Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 18 december 2011

Jag dånar av....................han sitter på fel flygplan......

Godmorgon mina nära och kära!
Här har det varit full fart sedan tidiga ottan!
Toivo var kvar på casinot hela natten, så jag fick ta en taxi klockan 06.00 och hämta honom, där satt han tillsammans med ett par lätt bedagade fruntimmer, och fröjdade sig,totalt omedveten om tid, dag eller var han befann sig tror jag.
Jag läxade upp honom, och in i bilen och raka spåret till flygplatsen, så nu är han in the air!!!!! Med smokingen på sig och bra i gasen....
Tänk att man inte kan få någon stil på jänstefolket, ger man dem lillfingret så suger det ur både märg och ben i hela kroppen.......

Arne , mannen från de djupa skogarna kan jag lita på och han skickade över den här bilden , som visar hur mycket snö och kallt det är hemma runt Hornberga. Sjön är nästan bottefrusen skriver han, Och så har han sett hur Allan Ollonberg kör med häst och släde runt hela sjön, med den stackars konvalecenten Ruthan inlidad i gamla vargskinnspälsar i släden. De verkar ha en väldigt nära och god relation nu för tiden, och det uppskattar jag verkligen.
Men om han BARA kör samma sträcka hela tiden , ja då misstänker jag att hon tröttnar på utsikten????

Langensköldarna är där och övar start och landning på snön, med "skidor" istället för hjul.... ser jag....
Roger vid sin P1800...
OBS! Toivo messade denna bild till mig nu så jag skall veta att han bytt plan i Zurich och är på väg hem,,,,,,VE OCH FASA! My Goodness, vad ska jag göra???????? Detta flyg går INTE till Sverige och ARLANDA, nej  TOIVO är på väg till USA!!!!!!!
EMERGENCY!!!!!!!!!




Jag dånar av!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Men kära Honorine. Vad i hela fridens namn HADE nu den så finländske ickeurbana mannen där på casiont att göra?????? Han KAN ju icke uppföra sig redan UTAN alkohol. Förstod du då icke att detta kunde hända?? Hur pass mycket penningar har nu dessa så fala kvinns avlurat honom i all hans naivitet tro?? Att enkom TRO, att han sedan skulle klara av den så enkla saken, att taga sig hem till detta snöskottande, var tydligen åter igen att tro honom om att kunna gör det. Nej. Icke sade Nicke. Så nu är han således på väg i en hiskelig fart bort till detta så avlägsna Amörkat. Och detta till och med i Smoking. Du kan ju i alla fall trösta dig med, att denna resa troligen kommer att förnöja många av hans medpassagerare.

    Så starkt jag kan medhålla dig i, att detta ständiga cirklande runt den så bottenfrusna Mälaren, då Allan nykär och förvirrad, drar runt med denna så konvalecenterade Ruthan, enkom kan leda till en alldeles utmärkt tristess med vidhållande leda. Men ta nu för all del icke detta beteende på dina redan så pass sköra skuldror. Det är redan nog som det är.

    Nu vill jag enkom ifrågasätta detta polyfoto på detta Helgon. Varför finns han med bland alla dessa bryderier. Har han redan satt sig på din hjärna, eller vad??

    Så genuint chict av dessa gossar Langenskiöld, att ditsätta skidor i stället för dessa så uttjatade hjul, då de övar landning. Ett sådant eminent evenemang att få åskåda, må jag säga.

    Åter till ditt stora problem igen, kära Honorine. VAD göra med denne Toivo. Du KAN ju för bövelen inte översända den så otroligt lilla rara Elsa, för att återbörda honom till Säteriets borg. Hon har ju så kolossalt mycket julgodis att framställa. Hur skall tid kunna uppbringas,
    undrar en grundligt oroad,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Kära Ruban! Att Roger fick vara med , beror endast på att jag ville visa hans bil, att den fortfarande är still going strong, efter alla dessa år, och att han forslade mig alldeles galant nerför serpentinvägarna igårkväll.

    Nu har jag kontrollerat att Swiss landat precis på JFK för en timme sedan, och jag bara undrar, hur gör jag??????

    SvaraRadera
  3. Men kära Honorine. Genast då jag såg detta ekipage förstod jag ju för sent, att det givetvis var själva bilen vid namn P1800 du ville framvisa. Att sedan denne Mr Moore råkade komma med på bild, är ju trots all en bisak!!???

    Nu till det så infernaliskt enorma problembarnet Toivo!!! Det enda råd jag är kapabel ett ge dig, är att jag genast översänder Själve Översten för att hemhämta honom. Han är nu en gång en gnutta berest, samt tala hjälpligt Engelska. Han kan till exempel ALLA färgerna, samt en del djurnamn. Om du nu godtager detta, skulle det vara exelent om du ville nogsamt nederpränta i riktigt stora versaler, var denne herrelösa man befinner sig. Detta plakat skall han sedan bära runt hans stadiga nacke, för att sedan på ett elegant sätt enkom uppvisa detta vid behov. Vad anser du om detta förslag, kära Honorine??

    Det HÄR kommer att ordna sig som i ett enda huj, vet du,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera