Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 10 december 2011

MENYN


Nobelsmiddagen består av :

Förrätt:

Hummer med picklade vintergrönsaker och jordärtskockspuré.

Varmrätt:

Pärlhöna med Karl-Johansvamp och lingon , inkokt pärllök samt persiljerötter och velouté.

Dessert:

Mandarin-och vit Chokladmousse på kanelbotten med hallonmarmelad och färska hallon.

DRYCK

Till förrätten::
Cahampagne: Fourny,Blance de Blancs  Premier Cru

Till varmrätten:
Garyfarrell, Russian River Valley, Pinot Noire 2008

Till Desserten:
Moscato DÁsti, Caliera 2010, Borgo Maragliano..

Bon Apetit!

1 kommentar:

  1. Rätter som är värdiga läckergommar, kära Honorine. Här hemma fick lov att nöja oss med den lite enklare varianten av "radhusbiff", då Själve Översten icke förmådde att lyfta hans ädlare delar, för att införskaffa föda som kan jämföras med detta du nu inmundigat,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera