Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 14 september 2011

Han är här nu....och vi går genast i polemik med varandra...

Lars hinner inte mer än in i salongen, och vi har kindpussats och druckit den vanliga välkomsskålen förrän det börjar!!!!

Jag bara frågar lite försynt....om han verkligen är en nazist????? Jag vet att han har skämtat om detta under cannesfestivalen, men kan ju inte låta bli att kittla hans nerver än mer....  men ni hör själva att han talar om sin clever rfriend, det är jag det, så nu har han mjukant ordentligt, och i matsalen ligger humrarna på is och bara väntar på att inmundigas, friden är återställd, och snart ska vi hoppa rep........

1 kommentar:

  1. Men allra som Bästa Honorineeeeeeeeeeee!!!! HUR i hela fridens namn ORKAR du sitta och lyssna till denna ordbajsande clown?? Det ljud han frambringar äro toltalt oförståbara. Detta beror nu ICKE på hans så starka brytning på det så Danska språket. Nej, han har helt enkelt ingenting att säga. Du lämnar han ifrån sig ett antal gutturala ljud, som mer liknar just ordbajs. Det är då en evinnerlig tur att han skaffat sig rätten att få kalla dig hans "clever friend". Han är troligen i STORT behov av en sådan. Och visst kan jag ytterst lätt förstå om du hamnar i polemik med denne så hopplöse man, som icke törs stå för vad han egentligen anser. Jag för min del skulle då aldrig ens komma på tanken att i vilket fall det vara månde, kalla mig för nazist. Men då det bränns alldeles för mycket under hans 47:or, är det ju solklart att han försöker att med yviga gester "trolla" bort det fatala stora grodorna, för att icke säga paddor i det här fallet.

    Således gör du nog bäst i att ni endast hoppar hopprep ett tag. Kör med bondtolvan, så blir han nog rätt mör efter en kvart.

    Har han framkommit med sitt ärende ännu, eller vill han endast visa upp sig inför dig, för att på sådant sätt reta gallfeber på dig,
    undrar en orolig,
    Rubina VON Oben ( som vägrar att kalla Trier för von).

    SvaraRadera