Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 21 september 2011

Det kan lätt bli mani.....

Här sitter Arne och tecknar för allt vad pennan håller.... Ja, det kan lätt bli maniskt har jag märkt då mina anställda får lära något nytt!!!!!

Jag föreslog en Fruktinstillation, men det passade inte utan han hade egna ideér!!!

Själv ska jag åka in till stan och äta lunch med lille sonen som är på väg till Shanghai idag. Hur orkar han säger lilla mamsen.......Han har det alldeles för arbetsamt nu , dels med gasen från Ryssland och dessa ständiga Shanghairesor, de borde kunna lära sig någon gång att klara sig själva, och sin ekonomi dessa shangahajare tycker jag. 







 



 Idag är en sådan här dag då inget vettigt blir utfört på vare sig Hornberga eller någonannanstans! Men imorgon är en annan dag! Hälsar en lite vimsig HS

3 kommentarer:

  1. Ja du Honorine, det må jag då säga. Shanghai skiljer sig en hel del från de Rubinsteinska trakterna. Detta är ju hisnade vyer du här visar upp. HUR i all världen skall den lille Carl-Jan kunna finna de rätta stigarna DÄR????????? Jag som redan behöver karta och kompass för att rätt finna vägen ut till alla mina annex, som ligger här runt själva godset. Jaaa, vad allt KAN då icke den gossen. Dessutom går han ju omkring och inandas Rysk GAS!!! En äventyrlig man kan man tycka.

    Men men, VAD skall man då säga om denne, som man trodde, så oskyldiga Småländske Arne?? Med VILKEN frenessi han lägger ned på detta febrila tecknande. Camina passerade just som själva föreställningen var. Hon slog händerna för ansiketet och bara skrek, men illande rött ansikte. VARFÖr reagera på detta sätt, då Arne så formidabelt lägger upp sina bilder. Men Camina påstod att starten till dessa alster var både omoraliska, samt skabrösa. JAG har då ingen aning om vad hon menar. Men, man skall icke alltid ta henne på så blodigt allvar. Översten däremot ansåg att denne Arne skulle se till att han fick ha en separatutställning. Men nu kommer det allra märkligaste. Han vill icke då att hela teckningarna skall vara med. Nej enkom inledningen till dessa. Ja, du hör så det pratas i munnen på varandra här på Rubinsteinska.

    - Men för höge Farao!!! Kliv GENAST ur min säng Kadriw. VAD har du där att göra??
    - Kom allra ljuvligaste Rubina och lek med mig en stund.
    - Jaha. Och varför skulle vi göra det just i min SÄNG, om jag får fråga??
    - Det får du se.
    - Här skall ICKE något ses. Men snälla nå`n. Har Camina tappat en hel vas med torkade rosenblad på sängen, till råga på allt.
    - Men Rubina. Här skall romansas så det ryker. Det är jag som lagt dit dessa rosenblad. Dem är du väl värd.
    - Guuuud vad jag blir trött. Kom genast hit Kadriw och sluta genast upp med detta infernaliska trams. Och se till att få ur fingrarna ur mitt så nypermanentade hår. Var skall du just DÄR att göra??
    - Du ÄR så åtråvärd käraste Rubina. Här, tag dig en bit eller två.
    - Kadriw, du kan ta din chokladask och traska iväg. Men innan du gör det, skall du omedelbart se till att dessa så ytterst löjliga rosenblad försvinner ur min PRIVATA paulun. Nu är jag färdigcharmad och klar, så nu kan du ta dig an en helt annan dam. Och dig har jag serverat oxfilè med alla de tillbehör som tänkas kan. Och VAD är då belöningen???? Jo, det skall trasslas in i mitt HÅR. Du är icke längre önskad här längre Kadriw Froll.
    - Men jag skulle ju bara....
    - Här är det färdigt "bara". Rubina Algotte Formidable Gondoljäre von Oben, kommer att förbli nucka.
    - Men OHHHHHHHHHHHHHH en sådan massa vackra namn du besitter. Får jag lov att använda dessa då jag sjunger mina Franska sånger?????
    - AHAAAAAAAAA, så det var där själva skon klämde. Kunde du icke ha hostat fram det per omgående?? Svaret är givetvis ja, då de är så oemotståndligt vackra, men kravet för att få göra det, är att du försvinner lika fort som du anlände. Bye bye, I will not see you later.
    - (jäkla surkärring).
    - Vasa? Hörde jag något opassande?
    - Absolut INTE.

    Livet är icke ALLTID en fest, har jag just lagt märke till. Så jag tar till mig dina visdomsord. Detta om att i morgon är en annan dag. DEN skall jag satsa på,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Sååå romantiskt , med rosenbald i paulunen och chokladkartong därtill! Honom skulle jag gärna velat se hemma hos mig, ja, med dig naturligtvis! Nåväl, förpassad till historien som alla de andra män som vi träffat. Det börjar nog bli trångt därute där de samlas, de bortkastade. Men såväl du som jag har ju vissa rav, som icke alltid är lätt för dem att klara av... För min del är det de där att kunna koka soppa på en spik, och det har ingen av mina sk.kärlekar klarat av.
    Ja, Arne har sina underliga tics tycker jag nog vid närmre beskådande. Riktigt otäcka sådana faktiskt!!!! Jag ska idag ta ifrån honom såväl papper som pennor, nu är det sluttecknat för hans del, det såg jag då jag stod nära honom då han började på ett nytt alster....usch och fy, han ska få sig en reprimand så snart jag fått mitt franskrostade och en nybakad croissante!

    SvaraRadera
  3. Tack och lov att du nu så radikalt fråntager Arne dessa ritdon. Detta bekräftar enkom vad Camina antydde, nämligen att där finns något man ICKE bör se. Om han nu lider av ett slags maniska tics, bör han nog vid tillfälle uppsöka en kunnig person som kan avvänja honom dessa olater.

    Jaa, sedan till dessa karlar, som det för övrigt icke finns så mycket mer att säga om, då det så sällan framträder en dylik person som kan uppfylla de mest elementära "kraven".
    Därmed har jag kommit fram till att OM det möjligen skulle dyka upp en dylik, är det bara till att tacka och glatt ta emot. Men nu är jag en gång en person som för mycket länge sedan slutat tro på sagor,
    hälsar,
    Rubina von Oben

    SvaraRadera