Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 1 december 2011

Sjukbesök som slutar i ............

Icke sa Nicke så tog Grevinnan av sig armbandet!!!!!!Sådan är hon, styra henne, se det går icke alls det.
Ruthan satt uppe i rullstol och var glad och pigg, verkade trivas bättre på byns sjukstuga än hemma hos Allan??????
Hon blev förtjust över besöket , men då jag sträckte fram handen med frukten upplagd på ett fat.Så skrek hon till då hon stirrade på detta fat, eller var det på min arm????????????
Ett tjut som väckte de nedsövda på operation skulle jag misstänka!!!!!!!!!!!!Ögonen rullade i huvudet på henne, och hon kippade efter luft............
Inom loppet av sekunder kom en hord av läkare, sköterskor springande i korridoren och in på rummet, där hon fick en lugnande spruta och lades i sängen.
Själv stod jag för en gångs skull tyst med fatet med frukt utsträckt som en Grekisk gudinna.Vad betyder detta egentligen? KAN det vara detta aarmband som gör människor helt galna? Jag stod länge framme vid fönstret och såg oseende ut på snön som föll så vackert och julstämningen var bedövande vacker redan nu den första december, men vad hjälpte det då människor jag kände blev som galna av rädsla bara de såg min present på armen?

Allan avböjde bestämt att åka med tillbaka, han ville stanna hos Ruth sa han och såg sammanbiten ut. Så jag var för en gångs skull svarslös, då jag jag sakta gick ut i snöovädret med armbandet som jag tyckte nu nästan brändes på armen........?????????? Är jag  med i något jag inte riktigt förstår? Jag får ringa min spåkvinna då jag kommer hem????????? Men att ta av mig armbandet............nej, dithän kommer jag ICKE hälsar en aningens förvirrad HS 

1 kommentar:

  1. Kära Honorine. Må nu denna spåkvinna kunna komma med ett svar som ger dig en liten insyn i vad det egentligen är för en tingest du bär runt din handled.

    En god sak har det i alla fall fört med sig, mitt i all kaos. Allan vill nu kvarstanna hos hans EGEN hustru.

    Att du så stilla och oseende stod framför det så snöutsiktsvackra fönstret, gav dig tydligen det kloka rådet, att ta dig till den så in i framtidseende spåkvinnan. Hon har ju ävenledes den förmågan att kunna titta bakåt.

    Detta är nu över hövan spännande,
    hälsar dig en förhoppningsfull,
    Rubie

    SvaraRadera