Nobelsmiddagen består av :
Förrätt:
Hummer med picklade vintergrönsaker och jordärtskockspuré.
Varmrätt:
Pärlhöna med Karl-Johansvamp och lingon , inkokt pärllök samt persiljerötter och velouté.
Dessert:
Mandarin-och vit Chokladmousse på kanelbotten med hallonmarmelad och färska hallon.
DRYCK
Till förrätten::
Cahampagne: Fourny,Blance de Blancs Premier Cru
Till varmrätten:
Garyfarrell, Russian River Valley, Pinot Noire 2008
Till Desserten:
Moscato DÁsti, Caliera 2010, Borgo Maragliano..
Bon Apetit!
Rätter som är värdiga läckergommar, kära Honorine. Här hemma fick lov att nöja oss med den lite enklare varianten av "radhusbiff", då Själve Översten icke förmådde att lyfta hans ädlare delar, för att införskaffa föda som kan jämföras med detta du nu inmundigat,
SvaraRaderahälsar dig,
Rubina