Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 14 december 2011

Ikväll är det Glöggfest hos Dudde och Gittan i Antibes

Godermorgon! Det var kolsvart fortfarande då jag slängde mig ut från Hotell Negresco och sprang min morgonrunda , och det enda som syntes var mina guldglittrande gymnastiskor som flög fram över trottoarerna. Några renhållningsmän som spolade av gatorna var de enda levande väsen jag såg.
Ni förstår att jag kan inte sluta röra på mig trots att Nobelfesten är över, det har blivit som en mani hos mig.... Jag är nu smal som en sticka, en mycket snygg sticka iofs, men till lunch måste det bli något kaloririkt.

Jag saknar mina tjänsteandar på Hornberga, det är svårt att inte ha dem i sin närhet, utan allt skall jag behöva tänka på själv.............

Men till kvällens begivenheter. Jag är inbjuden till Antibes på en liten Glöggfest av ett par jag träffade på flyget ner. Nyrika tänkte jag lite föraktfullt, där de satt i sina märkeskläder och det bara lös "vi är lite osäkra vi"
Men de kände igen mig och jag ville icke vara oartig, då detta inte ligger för mig, utan jag tackade vänligt ja till denna inbjudan, och temat, jaja alla nyrika har ett tema...var djur, så jag ska vara katt och bara fräsa, neeeej, förlååååt mig!
Jag tar den här outfiten, och min Hermelinboa över axlarna, jag inbillar mig att det blir suc´ce?

Dunne och Gittan? Vilka namn förresten!!!! Ingen ädel adel precis  funderar Grevinnan Honorine i arla morgonstunden....

1 kommentar:

  1. DÄR, kära Honorine, tror jag bestämt att du träffade huvudet på den så utjatade spiken, då det gäller det allt för nyrika paret Dudde och Gittan. Dessa namn enkom SKRIKER ut förortsbor som nyligen vunnit en aldrig så liten penningsumma på en simpel skraplott. Då man nödgas dväljas i slika sällskap, infinner sig den så pass ädla känslan som består i "låt barnen leka". Nästa år blir det troligen ICKE till att avresa till Antibes. Nej, då får det allt bli till att taga den bil som skattmasen ej än tagit, för att snällt infinna sig hos diverse föräldrar som då kan utfordra dem, då det icke längre finnes slantar till kost. Om det skall bära sta en hel massa lyxiga mil med denna bankens bil, kan den resan gå så pass långt som till själva Nynäshamn, om gud vill, samt att byxorna håller, som den så kände Filibuster Ankel plägade uttrycka sig.

    Det är tjusigt av dig att ICKE välja allt för iögonenstickande kläder, då detta lilla glöggparty skall gå av stapeln. Jag vill kanske icke påstå att du klätt ned dig, men JAG vet ju att det finnes betydligt dyrare små plagg i dina garderober. OM det nu skulle vara på det viset att det skulle komma ut ett enstaka litet fräsljud ur din adliga mun,utgår jag från att detta nu en gång för alla, är befogat,
    häslar dig,
    Rubban

    SvaraRadera