraRadera