Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 13 september 2011

Idag dunkar huvudet.......och jag undrar varför...

Jag ligger nog under förmiddagen pga en fruktansvärd huvudvärk! Bara för att jag tog en drink tillsammans med Allan Ollonberg igårkväll! Jag förstår ingenting? Ska nu ringa på klockan och be Lilla Elsa komma med en drös med pulver, kall handuk att lägga på det onda, samt en jättekopp STARKT kaffe.
Jag måste ha fått ett VIRUS av något slag!    Hälsar en ömklig HS

1 kommentar:

  1. Stackars Honorine som har ett fått ett huvud som vill vara styggt mot dig. Sådant gillar vi ICKE här på Rubinsteinska. Därför håller jag nu på med att knåpa ihop ett nytt, som ser exakt likadant ut som det du har, men den stygga lilla elakingen som tydligen bosatt sig där inne, kommer ICKE att finnas med. Detta kommer att övelämnas till dig vid nästa tillfälle vi ses.
    Har nu fått ihop det mesta. Det enda som återstår är ett par ynka hårtoppar. Dessa kommer att färdigställas inom en kvart. Detta är nu första gången jag tillverkar ett sådant,så jag ser med spänning fram mot resultatet. Jag har just avslutat en kurs i just det här ämnet. Jag visste ej att jag så snart skulle få bruk för mina nyförvärvade kunskaper. Således kan jag redan nu säga: S L I T D E T M E D H Ä L S A N!!!!! Det finns även en prototyp kvar här, om det skulle vara på det sättet att du skulle önska dig ett annat, men med eventuella tillsatser, såsom konsten att prata baklänges obehindrat. Här finns resurser.

    Översten är icke tillbakakommen. Undrar just vad som sinkar honom så till den milda grad. Skulle du vid tillfälle kunna ta dig ned till Toivos pörte och där efterse vad som försiggår. Jag har så ont i min portvinstå. Då jag har det, brukar det oftast betyda att allt icke står rätt till. Och just idag känner jag att detta berör själve Översten.

    Luta dig nu bekvämt bakåt i dina ejderdunstäcken och vänta ut huvudvärken. Låt det nu för all del ta en tid innan du återser detta Ollonberg, som tydligen har en dålig inverkan på dig,
    råder dig,
    Rubina von Oben

    SvaraRadera