Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 6 december 2011

Breakfast at Horberga

Aningens yr i mössan vaknade jag nyss! Förbaskad på Allan som icke öppnade sin port igårkväll. Dessa Ollonbergare har något att dölja det är jag nu helt säker på. De kanske vill bli av med mig här på Hornberga?
Försöka få mig att bli rädd och sälja min fädernegård?
isåfall har de hoppat i fel tunna, det säger jag.

Jag som tagit Allan till mig och gett honom såväl mat som dryck och inbjudit honom generöst till mitt hem. Och sedan bli behandlad så här. Jaja , det är inte riktigt säkert att de är han och Ruthan som skickat dessa smycken för att skrämma mig, men mina misstankar går åt det hållet.Jag förstår bara inte varför?

Men under dagen ska jag fara ner till sjukstugan och tvinga fram ett svar av Ruthan, oavsett hennes brutna ben är återställda eller ej, nu ska sanningen fram. Är det detta par som försöker skrämma mig???????

Nej, nu måste jag ringa i klocksnodden, så frukosten kommer, för nu vill jag ta itu med dagen!

1 kommentar:

  1. Så klokt av dig, kära Honorine, att ta tag i denna så oangenäma sak. Ett bra första steg är ju att taga dig till sjukstugan. Att denna Ruthan för stunden har ett ben som gått sönder, betyder väl ändock icke att munnen är i olag. De finns faktiskt personer som lider av större problem.

    Kommer du att tillse att ni vid detta tillfälle då är allena? Om Allan finnes där, kanske det blir svårare att tala med henne på allvar. Var dock på din vakt!! Hon kan vara betydligt farligare än du tror!! Med brutet ben eller ej. Var listig och slug på ett omärkbart sätt. MEN det kan hända att hon är kilometervis slugare än du, då det gäller att smida ränker och locka DIG i en kraftig fälla i stället. Kanske du bör avhålla dig från att ställa direkta frågor. Sitt bara där både länge och väl, med armband samt tärningshalsband i hennes direkta blickfång. Iakttag nogsamt alla hennes uttryck, både i form av ord samt kroppsspråk.

    Tillsäg gärna Själve Översten att hålla span på Allans boning under tiden. Kanske han får ett brådskande samtal från den runda Ruthan då du gör en vacker sorti från denna kvinna. Han kan då efterfölja Allan diskret, för att se vart han tar vägen. Kanske han leder honom rakt mot en person som du kan ha glädje av att veta var den personen huserar. Kanhända är det någon du aldrig ens skulle drömma om att den personen har med Allan att göra.

    Är det några fler personer som reagerat så pass starkt på dessa smycken, om man då bortser från att de är så pass vackra?

    Bär dem ALLTID väl synliga då du skall möta folk. Om ingen liknande reaktion kommer, är väl saken som man så ytterst vanvördigt säger, biff.

    Intag nu din frukost i lugn samt ro. Kanske en liten stund i sällskap av meditation är på plats, innan du drager dina färder mot detta så obehaliga äventyr,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera