Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 9 december 2011

LvT har fått sig en utskåpning.......och frackarna är framplockade...

C-J:s frack



Jag kunde icke nå mig, utan jag ringde denne man igårkväll, och han svarade ????Då jag ifrågasatte hans små paket och Ikonbilden i min mobil, så Skrattade han som om han vore galen!!!!
Oj så roligt det var, tyckte han.....
Jag talade med is i rösten om för honom att hans danska lustigheter icke påverkar mig positivt på något sätt..

Vi hade långa utläggningar från båda sidor i ärendet, men till slut förstod jag att andemeningen med detta var att LvT håller på med ett nytt filmmanus som ska handla om Ikondyrkan, och även Djävulsutdrivning!!!!!!!

Han ville bara testa sa han iallafall om det skulle komma någon reaktion från mig, då han ansåg att jag var en av de få som kunde förstå hans motiv?????

Filmen kommer att heta Djävulspakten och då vi pokulerat en stund så frågade han om jag kanske hade lust till att skriva ledmotivet till denna film?

Och lättsmickrad som jag är så tackade jag glatt ja till detta erbjudande, och från och med nu är vi på god fot med varandra igen , käre gamle L min vän och frände. OCH han lovade att ALDRIG kasta ut mig från Hotel Dangle´terre eller skrämma mig med mystiska paket.
Slutet gott , allting gott!


Nu är det så att jag har helt andra saker att tänka på förstår ni. Imorgon är det den 10:de december och Nobeldagen.

Julius Jr:s frack

Just idag kommer mina båda söner äntligen hem, efter att ha varit utomlands så gott som hela hösten . Både C-J och Julius Jr. medföljer mig på Nobelmiddagen, och jag bad nyss Lilla Elsa att hämta ner deras frackar från förvaringen på vinden.
Nja, de ser något dammiga och skrynkliga ut, men det får Lilla Elsa ånga upp och borsta av, så blir DET bra, deär ju ändå deras kära mamsen som är huvudpersonen, eller hur?
Nu ska jag kasta mig i bilen och in till stan för en helkroppsrenovering, och håll nu alla tummar ni har att mina språngmarcher och mitt gym har gjort nytta, så att jag blir den vackraste kvinnan på hela Nobelfesten!!!! Ciao! HS

3 kommentarer:

  1. Här behövs då inga tummar hållas, kära Honorine, då jag så till den yttersta grad redan VET att du kommer att överglänsa ALLA, och då menar jag verkligen ALLA på denna så årliga fest. Hela du glänser redan som en puräkta diamant. Lägg sedan till denna så skrynkliga klänning du kommer att uppbära med stor ackuratess, så finns väl dock ingen på denna planet som ens skulle ifrågasätta detta. Dessutom tror jag mig veta varför du kommer att bära denna så skrynkliga robe. Det är ju för att uppvisa för hela etablissemanget att du drar ditt så ytterst nödvändiga strå till penningbriststacken, genom att låta en liten piga slösa på energi i form av lön för att pressa denna kreation. Heder åt detta säger vi alla här på Rubinsteinska.

    Ack så pass granna gossarne kommer att bli, då de skall ståta bredvid deras lilla mamsing på detta så ärorika kalas. Blir det Julius Jr, eller Carl-Jan som kommer att sitta bredvid den lilla sessan? Om jag icke helt missminner mig, så var det väl Julle som fick den äran förra året?

    Som jag kan se det på detta lilla polyfoto, så blir nog den så kolossalt lilla rara Elsa tvungen till att arbeta en hel del, för att få dessa klädnader i fullt trim. Men idog som hon nu en gång är, kommer det att gå geschwint.

    Nu till något som icke enbart till viss del oroar mig, utan en hel massa. ÄR denne L...T till att lita på?? Han är enligt min enkla åsikt fortfarande en räv. Jag kan enkom hoppas på att han har ärliga avsikter, då han ber dig om att skriva manus till hans något märkliga film. Se för allt smör i Småland till att han icke kan avstjäla dig allt det du nederpräntat under blod, svett samt tårar!!!! Nu skall jag icke yttra mig mer i denna sak, men om sedermera hjälp behöves i denna fråga, ställer jag som vanligt naturligtvis upp.

    Jag har nu utskickat Camina i sällskap av Själve Översten, rakt ut i den så mörka skogen, för att där hemtaga allt som går att uppelda på det mest angenäma sätt. Då tänker jag givetvis på både stickor samt strån och en och annan pinne. Lögardagen börjar nalkas, så det blir till att tvaga sig inför den så stundande julhelgen. Naturligtvis blir det jag som först skall nedersänka min lekamen i detta så varma vatten, för att sedan låta lilla rara nätta Svala stå på tur, då hon ju är en slags dotter. Därefter kommer Camina. Det blir bäst att låta Själve Översten få avsluta det hela i samma vatten. Då får han avnjuta enkom kvinnosmuts innan hans lort avslutar denna så tavagande dag.
    Detta kommer att bli så passande, då jag vet att det är en körsbärsröd kombination på ingående. Hoppas vid allt heligt att denne så Italienska skräddare förstått att den skall rikligt dekoreras med dessa så mullvadsbruna breda band. Min lekamen kommer då att ha en aldrig så liten reminisens av lavenldeldoft,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Mitt förtroende till LvT är helt och fullt igen efter vår lilla fejd. Han är en genuin dansk innerst inne, men tycker att jag är en bra samtalspartner och bollplank, vilket jag tar som en komplimang. Att han skickade dessa märkliga "saker" var bara en del av hans projekt, och det är ledmotivet till hans drama som jag skall skriva, inget manus alltså!

    Pojkarna ja, de äro så snälla och vänliga mot lilla mamsingen så jag kan då rakt icke ha det bättre. Problemet är detta med att ha nu ha TVÅ klänningar som är lämpliga för fest båda två, och det är mycket jobbigt för mig att avgöra vilken jag skall använda, men den röda kanske gör sig bäst på bild, med tanke på alla nyhetsmedier som följer spektaklet???

    Hoppas att ni får till det med pinnar och kottar så det blir en jultvagning, det vore väl för synd att sätta på elvärmen kan jag tro????
    Dyrt blir det också, men jag kan sända över mina "pojkar" att hjälpa Översten att lasta pinnar och kottar , så nog ska ni bli rena till jul, det står jag för!!!hälsar HS

    SvaraRadera
  3. Du ÄR väl då för RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, kära Honorine, som till och med äro beredd att skicka över dina hjongossar, för att vara behjälpliga i detta så årliga sjå. Det tackar vi storligen för, men jag anser att Själve Översten samt Camina kan vara i starkt behov att röra på påkarna ute i Guds fria natur.

    Att dina privata gossar är mamsingens kronjuveler, kan jag förstå, näst intill exaltation.

    Om du är i bryderi angående vilka av dessa så infernaliskt granna kreationer du skall uppbära, skulle jag kunna tänka mig att giva det så extremt goda rådet, att medtaga en, samt bära den andra. Då ni sitter där så fasansfullt länge för att invänta den så allt för söta desserten, kan du påpassa att taga den andra klänningen (som för övrigt redan är så pass skrynklig), som du nedknycklat i din så svindyra Gucciväska, för att uppsöka hemlighuset för att officiellt pudra lilla nästippen. Då kan du liksom i ett enda huj ombyta till den andra. Din bordskavaler farbror Calle, kommer att förundras. Kanske till och med få för sig att han nedertittat allt för djupt i ett eller flera av dessa glas som står likt en häxring kring hans tablett. Nyhetsankarna kommer att omedelbart inrikta såväl kamera som kommentator till ditt lilla käll.

    Om du nu säger att denne L...T är din förtogne vän numer, har jag inget annat val, än att påtro dig. Om nu allt klaffar, kommer detta att bli fullkomligt formidabelt, som redan den så urgamle Gnejs von Oben gärna sade,
    hälsar dig din vapendragare, Rubie

    SvaraRadera