Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 19 december 2011

Konsulatet hjälper också till.....

Svenska konsulatet  har nu tagit över fallet med min felflygande tjänsteande, och ikväll skall han resa reguljärt tillbaka till Stockholm med SAS, UTAN mellanlandning.....

Detta kostade petit moi en del slantar, och nu blir det inga julklappar till Toivo, den saken är helt klar.

Det goda som detta fört med sig att jag har varit ute och sprungit på morgonen, så att huvudet fått rensas från ilskan.

Jag reste ner för att få några lugna dagar , men vad tycker ni själva? verkar jag har haft det särskilt lugnt????
Jag är mer stressad än någonsin, så nu har jag bestämt mig , och jag har talat med sönerna, att imorgon reser jag tillbaka till det vintriga och kalla Sverige.

Mina darlingar Callas och Nilsson...oh så matte längtar efter er, jag har inhandlat ett par kg. Gåslever till er mina sötnosar, snart kommer matte..........Ja, som ni anar så saknar jag mina djur oändligt mycket under mina resor.
Nästa år skall jag lova mig själv i Nyårslöfte att vara mest hemma.......hoppas jag kan hålla det?????


Just i detta nu sitter Carl-Jan och diskuterar mina franska tillgångar här på banken, och jag vill naturligtvis flytta över min förmögenhet till Hornbergas egen bank, dvs mitt eget bankvalv, jag hoppas att han lyckas?

Och så detta med Toivo??? Hur mycket skall en stackars ensamstående kvinna behöva utstå? Jag är egentligen väldigt skör, men det hinner jag aldrig få möjlighet att få tala om, när man har det som jag!!!!!!!Hälsar La Comtesse HS

5 kommentarer:

  1. Om någon vet att du är väldigt skör, kära Honorine, så är det väl ändå jag, som sett hur du varit som en enda liten spillra. Nu då du vet att denne så fanatiskt vilsekomna Toivo kommer att nederlanda på vår internationella aerodrom, kan du nu utandas. Givetvis skall icke denne bortkomne man ha några klappar, då den så årliga julaftonen infinner sig. Ej heller har han förtjänat en aldrig så liten klapp på den så slokande axeln. Kanske det till och med blir frågan om en eller ett par löneavdrag, så han ordentligt får känna på hur pass det svider, då du blir nödd till att öppna din börs i så pass onödiga sammanhang.

    Så angenämt det måste ha varit att så friskt samt käckt försöka att springa bort en del av dina bekymmer, för som om det nu icke vore nog med denne Finländare, skall det nu planeras för HUR det skall tllgå, då ni skall hemfrakta dessa så enorma resurser du nu tillagt i dina nu så välfyllda börsar. Är Carl-Jan en fena på detta?? Dessa slantar måste troligen passera ett otal banker, innan de till slut hamnar i ditt bankvalv. Givetvis då helt obeskattade.

    Herre min JE, så stinna dessa små raringar kommer att bli, då de skall inmundiga denna mängd med tvättäkta Gåslever. Det blir nog till att låta de få medfölja på dina ridturer lite då samt då, så att dessa så mjuka magar befinner sig i gott skick.

    Det låter prima att du nu är på hemväg från dessa eskapader. Dina tjänstehjon saknar dig. Då kan du ävenledes själv utdela dessa klappar till alla animalerna.

    Jag har meddelat Själve Översten att han icke längre är nödd till att traggla dessa engelska namn på färgerna, då hans kumpan är i faggorna.
    Han skall uppsöka honom så fort det passar sig. Jag har lagt in ett veto där, då jag vet att du är i stort behov av att få vara allena efter denna tur.


    Vi får väl se hur pass länge du orkar stanna hemma på ditt Säteri, innan det bär sta igen,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Nej, du det säger jag dig, att inte skall det bära tsa på mycket länge, jag har rest i hela mitt liv och så roande är det verkligen inte ! My home is my castle, har du Rubina någonsin hört mig säga detta??????
    När f-n bli äldre osv osv...........

    SvaraRadera
  3. Nej, kära Honorine. Dessa ord har jag väntat på under alla dessa år, men som själv säger.....

    Har du hört om detta bortsprungna tjänstehjon nu är återbördad till de lite mer Svenska markerna?? Är det någon som forslar bort honom från denna aerodrom?? ÄR det på det viset att Själve Översten skall ikläda sig den så gamla anrika tweedöverrocken samt nedertrycka gaspedalen i ett flygande fläng, så att han icke hinner med att återförsvinna?? Jag behöver enkom vissla det allra lilla minsta på honom, och han är på väg i rätt riktning som skjuten ur en kanonkula. Kanske du kan känna dig en aning lugnare om vi gör så?
    Fortsätt nu att inräkna det så pass nya kapitalet, så hörs vi snart om vidare direktiv angående Toivo,
    hälsar dig,
    Ruban

    SvaraRadera
  4. Tacksamt tar jag emot ebrjudandet att Översten kör ut och hämtar upp honom, och sedan RAKA spåret över de snöklädda landskapet mot byn och Hornberga säteri. Tacksamt tacksamt vad du icke lättar mitt hjärta iom denna tjänst.

    SvaraRadera
  5. Allt är redan uppordnat, kära Honorine. Han har fått tämligen strikta order om hur han skall förfara.
    Koppla nu bort detta,
    hälsar dig,
    Rubie

    SvaraRadera