Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 7 december 2011

Ikonbild i mobilen ..........................vem är det som håller på......

Idag pep det till i min mobil, och detta var vad som visades i displayen???? En ytterligare Ikon?
Vda handlar detta om egentligen?

Igår hade jag ett långt samtal med Allan omkring detta med Ikonarmbandet och Tärningshalsbandet.
Han och Ruthan har absolut inget med detta att göra. De blev bara olustiga till sinnes då de fick reda på detta, eftersom de har varit medlemmar i en okult rörelse i sin ungdom, och därav deras sätt att reagera...

Men så detta idag..... Nu ska jag ringa iupp Julius Jr. och be honom komma hem från Egyptien för att hjälpa till att reda ut den här lite olustiga historien.

Kanhända att det kan ha ett samband med att jag på en av mina föreläsningar talade om Ghost och annat? Jag berättade att jag som barn hörde berättelser om spöken som fanns på salig farfars gård, och som min far ofta talade om att han hade sett. En Madonnalik kvinna som gick upp och nerför trappan mellan våningarna med en kvast i handen som om hon ville sopa bort allt och alla. Min far berättade att denna Ikonliknande kvinna hade försökt vid många tillfällen att knuffa honom nerför denna långa trappa, och att han varit oerhört rädd för henne.

Kan någon galning som lyssnadepå min föreläsning fastnat i denna berättelse och nu vill skrämma mig???? Eller ge mig något hemligt tecken? Jag vet inte , det är långsökt, men det kan vara något sådant. Någon som träffat mig i ett offeciellt sammanhang blev alltför inspirerad av min historia, och vill nu ge mig något "skrämmande" att bita i......kan det vara så?
Vi får se!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Att du nu ständigt skall behöva utsättas för detta så obehagliga Ikonerande, kära Honorine!!! NÄR skall detta få sin lösning??

    Det var väl ändå så pass skönt att det nu icke var paret Ollonberg som var den onda spindeln i detta så komplicerade nät. Användes någonsin något som liknade Ikoner, då de voro medlemmar i denna så ytterst ockulta sekt?? Kanske de sakta men säkert kan draga sig något till minnes i den vägen?

    Måtte nu bara Julle få möjligheter att taga det allra snabbaste planet hem till lilla mamsingen, som på sitt kufiska sätt, lider en slags nöd. Han är troligen sprängfylld av informationer. Om ej, kan du kanske taga kontakt med författaren Dan Brown som är icke mindre än en baddare på det där som handlar om symboler, dess betydelse samt vilka värderingar som finnes i dessa.

    Denna så infernaliskt ikonliknade gast som så när skrämde livet ur din så dyrkade fader, och detta till och med i förtid, tror jag att du helt kan bortglömma. Hon går troligen enkom omkring med denna kvast för att tillse att det inget skit finnes i hörnen.

    Då KAN det ju vara desto mer troligt att det kan vara en person som åhört ett eller flera av dina så högst intressanta föredrag, som på detta så kusliga samt ytterst osmakliga sätt vill få dig bort från scener samt övriga estrader. I skrivande stund, kan jag genast finna en person som troligen skulle vilja få den önskan genomförd. En person som känner sig totalt ratad av dig. han vill åt dina filmmanus med mera. Behöver jag vara tydligare i den frågan,
    undrar,
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Aha, där ramlade poletten ner, tack Rubie!! Åtgärder skall omedelbart vidtagas!!! Hade totalt kopplat bort DET namnet ur mitt minne...

    SvaraRadera
  3. Då man eftertänker hur denna person kan bete sig, kära Honorine, ÄR det icke helt osannolikt??!! Alla bär äro sura enligt DEN räven,
    tror, Rubie

    SvaraRadera