Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 3 december 2011

Nobelklänningen och hela outfiten är nu fixad......medan snön vräker ner.....

Den här lilla "historien" som jag kallar den har också sytts av den kända klädskaparen Garcia Morscese. Och jag tycker själv att den passar en Grevinna i vardagslivet ypperligt.....
Nu har jag hittat min klänning till Nobelfesten, den kom hem idag med bud från Milano, där en fantastiskt duktig skräddare bor vid namn Garcia Morcese, han syr även till det spanska kungahuset samt den Italienska maffians fruar och döttrar...... Den passade mig exakt och till denna kommer jag att bära det blodröda halsband som någon obekant person skickade mig mig igår med en hälsning.....Tärningen är kastad stod det på paketet, och det är just vad den är, kastad, rakt i armarna på mig som icke visar någon som helst oro inför detta påhopp, utan kommer att åtnjuta allas blickar i min nya outfit.

Ni får icke berätta om dessa hotelser till vare sig Julius Jr. eller C-J, då blir de så oroade igen för kära mamsen, nej jag skall reda ut detta själv, jag anar och misstänker att det är den där göken, eller Stalkern som sitter där i fängelset och djävlas med mig, men kom an bara grabben, här skaq vi spela tärning med själve Hin håle om det är det du vill?????

Snöovädret tilltar här, och vägarna är knappt framkomliga, men vi har det bra och dricker äggtoddy vid brasan och båda katterna spinner ljudligt där de ligger i sin korg.
Den gamla adventsstjärnan tindrar i fönstret och rummen är fyllda av Vita Hyacinter, Vita Tacetter, och Vita Julrosor, och imorgon tänder vi andra adventljuset. Ha en fortsatt skön vinterkväll önskar HS

5 kommentarer:

  1. Kära Honorine. En sådan kolossal lättnad att du nu äntligen funnit den kreation du fastnat för. Att bära denna så riskabelt blodröda robe tillsammans med detta så livsfarliga tärningshalsband, kan dels utgöra en enorm fara, likaväl som det äntligen kan framkomma vem som på detta så snirkliga sätt testar ditt mod. Där på Nobelfesten kanske någon framviskar något som kan leda dig på rätt spår. Eller kan det vara så pass infernaliskt att hot kan framkastas rakt in i ditt så oskyddade ansikte.

    Om nu jag finge välja bland dessa dresser, skulle jag per automatik valt den lite mer robusta varianten. FÖR mycket flärd är enkom av ondo.

    Naturligtvis är våra munnar här på Rubinsteinska förseglade. Icke så mycket som ett pip kommer att vidarebefordras till båda dina så sköra söner.

    Ett sådant hiskelig snökaos du råkat ut för. Vilken lättnad då att såväl kattor, blommor samt stearinljus finns så pass nära dig. Hoppsan, där förbisåg jag visst den så fenomenalt goda äggtoddyn.

    Ett litet ord på vägen, då du tar dig utanför dina privata ägor.
    SE DIG STÄNDIGT ÖVER AXELN, OKÄNDA FAROR KAN HOTA,
    råder dig en fortfarande oroad,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Näru grevinan. Där sket durej allt en mask med 19 ögon. Vafför skule ja håla påme sån schit, såmatt laja me löjlia tärnigar å sånt bjäfs. Myke kanjaju schyllas för, mendedäringa tjafset hålerba öststatarna påme, såredära fåru sjöta skälv!!!

    Franke

    SvaraRadera
  3. Där låter det som du din Stalkare sagt ditt första sanna ord, sedan vår kontakt etablerades, och jag avför dig från listan av misstänkta, och ber om ursäkt att jag misstänkte dig... det där med öststatare ska jag ha i beaktning framöver hälsar Grevinnan HS

    SvaraRadera
  4. Kära Rubina! Ja, vi är nu helt insnöade här ute, och det bara faller mera snö, flingar som vantar så stora, men såväl Arne som Toivo är ute och plogar alleén så vi kan ta oss ut om det skulle bli något akut, och med min hot mot mig så känns det som det allra bästa att ha vägen fri........Jaså, du anser att den rutiga vardagsklädseln var en "hit" som de moderna människorna säger? Jag kan be att de tar mått på dig och du kan få en likadan, ja icke i samma grälla färgställning som denna förstås, men i ett diskretare färgval, så är min julklapp till dig klar??? Vad säger du? Hälsar HS

    SvaraRadera
  5. Kära Honorine, jag bugar mig så pass djupt att mitt svallande hår sopar golvet!!!!! Ack som jag riktigt trånar efter denna så formidabelt vackra lilla ensemble. Du har så fullkomligt rätt i att en något mer nedtonad variant skulle passa mig som en smäck, som ävenledes det, de så moderna människorna plägar uttrycka sig.

    En sådan ytterst generös gåva du avser att skänka mig såsom julpresent. Jag blir rörd till äkta tårar, skall du veta.

    Att dessa båda så väsentligt behändiga herrar har ett Sisofosarbete framför sig, kan jag ytterst väl förstå, då det tydligen behagar vräka ned snö i form av icke mindre än handstora flingor. Men vad göra då eventuellt faran står för dörren?? Den så underbart lilla nätta Elsa kommer säkerligen med en handräckning i form av upphettat vin med därför avsedda kryddor, eller som andra kallar det, Glögg. Det bör troligen vara väl spetsat med allt annat utom Koskenkorva,
    anser,
    Ruban

    SvaraRadera