Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 27 december 2017

Nog för att Rött är julens färg, men måste vi sprida Morbilli på grund av dumhet och okunskap? Där går väl gränsen???

Skönt att helgen är över och att vintern äntligen kom , jag har hjälp av Bertil med traktorn från grannbyn som hjälpt mig att ploga upp vägen ner till stora vägen, vilket jag är mycket tacksam för. Utan mina små hjälpare som fortfarande är på ledighet så blir det svårt med alla de praktiska saker på gården då allt ligger under detta vita vackra täcke.

Hästarna har varit ute en kort sväng då Bertil körde upp en liten paddock till dem så de får sträcka på benen.
Jag läser i Dagens tidning att nu har vi Morbilli fall i Sverige igen. Göteborg går upp i stabsläge, och fallen väntas öka.


Jag får hjärtat i halsgropen av ilska. Nu har de dumma visat sin dumhet och de utan kunskap visat sin okunskap och så har vi dessa barnsjukdomar tillbaka igen.... Som vi började vaccinera för i den sk trippelvaccineringen redan 1971. Förstår ni?  1971, och idag så finns det människor i vårt land som inte vaccinerar sina barn, utan låta dem få sjukdomen som dels är smittsam , dels kan ge följdsjukdomar som meningitis acuta som kan vara dödlig.

Sedan kommer människor från andra länder, vi vet att  Rumänien vaccinerar inte, och så detta resande , ja resultatet ser vi nu, och jag blir så upprörd då det är barnen som vanligen blir de drabbade, pga av de vuxna människornas okunskap och dumhet, ja som alltid!

Med vänlig hälsning HS

söndag 24 december 2017

Bildning kommer att bli 2018 viktigaste ord, tro mig!

Ordet bildning kommer att bli det viktigaste ordet nästa år, för det är dåligt med det i Sverige idag.
Vi har tappat ordet bildning, och istället  tror på det vi senast läst på insta och facebook, det vi ser flashar  på  nyhetssajterna, det vi hör någon annan säga, det vi i stunden hittat på i våra hjärnor, och jag ber och önskar inför nästa år, att ordet BILDNING kommer  att bli det ord vi tänker på, att vi går till kärnan, till grunden med det vi hör och ser, och inte går all in i all galenskap som uttalas och skrivs runt omkring oss.


Tänk efter , ta reda på fakta, låt inte munnarna gå på tomgång, lär oss ta reda på fakta så vi kan resonera sunt och friskt omkring olika saker.
Det är iallafall mitt eget löfte till mig själv inför nästa år!
Bilda mig ännu mer!

lördag 23 december 2017

Nu börjar vi!!!!! Syltor och korvar , laxbitar skall stoppas i munnar såväl som ut och in i våra kylskåp, tills vi vomerar på det.....

Hornberga säteri har i år för första gången dragit ner på alla onödiga utgifter och här finns inga julklappar, ingen julmat!
Vi tycker inte att det är läge för att fira iår, det har varit ett år som vi fort vill lägga bakom oss, och så ser vi framåt, mot ett fantastiskt 2018, vad tror ni om det?


Jag vill endast ha tystnad, lugn, ro, frid och så gärna en meter snö, det är allt.

Jag låter alla andra stå för att åka fram och åter till släkt och vänner, äta likadan mat, byta julklappar som ingen vill ha, och som ingen hade råd att inhandla egentligen, och det brukar ofta sluta med tandagnisslan, gråt, besvikelse, fylleri och bråk, barnen är rädda vilket kommer att följa dem under livet och i vuxen ålder behöver de gå i terapi för att förstå varför de hatar alla dessa högtider där vuxna tror att de skall drickas sprit , redas ut gamla problem och i värsta fall börja slåss-

Toivo och Arne har rest bort för att fira med sina familjer i Kokkola respektive Mönsterås.
Sönerna har sina föräldrar!!!!!!!
Och jag har bara mig själv att bry mig om på denna dag, nu ska jag ge mig ut på en härlig långritt, sedan blir det Skansen som jag hoppas är ganska folktomt idag, så jag och djuren kan önska varandra en riktigt GOD JUL!
God Jul till er alla från HS

onsdag 20 december 2017

Toivo ville överraska mig med en förtida julklapp, och ingen kan gissa vad.......

Är det inte det ena så är det det andra, jag hinner inte med en lugn stund, dessa ständiga uttalande jag måste göra hela tiden, om samhället i stort och smått, varför har de valt mig till ett orakel av vår tid?????

Kanhända för att "man" är lite klokare än andra??????

Nåväl! Vi talar nu inte bara om mig utan riktar blicken ut mot gården i eftermiddag då jag hörde ett dundrande och körande med en stor maskin, jag såg Toivo springa fram och tillbaka och dirigerade med hela sin kropp.
Vad i hela friden tänkte jag , har vi inkräktare på gården?

Jag slängde på mig farfars gamla rävpäls hoppade i mors Foppor och så stod jag där med uppspärrade ögon, alldeles mållös!

- Är du från vettet Toivo, vad tänker de göra? Hindra dessa asfaltskokare genast, nu säger jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toivo slutade dirigera både människorna och den stora maskinen som precis höll på att hälla ut en stor skopa asfalt  runt om den nyss ditställda julgranen  som tindrade så fint och den snö som började att lätt falla ner över nejden gjorde det hela såååååååååååå jullikt!

- Go jul frun, de e ja ock Arne som vill ge dig en present, en julklapp frun! Lägga aspalt på hela gårdsplanen så de inte plir så mycket krus i stora hallen hela tideeeeeeeeeeeeen, jak som allti ska vara den som städddddddddddddddddddar frun, jag är så siiiittrött på kruset. Pättre med aspalt frun.

- Nu har du helt tappat vettet Toivo fick jag skrika för att överösta asfaltkokaren, se till att de ger sig av , nu och jag menar nu. TOIVO, jak är sapla trött på dina påhitt, sluta för i perkile satan!

Ge mig lite lugn och ro, jag behöver det efter allt som händer runtomkring, och som jak ska ta del av och tycka till om, är detta uppfattat Toivo?

Jag står här nu vid hallfönstret och ser hur både vägmaskinen, asfaltkokaren och pickupen med de tre gubbarna  sakta rullar nerför alle´n medan snön tätnar..... Ge mig något att dricka  snälla Arne, en dubbel Renat med is och en migränpastill...........................................

tisdag 19 december 2017

Gruppvåldtäktsmän går fria!!!!!!! Sedan får de betalt för den tiden som de suttit häktade, ett skadestånd för att de har gruppvåldtagit en ensam kvinna ..

Nu förstår jag varför det är så fruktansvärt attraktivt att vilja vara i Sverige, med våra normer och regler, det är mums filibaba för personer som har en sjuklig syn på rätt och fel och att i Sverige lyder Svenska luddiga lagar. Detta har vetats om under lång tid.
Tar vi oss in i Sverige, de dumbommarna kräver ingenting av oss, vi blir så välkomnande , Svenska är inte så viktigt att lära sig, nejnejnej, inte ska svenska talas i Sverige, det verkar helt tokigt tycker en del av våra politikerbestämmare. De anklagade begär inte mer än ca 200.000 styck för att de våldtog, vad säger ni lallande Svenskar? En miljon för en gruppvåldtäkt, det är bra betalt!!!!!!!!Lättförtjänta slantar! Ska inte vår regering lära ut små knep till alla fattigpensionärer, "Våldta en tant och tjäna en slant!!!!!!"

Vad vi har för regler och förordningar, nej snälla det ska väl inte svenska personer behöva lära sig, det räcker om de som är födda här kan hjälpligt.

Att vi inte våldtar kvinnor, barn flickor, pojkar eller män. vem bryr sig då Sverige vimlar det av frigjorda människor som tror gott om alla.Här finns något för alla med sjuka hjärnor, normer och regler!

Gruppvåldtäkter tycker vissa män tydligen om, de fega stackarna, och istället för att skärpa lagstiftningen, mer kunskap till poliser, nej inte ska det väl vara så hårda krav på polisintagningen i Sverige, för då står det ju tomma platser på våra Polishögskolor, nej men sänk kraven skriker vi, så att flera kan komma in, kan de skriva ett kryss istället för sitt namn, det borde väl räcka?

När vi i dagens läge inte har den kunskap hos de som skall hjälpa oss, sänk inga krav!
Inom Svensk sjukvård har de liknande tänkande. Så få sjuksköterskor, men snälla . ge lite snabbutbildning till de som inget kan och vips kan man delegera , och så har vi massor av "sjuksköterskor" som vare sig har kunskap eller empatin som skall ta hand de mest sjuka!

Förstår ni att jag är väldigt rädd för det politiska läge som råder i vårt land, och för vårt svenska folk, där ca 90% är ett gäng lallande fånar!

Vi ställer inga som helst krav på någonting, vi lullar vidare i Julhandeln, nu har ju också uppropet om Mee to dragit förbi, alla kvinnor som någon man sett på på otillbörligt sätt har fått skriva på och en del som har ansiktet i Popoulärmedia har även fått vittna och visa fejan......vilket kan leda till löneförhöjning, flera uppdrag i media, och mera klirr i lilla kassan....

Men hur ser vi på dessa svin som gruppvåldtar, och sedan blir släppta  pga vår dåliga lagstiftning, ja de är ju jätteglada och kan rakryggade gå ut och fortsätta våldta, begära skadestånd osv osv, men de flickor, barn och kvinnor, män och pojkar som blir utsatta, vart ska de gå för att få rättvisa? Jag har blivit en människofientlig Grevinna varefter tiden går och dumheten hos människorna blir allt mer tydliga.
ORA ET LABORA hälsar HS för en bättre regering 2018

måndag 18 december 2017

Vet ni vad?

Jo, alldeles nyss kommer Toivo inspringande från gårdsplanen där han monterat upp årets julgran, han såg på mig med uppspärrade ögon, munnen halvt öppen, jag trodde först det hänt en olycka, att han sågat eller huggit sig någonstans, men jag såg icke en droppe blod......

- Vad är det Toivo? Har du sett Lucifer?
_ nej nej nej goa frun, jag nös en gång, och sen hosta jag två host, och jag undrar nu om jag är sjuk på riktigt eller är det para en allvarlig förkylning, måste jag gå i förtida pension, eller lägga mig ner och bara yra , vad gör man då man nyst och hostat en gång frun, är det farligt, ska jag" perätta" för alla på Facebook att jag är jättedålig?

- jaja du Toivo, du läser nog för mycket "sit "på Facebook du. Nej, det är ganska naturligt att man under vinterhalvåret kan bli förkyld, men om du vill känna dig riktigt bekräftad , så skicka en ingående beskrivning av ditt sjukdomstillstånd på Facebook, så lovar jag att ge dig styrkekramizar , dont worry, du finns Toivo, du behöver inte vara orolig, jag ser dig, du har nyst en gång, och du har hostat två gånger, KRAMIZAR i massor Toivo, såja nu kan du väl gå ut och fortsätta att sätta upp belysningen i granen är du så snäll!

söndag 17 december 2017

Pssst!!!!!! Vet ni att Göte Lejon är i stan, jag får goosebump !!!!!!!

Jag Honorine har fått reda på det nu i denna sekund, och jag bara knäcker mig som de säger i Halland, jag spricker och måste nu pysa om denna stora händelse i Sverige idag.....
Alex skickade mig ett FAX vid 04. 30 tiden och berättade denna nyhet, Han hade fått det från säker källa på Richecoffehouse, där han spenderar oerhört mycket tid!

Göte Lejon, mannen som kan gå på vattnet och samtidigt tugga på en banan, jag har aldrig varit med om något liknande, visst har jag läst om rekord efter rekord han slagit i Guiness Rekordbok, men att han är här i Sverige just nu, jag saknar ord.......
Jag har bett Vaktmästaren i Hornberga kyrka slå på stora klockspelet nu vid 09.00, och sedan läsa upp en bulletin nere vid ICA där alla som kan och vill får höra den stora nyheten.


Arne är redan nere på parkeringsplatsen på ICA och har tagit plats med traktorn då han samtidigt ska köra hem lite björkved inför stundande helger.
Vad ska vi göra för att hedra Göte? Starta en insamling, njae, han är ju redan rik som ett gnu, så förära honom hedersmedlemsskap i Hornberga  Kör? Kanske för simpelt?

Jag vill att ni alla kommer in med förslag som kan diskuteras på ICA efter lunch idag.
Nu hoppas jag att Agnes Argh ställer upp med förslag, och jag skall telefonera Kolin i Sundet, den mannen som är så pass gammal i sinnet borde väl kunna komma på något som skulle ge Göte lite extra glans?
Ett pimpelspö i rent guld? njae, lite B eller?

Ställ upp, hjälp till, kom med förslag , för alla vill vi väl hylla Göte Lejon när han äntligen äntrat den svenska decembermarken eller hur?
HS
En liten instillation kanske att sätta på kavajslaget , designad av allas vår Arne, vad tycker ni??????

fredag 15 december 2017

Agnes Argh Kolin i Sundet samt jag själv ska hålla möte där stadgar skall skrivas in

Agnes Argh det är en kvinna som ingen kan undkomma, är hon arg så visar hon det! Vi har nyligen mötts och tillsammans med Kolin i Sundet, ja han den gamle mannen med ekan, han som alltid sitter och pimplar nere id Sundet, jo det är sant, året om alltså!!!!!!

Visst är han eljest , men det är alla i den byn, ni vet ju Britta med Julgransfoten, Nisse i Bryne och hon nästan advokat Fru Schitén.

Det är en mängd med liknande figurer här på landet, tur att vi i Hornberga håller ihop då det blåser, Utbölingarna vill man ha på en arms avstånd, säger vi här på gården, eller det är väl mest Toivo som tjatar om det,

Agnes ja, hon vill nu att vi tre tillsammans gör en del nya lagparagrafer, hennes idé är av högsta kvalité så jag kommer inte av säga nej i något avseende, inte heller Kolin.

Agnes kommer även att kandidera till Utrikesposten om det blir aktuellt, hon kan tala såväl Engelska Tyska samt Samiska utan att det behöver kosta våra skattebetalare extra , som vissa andra mer outbildade gubbar måste ha hjälp med??????
Hör och häpna, vi har i vårt land valt in människor i regeringen som inte kan tala Engelska??????????????????  Jo det är visst sant enligt säkra källor, skämskudde fram, men det kommer att bli slut på detta nu när Agnes Argh ska ta över rodret i den Svenska Valrörelsen, med Kolin som sidekick. Jag kommer att ha en betydligt mindre framträdande roll, jag skall bara hålla i Kolins pimpelspö för att kunna dra slutsatser varthän valvinden blåser!!!!

Det kommer att bli ett intressant möte på Kringlan i eftermiddag, och så säger vi: skjuts in i ugnen mot ett rejält uppfriskande VALÅR 2018

Valhälsningar från Agnes Argh , Kolin i Sundet och Grevinnan Honorine

Vad gör de som inget har att göra? Jo, de spelar "teater"!

Jo, det vet jag då jag studerat detta ämne på Doktorandnivå under fem år i Dublin. Visserligen är det några år sedan dess men its the same same hela tiden.....................

Jo, man kan alltid skriva om sina symptom och inbillade sjukdomar, det ger likes, för er som vill ha ömkande kramizar. En förkylning kan ge upp till etthundra likes och Krya på dig kramizar. Då räcker det med att du har hostat en gång och försökt att snyta dig  utan resultat, men du känner efter i pannan och den är het, tänderna skallrar i munnen, benen skakar, frossar slår till, pannan värker, halsen skriker av smärta, och andningen är påtagligt försämrad, det är långa andningsuppehåll, du skriver till det sista tillägget i ditt testamente, lägger dig fint tillrätta i sängen med rena underkläder, täcket sträckt, knäpper händerna och tar en selfie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vips så är du ute på media och sorgelikes börjar flöda över ditt instagram, du syns, du finns, du är och ja vad händer då?

Vipselivips så är du på benen igen, pigg och kry, till nästa sjukanfall!

Jag tycker det är så fantastiskt att några människor som inte har mycket att göra i sina liv vill spela teater i lönndom, jag har ett hett tips till er alla!
Låt de sjuka vara sjuka, och ni som älskar drama, gå en teaterkurs, det finns för amatörer på många ställen i vårt land.
Jag lovar , det finns massor av andra gestaltningar att göra, man kan spela glad, god och rolig, bara ett exempel, det finns massor av andra karaktärer att spela, för att bara spela "sjuk" verkar lätt enfaldigt hälsar er Teaterdirektören HS

torsdag 14 december 2017

Årets Jultal på Hornberga

I vårt avsekulariserade land som vi så stolt nedmonterat, avkristnat kyrkor, hånskrattat åt det kristna budskapet, javisst, det är upp till var och en. Men har vi fått ett bättre land i och med det?
Nej, verkligen inte, vad vi istället har så är det en mängd av människor som kommer till vårt land och vars religion skall styra det mesta, medan vi själva står som handfallna byfånar......
Det ges möjligheter att öppna skolor av alla de religiösa slag i vårt land, och vi ser vad som händer i och med detta, är det ingen som ser det. Allt våld, kriminalitet ökar och allt fler är rädda för att vistas ute i sina egna närområden på grund av det ökade kriminella våldet, osäkerheten, vilka ger sig på judar i Sverige, vilka bråkar med varandra på invandrarboenden? Vilka är hövdingar i stora kriminella gäng, jo det är de som kommit hit med sin religion och planterar den i vårt lilla ömkliga land, där vi knappast längre vågar visa den Svenska flaggan, för att då blir vi kallade rasister, och vi tar på oss skämskudden och slänger iväg Pippi Långstrump i Söderhavet i den öppna elden som uppstår då de som känner sig utanför vårt samhälle bränner bilar , hus och annat lättantändligt.

Jag önskar att vi kunde vara lika stolta över vår svenskhet som alla  andra människor i världen över sin bakgrund, jag gråter för den framtid vi har byggt upp för kommande generationer, Hat, hot, intolerans, och så låter vi religionerna ta allt större plats i vårt samhälle, medan vår kristendom har begravts och när det blåser så har vi stackars små människobarn inget att vare sig be och hoppas på, vi står där med byxorna nere,,,,,,,, Tack till hela svenska styret som gjort det så med sådan stor flathet, tack för att ni nedmonterat allt som mina förfäder en gång byggde upp .



Merry Christmas all of you from all of us

tisdag 12 december 2017

Man stoppar synålar i Clementinerna i affären, nu är de tokiga på riktigt!!!!!Kan vi få lyfta ut alla sjuka människor ur vårt samhälle tack!!!

Ja, som ni vet så menar jag psykiskt riktigt sjuka i sina huvuden, kan vi ta bort dem från samhället, kan vi återuppliva mentalsjukhusen igen, så dessa dårar kan sitta inlåsta forewer?

Allting förstörs och förgörs, människans ondska finner inga gränser, jag vill inte ha dessa idioter som smäller bomber, terroriserar, ger sig på barn och djur och även nu döda ting, det måste vara väldigt kul att stoppa synålar i frukten i affärerna så står du där utanför och flinar i lönndom din idiot.
Ta er samman och försvinn alla luspälsar så länge ni inte har en enda cell i skallen som sitter på rätt ställe. HS

måndag 11 december 2017

Alternativ Nobelfest gick av stapeln med buller och bång

Nu ska jag inte ta i , men vilken fest det anordnades på Rosenqranska gården  på Yttre Djurgården i Stockholm.
Dame Greta tyckte att det behövdes ett party efter det eländiga misshällsamheter som vi haft med Nobelakademin. Alla snor av alla, men mest så kommer de ha dragit sig vid näsan hoppas vi.

Vi samlades på Plattan vid Sergels Torg och därifrån  marscherade vi i en lång parad Kungsgatan fram till Nybroplan där spårvagnen stod och väntade med kaffebordet dukat, och under samstämmig sång rasslade vi iväg mot Rosenqranska där Greta stod på trappan och smällde smällare i en rasande fart. Det glödde och small och vi rumlade in i hennes underbara hus, där kvällen fortsatte med helstekt gris med pommes frites och coca cola , senare dansades de hejvilt  natten lång, och jag blev aningens förtjust i den Ryske konsuln som var med för första gången sedan han installerades , en charmig man med det grå håret i en lång kraftfull hästsvans med svart sammetsrosett nonchalant knuten i hårsvansen. Jag ryser bara jag tänker på honom!!!!!!!! Fortsättning följer.......

fredag 8 december 2017

Ikväll övas det i Kyrkan, sätt på er pjäxorna och kom!!!!!

Trots att det är minus 27 grader i kväll ber jag er alla i Rävlyans Damkör samt ni andra Basar och Tenorer att ställa upp och mangrant komma till kvällens sista sångövning inför Lucia. Vi behövs allihopa för att tonerna skall ljuda ut över Hornbergasjön där isen nu ligger 40cm , Arne och Toivo skall göra ett äkta risbål som tändes på exakt klockan 19.55.
Det är en kär tradition som salig svärfar var så noga med och så länge jag har tid ork och lust så fortsätter det så.

Båda hästarna Tunas Idol och Lady Gaga skall med vår gamla släde låta alla intresserade i samhället , ja inte alla kanske men de som verkligen vill betala för det åka över sjön med bjällrorna klingande och utanför kyrkan har Lottakåren den varma glöggen klar och de små Klenäterna nygjorda för att vi alla skall få känna att snart är det jul hälsar er HS  PS Alla i Rävlyans Damkör får också årets designade halsdukar  av självaste Micalla Luthin!!!!!!

Adorable!!!


onsdag 6 december 2017

I brist på Nobelfest så roar jag mig med att läsa släktkrönikor vilket får mig på gott humör igen!

Nu har jag surat färdigt för den inställda Nobelfesten för min del. Det gäller att ta tag i livet igen och hitta nya glädjeämnen. Det har jag också gjort genom att läsa i mina gamla släktkrönikor. Där finns det hur mycket som helst att ösa ur, alltför mycket kan tyckas ibland, men många goda skratt får jag mig, men också en smula sorg över deras framfart........

Jag hittade i gamla skrifter att en av mina avlägsna släktingar hade funderingar på att ge ut en bok om sitt innehållsrika liv. Visst låter det spännande eller hur?

Men då jag fortsätter att läsa hens utläggningar om vad som hänt och skett i sitt långa liv blir jag aningen bestört, då personen i fråga aldrig har lämnat den plats hen föddes på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Möjligen bytt adresser, partners och annat ointressant, och det skulle kunna bli en framtida bestsellers?????????????????????????????????????????????????
Saknas självinsikt? Ja, det tror jag och bläddrar vidare i våra anfäders krönikor. En annan av oviktigt kön uttrycker det som om hens liv varit mycket viktigt på alla sätt och att nu behövs det en rejäl paus från ett innehållsrikt eller löst liv, beroende på vem som håller i pennan, och avnjuter att i klagoton beskriva hur hemskt jobbigt det är att behöva ta sig an sina nära och kära under någon stund, då det egentligen finns så mycket annat betydligt viktigare att stå i..........
Visst är det väl statsmannamässigt att lämna dessa klagovisor efter sig till släktingar bestående av både stora och små individer?

Jag bläddrar vidare och tror mig hamnat mitt i Bullarebygden, ni vet det där stället där folk och fä är så tosiga att de går på händer eller hjular fram på vägar och torg.

Det är i dessa kretsar jag alltså skulle ha hört hemma? Neeeej neeeeeeeeeeej och åter nej, newer in my life att detta har något som helst med mig att göra, och i och med detta inlägg vill jag härmed klargöra det till alla utomstående, jag är inte inblandad och önskar mig härmed en offentlig ursäkt.

torsdag 30 november 2017

Det blir ingen Nobelfest i år...

Jag är chockad, av allt som varit i rörelse den senaste månaden, denna rörelse där världens nästintill alla män utpekats som sexförövare!
Och hur skulle det gå med Nobelfesten var min stora fråga mitt i allt, skulle den gå av stapeln eller inte?

Och igår kom beskedet att detta fabulösa spectacle är inställt för kvinnor!!!
Endast männen är numer inbjudna, så att inget snusk skall kunna äga rum.

Mycket bra i ett anseende, men å andra sidan, min klänning, min medverkan och den status det ger ? Och hur svart och trist det kommer att bli, utan alla dessa vackra kvinnors glittrande kläder, otroliga frisyrer, och hur kommer dansen efter festen att se ut?

Ja som ni förstår är det helt upp och ner i den fina världen just nu!

Är det nu Kim Jung un skall bomba bort alla män från jordens yta, och vi kvinnor bli ensamma kvar och styra modersskeppet?

Får vi fira jul, kommer tomten, som oftast är av manligt kön?
Få det finnas fäder morfäder, morbröder, farbröder, snälla gubbar, fula gubbar, det gäller nu att skyffla undan alla i en rasande fart, och innan dess så måste vi få hjälp av den kvinnliga armén att fånga in alla, och sätta dem i läger innan de gör mer snusk mot alla hjälplösa, som aldrig haft mål i mun tidigare, men nu så, nu har häxjakten börjat, den känns väl igen från förr, det är bara könet som bytts ut, nu brinner männen på bål!

onsdag 15 november 2017

Dubbelmoralens land

Jag råkade se på TV igårkväll och det var ett program som heter Bonde söker fru, där kvinnor i olika åldrar har sökt och bonden sedan väljer ut några som får flytta hem till gården.....
Sedan vänslas det och gråts i buskar  och  hörn, för alla kvinnor vill bli den utvalda, de kämpar med näbbar och klor. De visar sina sämsta sidor inför varandra och bonden.

De är elaka , småsinta skvallerbyttor, när de trånar efter bonden.

Bönderna å sin sida tittar efter plommorumpor i smyg, bröststorlek osv. Berättar beredvilligt hur de vill kunna klämma och känna på dessa kvinnor, och det är då helt OK?
De dreglar då tjejerna (spelas alltid in sommartid) har minimala shorts på sig i många festliga sammanhang, och det  är fruktansvärt att å ena dagen skriker alla kvinnor att de blivit påhoppade av hemska män, och samtidigt visas i svensk TV4 hur männen och kvinnor trånar efter varandra på precis det sättet som alla samtidigt skriver under på att männen skall tygla sina lustar, men kvinnorna då, hur är det med dem???????¨

Det är vidrigt att se detta skit på svenskTVår 2017

måndag 13 november 2017

Att återupptäcka sin skönhet är underbart!

Jag står här inne i lilla kabinettet och begrundar mitt ansikte i spegeln framför farmors mor  lavoar, och känner svunna tiders doft slår emot mig.

Jag kan inte upptäcka mitt unga ansikte då jag spejar in i spegeln, inte det där riktigt vackra ansikte jag alltid sett tidigare, undrar var det har tagit vägen?  Tur ändå att jag har mitt intellekt i behåll, jo nu ser jag, jovisst jag har ansiktet i behåll också. OH så skönt!


lördag 11 november 2017

Vad har hänt med de svenska krisgrupperna?

Jag frågade Herta Ursinn och hennes alierade idag om vi skall bilda en krisgrupp?

Hon såg helt frågande ut, och förklarade tydligt att det är "ute" med krisgruppen i vårt land numera, och istället så är det oreda överallt, och ingen bryr sig ...

Minns ni inte kära läsare när vi hade detta med krisgrupper så fort det minsta lilla hände, och snabbt som tusan bildades det en liten eller stor krisgrupp.

Någon hade haft ihjäl en fluga av misstag, eller om någon sa bu så bildade vi denna krisgrupp.

När tog detta slut undrade jag och fick till svar att nuförtiden är det kris hela tiden  i vårt lilla land, allt är huller om buller, ingen ordning och reda på någonting och krisgrupper har ingen längre tid att bilda, nej tacka vet den gamla goda tiden, för flera år sedan, då kunde vi krisa lite när som helst, det var tider det.

Vårt land svajar i grunden, men med Herta och mig ska vi återta kriserna och göra dem till våra egna igen. Så stå upp alla svenskar, ni har rätt till att klaga och bilda krisgrupper allihopa, låt inte andra ta över våra detta hälsar en förorättad Honorine!

Detta med att lägga upp allt på sociala medier och där bilda opinon, om det tycker jag inte, To me ,all of us , why not me, I am also alone mm mm, nej tack, en äkta KRISGRUPP är det enda som gäller!!!!!HS

torsdag 9 november 2017

Och alla har vi blivit kränkta, män som kvinnor, barn som vuxna!!



Jag ska in till Stockholm idag och träffa de som styr och ställer i vårt land. För nu är jag så gruvligt trött på dessa Mee to personer som talar ut och poppar upp överallt i vårt samhälle....

Mediafolket startade med att hänga ut några mediamän som snuskhumrar och potentiella våldtäktsmän.
Sedan har det fortsatt, en komiker som inte namngivits, varför kan man undra, beror det på att hen inte kommer från Sverige?????
Sedan har vi en kvinna på SR som betett sig olämpligt motkvinnor under många år, alla vet vem det är, men namnet hängs inte ut, beror kanske på att det är en kvinna?????

För media styr ju vad som skall plockas fram i rampljuset och vad som skall ligga i skuggan.
Där har vi två obehagliga saker.
En kvinna som är lika obehaglig som hennes obehagliga manliga like.
DET FÅR INTE TAS UPP, det är bara MÄN som beter sig snuskigt och är odjur. PUNKT säger media.
Sedan har vi en komiker av icke svenskt ursprung, och då blir det tvärnit igen, för i Sverige hänger mediaeliten inte ut snuskhumrar av manligt kön som inte är svenskfödda av svenska föräldrar.

VARFÖR undrar ni?

Jo för det gör vi bara inte, för då framstår vi som rasister, och det får man inte uttala i Sveriges land idag.
Så huvudet i backen och rumpan i luften igen.

Nej , Media letar efter flera män som varit fula och vidriga mot kvinnor, och helst då kvinnor med en så stor flathet att de inte vågat säga ifrån under tjugo år, men just nu då man kan få med sin bild i media, ja då minns man plötsligt?????

När skall media bli intresserade att berätta om alla utsatta städerskor, fabriksarbetare, kvinnliga polis, sjuksköterskor, inte minst kvinnliga läkare, hur illa blir inte de bemötta många gånger av manliga kollegor, iallafall i karriärsområden.

Kvinnliga lastbilschaufförer, kvinnor i luften, cabinpersonalen, golvpersonalen på flygplatser, hotelanställda, you name it!

OM DETTA vill jag tala med höga vederbörande, för skall detta tas upp som inte är ok mot kvinnor, män barn, djur , alla måste  komma till tals kära mediaeliten, men det är inte av intresse, Inte för någon, vem bryr sig om städpersonalen på kontor, Hotell etc, när det är människor inom mediavärlden, kändisar, mediakåta kvinnor som vill fram eller kvinnor som inte längre kommer fram i rampljuset, men då krafsar man fram gamla lik i garderoben som inte  tänkts på tidigare......

Jag vill idag tala med politiker som  inrättar en ny lag där alla skall straffas  och alla kvinnor och män skall lyftas fram, inte bara PK.

Vi är bara så trötta på detta snedvridna samhälle hälsar Honorine

tisdag 7 november 2017

Vintermodet enligt Gretes Boutique

Jag har fullt upp med än det ena eller det andra, just igår for jag in till Öfre Östermalm och min sömmerska Grete som hade tyg och paljetter upp över axlarna, och med ett leende så stort så stort kramade hon mig och jag såg hur hon måttade in min kropp, om den har förändrats sedan förra Nobelklänningen syddes upp.

- Snygg d e sade hon så där stockholmskt ni vet!
-Tack, du ser inte så illa du heller svarade jag artigt medan jag sakta strök omkring ibland alla tygtravar och smekte dessa siden , sammet, trasa lump tyger. Nej nu ljuger jag inget skräp här inte.

Vet ni att jag fullkomligt tappade andan då Grete frankt ritade upp en modell som hon sa skulle bli vinter och våren 2018 stora hit...........
- Du menar det inte!!!!!!! Inte kan vi vilja gå iklädda detta???????
Absolut , det är så inne så ingen vet om det ännu,  FROTTÈ, tänk på var du hörde det först Honorine, hos Grete......

Frotté i en enfärgad , eller randig morgonrocksliknande skärning, som du bär med ett frot´teskärp i avvikande färg om lilla maggen.

Till detta en blommig sjal, som en rysk torggumma i gamla Sovjet, samt ett par sandaletter i bjärta färger med tillhörande tjocka herrstrumpor1
Där har du den allra senaste modet min vän!

Ska du gå loss på en liten Frotté klänning  gult med ett skärp i blått, du blir så attraktiv på Nobelfesten med den svenska flaggan i klänningen. Jag kan be att min assistent stickar upp ett par ullstrumpor i gul plus blå randigt som skulle klä den lilla sandalettprydda fosssingen tres bien.....

Vad svarar man på detta?
Jag hade hakan hängande mer än fem minuter enligt Grete hängande långt ner över halsen innan hon plockade fram alla dessa Frottétravar i underbara nyanser, och när jag en timme senare satte mig i bilen   hade jag köpt upp mig på tre omlottklänningar i tjock Frotté med stora fickor på, sjalkrage och vadlång , jag funderar på om hon verkligen menade allvar, men när Grete talar mode så brukar det alltid stämma till 100% SÅ NU VET NI, JAG KOMMER ATT HA DET ALLRA SENASTE I MODEVÄG PÅ MIG PÅ ÅRETS NOBELFEST......

Och det märkligaste av allt var att när jag stannade bilen på Hornberga torg så stod en kvinna iklädd just en sådan med tillhörande brokig rysshalsduk på huvudet och med en chic liten pappmugg i handen som hon använde som portmonä.
Grete har rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kommer att vara iklädd det senaste senaste , överlycklig rattade jag hemåt utan att ha kommit mig för att gå in på ICA, ja då är man väl exalterad eller??????

Nytagen bild på ett Vildsvin...

Ja, så här ser de ut, ett foto taget nu ikväll  direkt ur Hästens Hasselbladare!

måndag 6 november 2017

Nu är det så här....

I Hornberga som är ett litet samhälle i Södermanland vid den vackra sjön Hornbergasjön där har vi bott och verkat i månghundrade år. Vår bygd som vi älskar och håller så kär.
Det vet alla om, men nu börjar vi tröttna.
Varför?
Jo den kan jag säga rakt ut till er. Vi har bett om att ha lugn och ro i Hornberga, vilket har skötts på ett utmärkt sätt, av kommunledningen och Karl Kristoffersson i spetsen.

Men vad har hänt, det är helt förfärligt . Nu har det flyttat in både kreti och pleti i vår comunity, och det känns som om det har kommit till en punkt då jag måste ta tag i detta med hårdhandskarna.

Vad har hänt egentligen undrar ni?

Jo, det är så här , att längs horisonten synes det komma in katter bland hermelinerna så att säga.

De kommer i horder, de är mörka och stora och kan skrämma livet ur vem som helst. De tar allt i sin väg. De river och krafsar överallt, förstör allting i dess närhet.
Vi får nu ta i med alla krafter och lagstifta om detta, de ska bort nu, basta!

Jag höll på att köra på en hel familj en mörk kväll på väg hem från stan, tvärnita och det räddade mitt liv , medan en hel familj bara bufflade sig vidare över vägen.

Dessa förbaskade Vildsvin som bökar sönder allt som kommer i dess väg, och när jag var ute på en morgonjoggning så fick jag se att vårt älskade Liljekonvaljeställe med de största och vackraste konvaljerna suttit i hundrade år bara hade trampats ner , där gick en tradition upp i rök, allas brudbuketter har ihela vår släkt innehållit just blommor från detta ställe, och nu är det borta, gone!!!

Ni förstår väl att jag är så upprörd att jag har svårt med andningen emellanåt, nu krävs det att vi alla står upp och avsätter denne Karl Kristoffersson punkt!

Kom upp till Hornberga säteri i kväll alla ni som vill hjälpa till, så ordnar Toivo och Arne med Hamburgare och Cider till alla, så håller jag i stormötet som ska sluta med att vi skall taga tillbaka vårt revir, nämligen Hornberga samhälle och befria oss från dessa Vildsvin, kosta vad det kosta vill.
Jag kan tillägga att Rubina lovat att spela ett stycke som hon komponerat just till detta tillfälle, nämligen Vildsvinens uttåg, där Översten skall också agerar på passande vis hälsar er Grevinnan Honorine


fredag 3 november 2017

Halloween på Hornberga!

Gastar och spöken, enbeningar och trehövdade, alla är här och förgyller salar och gemak.Det stod en herre utan underkropp i salen då jag hastade förbi, men så är det i dessa Halloweentider, vad som helst kan hända, och gör det också. Spindlar stora som fotbollar hänger och dinglar i varenda prisma och nere i stallet har mina darlings en egen fest med små små hästar från sagoskogarna, gjorda av halm och stickad ylle. Tunas Idol försökte att äta en, men spit it out omgående och fick ett äpple av mig istället.
Rubina har nyss anlänt utklädd till sig själv, och Familjen Älgbräken kom med tomma kassar och bara i tunna innekläder, magra som skelett dessa snåljåpar, de är sig altid lika.

Min gode vän från stans inneplejs kommer senare , han ska D:J.a lite under förkvällen, innan han ska tillbaka till Riche och ösa natten lång som han nu uttrycker sig.
Här skall det ösas in av den fantastiska leversauten som Arne tillagat under trollska formler med massor av Abra Kadabra och  Toivo har stått bredvid och droppat min finaste cognac i levergrytan så blir man inte berusad utav varmrätten ja då är man helt enkelt immun mot sprit!


Synd att Allan inte är hemma i landet, han är ju den som sätter sprätt på alla fester, men men, nu får väl Bertil och Nisse i Brynet sköta den saken. Bertil är en bror till Nisse, som sällan eller aldrig vistas ute bland oss människor, nej han sitter helst och komponerar i ett uthus som Nisse förr hade hönsen i. Ja där trivs Bertil bäst, han är eljest som ni förstår, men rolig som tusan då han vänder den sidan till.
Britta med julgransfoten har precis satt in ett nytt garnityr, så hennes leende bländar säkert oss alla.

Nej nu står jag här i serveringsgången och pratar alldeles för mycket, nu ser jag att Alex taxi rullar upp på gården, här skall det festas  ibland alla gastar och dämoner hälsar er en uppfylld Honorine

onsdag 1 november 2017

Hallå ni alla föräldrar som inte finns tillhands för era barn och unga, ni borde skämmas!

Nu är jag mer upprörd än vanligt då jag efter att sett ett program i svensk television där ungdomar som var medlemmar i olika föreningar så som Jysta kompisar, Spes, Vandra på nätet( inom svenska kyrkan) bla.

Vad efterlyser era unga idag tror ni?
Jo så här ligger det till. De saknar vuxna människor utan speciell proffesion inom vården som de kan tala med. Fattar ni? Tala med en vanlig vuxen!
Det är inte det lättaste för en svensk ungdom idag att hitta en sådan helt vanlig person, typ förälder.

Ni föräldrar har så mycket eget att pyssla med så det där att finnas för barnen förutom då ni gullar med dem i barnvagnen och vänder vagnen framåt och så en mörk filt över barnet, ni kan inte vara riktigt funtade idag, jag blir rädd av det jag ser. Då ni reser med era större barn på dyra semestrar, men hur mycket intresserar ni er för barnen?
Det handlar om att visa upp sig själv , mingla runt med all  inklusive vin hela dygnet, ni ska visa stjärt , bröst, läppar och munnar runt poolen, träna, dricka umgås, och barnen , ja de hittar alltid några andra lika ensamma barn som de får umgås med.
Sedan ska allt fotas, läggas upp och få likes, jag vill vomera.

Väx upp för tusan, ni är er generations sämsta föräldrar, och hur kan jag påstå detta?

Därför att barn och unga i Sverige idag mår allt sämre psykiskt och det är ni som ansvarar och fostrar och skall finnas för dem.

Till och med husdjuren ni skaffat er blir ej stimulerade tillräckligt hos er, forskningar visar på att hundar ofta är understimulerade då ni som hussar och mattar står och går och glor ner i era mobiler istället för att vara med här och nu med era jyckar. Shame on you.

Era barn och unga skriker tyst , de mår dåligt .självskadebeteendet ökar, de vill bara få ventilera om livet med er föräldrar, medan ni är så förbaskat självupptagna med ert pusslande, shame on you!!! Hälsar er en förbannad Honorine


söndag 29 oktober 2017

Nu är det mycket på gång, jag har helt enkelt häcken full, som salig make skulle sagt...

Nu håller jag på att skriva en motion där jag belyser problemet med att tiden inte räcker till, och jag föreslår att vi enkelt dubblar dygnet, vips har vi fyrtioåtta timmar att jobba med ...Ni hör hur härligt det låter!

Ja iallafall då det gäller mig , jag är mer upptagen än Silvia och Kalle, då förstår ni?

Jag ska  ta hand om min gård, jag ska ta hand om Ollonberga gård, jag har två i betjäningen som nu är sjukskrivna efter allt detta med Me Too, de äter båda nervlugnande, och skall genomgå intelligenstest inom snar framtid, och hur tror ni jag har det?
Sköter mina hästar, skriver på min avhandling om de frostlösa nätternas tillbakagång i Argentina.

Jag målar med mina elever två timmar torsdag och fredag.

Jag läser med ett gäng gestaltande personer två eftermiddagar i veckan, jag ska hålla Hornberga i stånd, jag ska se till att vedförrådet är fyllt inför vintern, jag ska besöka Allan nere i Las Palmas, jag ska ha en liten Halloweenfest för grannarna i byn, ja de som brukar komma vill icke vara utan denna speciella kväll.

Nisse i Bryne kom förbi igår och sa att Wiveka hade fått ett litet men icke att förringa anfall av dystopi och jag skall försöka nå henne.

Sönerna är ute i världen, hoppas de kommer till första advent, en gammal tradition som alltid firats stort här på gården, med Julgranshämtningen från skogen, det första julbordet skall serveras hos oss, Kyrkoherden håller ett litet anförande och talar om julens kommande event.

I övrigt är att jag och Rubina skall deltaga i Wennergrens vänner idag inne i stan med lite musicerande från Rubina medan jag reciterar, sedan en lätt lunch på Gyllene Freden.

Imorgon vill Jan att jag skall närvara på Filmhuset då en film skall presenteras innan den går upp på biograferna.

Irina Baronova vill komma hit till Hornberga och skriva sina memoarer fram till januari, och själv ska jag ta tag i att söka hembiträde som kan rädda mig och mitt hem från att förfalla.
Och så kanske ni undrar varför jag vill dubbla dygnet??????? Går detta inte igenom kommer jag att gå i barndom hälsar er en överarbetad Grevinna

fredag 27 oktober 2017

Talat med Psykologen...

Nu har vi varit på avsatt tid hos Psykologen nere i Hornberga Centrum, och Arne och Toivo har fått berätta om sina tankar och känslor.
Hon frågade om även jag ville ha en session men det tackade jag nej till då jag alltid haft min handväska med tegelstenen i som varit min skydd utifall att, men för övrigt har jag aldrig behövt tagit till en enda metod för att få männen att inte titta, smeka, kram kladda, kommentera mm, det kan jag själv, och icke minst då jag intagit för mycket av den goda champagnen som berusar mig ibland, då kan jag nypa gubbsen i baken om det vill sig och trots min höga ålder så har aldrig någon klagat under åren, vi har skämtat och skojat i mina kretsar men aldrig gått över några gränser mig veterligen.

Psykologen undrade hur det gått med alla de andra uppblossande trauman som vårt land råkat ut för under åren.

Barnen som låg i koma hemma då familjerna inte fick uppehållstillstånd, hur gick det med dem?
Alla som somnade av Svininfluensasprutan, de sov och sov och var så kränkta, hur har det gått med dem alla?
 Hur gick det med allas kärlek till varandra som kom efter det fruktansvärda attentatet på Drottninggatan i Stockholm?Hur går det med gemenskap och kärlek idag, delar vi ut kramar och blommor till alla vi möter?
Hur har det gått för alla de valda inom regering och riksdag kommuner och landsting som skott sig själva, ljugit och lurats, fallskärmats sig all over the place, har de gett tillbaka, har de blivit avsatta, nej, möjligen omplacerade med eller utan big skärm.

Jag är bara så nedrans trött på dessa drev som media drar igång då och då, men som aldrig blir någon fortsättning på, då det hela tiden poppar upp nya händelser som skall ut och snurra i media......

De afghanska pojkarna, hur länge ska de vara pojkar? Om tio tjugo och trettio år?
Ska de ha specialbehandling då de mår dåligt om de inte får uppehållstillstånd`? Hur många svenska ungdomar mår inte dåligt idag, då har politikerna sedan många år avvecklat psykiatrin????????

Vari ligger skillnaden? Har inte alla rätt till bra vård? Välj rätt nästa gång det är val, se er omkring så mycket spel det finns i det fördolda.

Jag har ett färskt exempel!

Regeringen vill nu strössla med pengar och vi kan se det på bla Folkhögskolorna i landet där alla fått extra pengar till nästa termin (innan valet) Varför tror ni?

Ja, jag vet, det är bara för att så många skall vara i studier, så man kan gömma undan arbetslösheten, jag skrattar för mig själv, Herr Stövlen tror inte jag ser igenom hans fläskutgivande, tänk om fler än jag gjorde det hälsar Honorine som är såååååååååååå trött på det svenska Horderiet och den svenska flatheten, usch och fy, svenskar skärp er!


torsdag 26 oktober 2017

Häxjakten på män fortsätter!

Hemma på gården så får jag just nu ta det största  ansvaret för både djur och hemmet. Varför undrar ni säkert, du har ju två  män anställda?

Javisst, jag har två anställda sedan många år, men det är så rädda sedan männen runt om i världen blivit utsatta för en häxjakt som saknar motstycke i historien.

Vare sig Toivo eller Arne vill visa sig mer än nödvändigt då de är rädda att bli släpade i tjära och fjädrar eller brännas på bål....Förstår ni hur det har blivit?

Stackars dessa män som inte gjort en fluga förnär går nu vettskrämda hemma här och hukar som om höststormen sopat banat med dem.

Bar för att de är karlar så  har de inget värde längre.....
-Jak e siiiiträdd om jak har tittat på nån kvinnfolk i mitt lif, inte faaan vet jak, men jag kanske busvissla på en dam för tjuge år sen och nu kan de döda mig.
- De e likadant för mig , ja har aldri haft ett fruntimmer, har vare för bluger, men tittat på nån har en väl gjort, kanske  har ja tittat på både en o två under mina år.

Dessa små gubbar är så uppskrämda så jag får ta dem till Terapeuten i morgondag så de blir av med detta ....E det fasoner att hitta på såna här häxjakt i modern tid?

Wiveka Womander, nästan Advokat får ta sig an dessa fall och se hur många hon kan lagföra och hur många hon kan avfärda, det är kvinnor som anmäler tjugo år gamla brott, då en man sagt att de var attraktiva, nu minns de dessa gamla tider och sörjer tror jag att idag är det inte en kotte som lägger märke till dem.....
Jag får ta tag i detta stora problem som bildats överallt där kvinnor finns, ska höra med Rubina om vi inte kan starta ett uppror på Norrmalmstorg nu i helgen, men trummor och zymbaler, nu jäklar skall det bli ordning på detta land igen hälsar en uppjagad Honorine

OBS! Det kan vara en presumtiv äckelpelle i den bilen, stoppa den och rulla hen i tjära och fjädrar och bind fast hen vid lyktstolpen på stora torget.

tisdag 24 oktober 2017

Har ni någon gammal oförrätt, fram med den nu......

Tänka sig att det ska ta mer än tio år för en del att minnas att de blivit kränkta??????
Det är för mig helt horribelt, att när horden springer framåt i full fart, ja då följer allt med, det påminner om elefanternas framfart så det ryker i den varma jorden, allt kommer upp till ytan, och om jag bara tänker efter så har någon sett snett på mig en gång eller kastat förföriska blickar efter er när ni trippat fram på gator och torg i hopp om att synas.
Det är ett dubbelspel utan dess like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvinnor är mer falska och oärliga än män är, de snackar inte bara skit om männen, de snackar lika mycket skit om varandra!
Lika många kan säkert vittna om hur stora problem det är och alltid har varit i den kvinnliga arbetsvärlden, dvs, i vår, omsorg kontor mm.

Hur många kvinnor har inte utsatts av andra kvinnors illvilja , elakheter, hån och utsatthet på sina arbetsplatser?

Jag bara frågar, så se inte bara en sida av myntet, för vi vet alla att me too, inbegriper såväl män som kvinnor.

Nu bryter det ut en hysteri i vårt land som gör att jag skäms över hela mänskligheten-


Minns vi när någon Vänstervriden kvinna uttalade sig för länge sedan, att alla män var djur!!!!!!! Var fanns alla dessa me too kvinnor då????????????

Nu blommar det för kvinnor med radikala åsikter om mäns rättighet att leva, jag skäms över det hälsar Honorine
Här är en av bilarna som regeringen skulle kunna köpa in och transportera alla män som betett sig olämpligt mot kvinnor, kör dem ur landet bara, och dumpa dem någonstans, så är vi av med det problemet, så kan vi ta tag i nästa , vi bildar en hord och så skriker vi rakt ut, alltid finns det något att ondgöra sig över. 

lördag 21 oktober 2017

All of us! Inte me to!

Me too, me too, me too, skriker media och  nätet ut i dessa dagar. Alla kvinnor ska gärna öppet och i media berätta om vad det har varit med om utav pojkar killar, män gubbar under sina liv, allt ska nu fram i ljuset.

Har någon man busvisslat på någon kvinna som gick på trottoaren 1964 så ska det fram nu, det drama hon kommit på att hon utsatts för, men då kanske inte brydde sig nämnvärt.

Men berätta om det nu snälla ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har någon sagt att du sett bra ut på den tiden du såg bra ut, nu jävlar ska det bli räfs och rättarting. Det skulle någon inte ha gjort ostraffat och inte när jag var ung och blev glad över kommentaren. Nej, nu ska det läggas upp på kvällstidningarnas första sidor!!!!!!!!!!!!
SE vad jag har varit med om, och jag mitt dumma våp kunde inte be hen dra åt helvete utan jag slängde till lite extra med mitt fina långa nytvättade hår och fortsatte gå.

Förr i tiden så slog tanterna till gubbar med handväskan, eller annat tillhygge de fann nära. Då vågade kvinnor tala om att du jag vill inte ha någon form av komplimang från något gubbslem. De vågade visa vad de ville och tyckte.

Men under den senare tidseran sedan bikinin kom , efter andra Världskriget......kan jag säga så har nakenheten tilltagit och kvinnans bekräftelsebehov ökat, around the world generellt.
Vi minns när vi för några år sedan klagade på barnklädernas styrande att ge oss det dåliga omdömet och inhandla små trosor linnen och BH:ar till småbarn.
Vi har sett en tid där alla mammor klädde babysarna i svart, gärna en liten imiterad skinnjacka på den lille i vagnen, så barnet såg ut som en motorcykelns gängledare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kvinnor har själva inte tagit vårt eget ansvar i den här frågan, för först och främst var ska gränsen sättas. Vill ni istället bära Burka så ni får vara i fred för blickar?

Nej, det tror jag verkligen inte, för så sent som igår kväll var jag i centrum av Stockholm och inte skyddar sig svenska ungdomar och kvinnor  för att ingen skall se dem. Unga flickor är naturligt fräscha och vill visa det, helt naturligt, äldre kvinnor är inte naturligt fräscha men gör vad de kan för att visa upp sig och sina  behag så gott de kan. och inte många bryr sig, det är min iakttagelse efter några timmar på en krog i city. Människor får gå och sitta utan dreglade blickar och åthävor från de män i alla åldrar som är där ensamma, i gäng eller i parrelationer.

Men jag minns när jag under livet talat med de män som blivit utnyttjade av kvinnor, särskilt i vården, gärna de som arbetar natt på vårdboende eller hemtjänst där de far fram i natten för att vända och lyfta med de äldre personer som behöver hjälp natte tid, där har det också hänt saker.
Jag har tagit emot samtal från unga killar som arbetat tillsammans med ett gäng med bara kvinnor, och var tvungna att sluta pga av påhopp och övergrepp av kåta kvinnor i alla åldrar som skulle kladda, nypa klämma och känna, tills att dessa män ofta slutade de blev så utsatta.

Tänk nu på alla Romer som blivit utsatta av polisen genom att vara införda i ett särskilt system, tänk på alla barnhemsbarn och de sk krigsbarnen som fick komma hit under kriget och hur kränkta de alla har blivit.

Till och med  i Psykvården har kränkningar varit inte helt ovanliga , nu vill Thomas Quick har 15miljoner för sin kränkande behandling han fick under många år.


Och om vi alla sätter oss ner och funderar en stund så kommer det alldeles säkert att poppa upp kränkningar både till höger och vänster, vi har kränkt andra, andra har kränkt oss, men hur ska vi göra med allt detta som hänt förr och som vi bara accepterade.

Nu när vi gräver fram gamla kränkningar så måste också regeringen sätta till massor av miljarder för att snabbutbilda psykologer och samtalsterapeauter som kan ta hand om alla kränkta personer som översvämmar vårt land.

Eller också får  vi bära burka, eller sy ihop ögonen på alla svenska män och en del kvinnor så de inget ser , så de kan säga något kränkande till andra personer, armarna uppbundna på ryggarna kanske så inget tafsande kan förekomma.

Den här masshysterin skrämmer mig, oorganiserat, ogenomtänkt gastar kvinnor och några män rakt ut i vinden att Vargen kommer Vargen kommer som på kommando!!!!!!

 Läste vi inte bara för en kort tid sedan i  media att man önskade unga studerande som kunde tjäna extra genom att vara lite "gullig" mot välbeställda män!!!!!! sattes upp på bla Universitet

Har hört unga gymnasieflickor sitta offentligt och diskutera hur de tjänat extra genom att träffa vuxna män med god ekonomi på hotell ett par timmar  före eller efter skoltid, och skrattande jämfört hur mycket de tjänat och hur dessa män hade presterat......Diskuterade detta efteråt med just unga gymnasieflickor som bara kunde bekräfta att så kunde det också vara, flickor vill ha fina saker, väskor hårförlängnimgar, andra mindre skönhetsingrepp, och studiebidraget är futtigt då och alla har inte föräldrar som kan ge några tusen per månad till döttrarnas extravaganser. Det här är också det en parameter vi ska ta med i hela historien om Mee too. Vi tvingas in i något pga samhällets krav på oss själva , varandra och andra.

Stå upp och säg ifrån då något sker som ni tar illa vid er av, direkt, flina inte då med upppumpade läppar, vippa då inte på lösögonfransarna, dra ner kjolen så den täcker könet och gå rakryggad, ditt liv är ditt, ta ingen skit, men ta då heller ingen komplimang utan puckla på alla med handväskan eller påsarna från  modeaffäerna, på dom bara, och vänta in er ålderdom för efter femtio tror jag ni får gå nakna genom stan, utan att någon kommenterar er, förutom polisen som snabbt kör er till psykakuten för en bedömning hur ni mår....
hälsar Honorine

onsdag 20 september 2017

Nu strösslas det pengar över landet......regeringen har öppnat lånboken!!!!!

Nu lyser solen över vårt land då vår sittande regeringen har tappat vett och sans för att tillsammans med Jonas Sjöstedt sitta kvar vid makten efter valet nästa år.....


Alla skall få pengar, gamla unga ,rika fattiga,Alla skall få ta del till och med pensionärerna, studerande, nyfödda, skolungdomar, konstintresserade, you name it!!!!!!!


Vad tänker de med, antagligen rumpan? För de strösslar med allt till alla, bara för att behålla makten, skrämmande för mig iallafall, de täcker till alla hål tillsammans med sina små stödpartier för att med näbbar och klor  få styra och ställa i vårt land, och svenne pung går väl som vanligt på detta......vi ska diskutera vidare efter valet i september nästa år.

För mig är det osmakligt röstfiske hälsar Grevinnan

Varmaste gratulationer till Silvan och Calle!!!

Dagens lyft!!!! De som inte har mycket pengar i sin portmonä är vårt kungapar, och som jag har bett och hoppats att Stövlen verkligen skulle tänka på dem i deras armmod, och så göööööööööööööööör han det....

Jag är mer än glad, för jag har annars fått gått in själv och gett dem ett handlån, tack snälla Stövlen, du är en hyvens karl, men igår fick jag reda på en hemlis!!!!
Vill ni veta?

Jo, en man som arbetat tillsammans med Herr Stövlen berättade att han var mycket bättre på att svetsa än att sköta landets affärer, och det ska vi tro på??????Tro på tro på tro på!

tisdag 19 september 2017

Två Par Stövlen i Sverige idag....

Nu har vi fått ett par Stövlen till i vårt land, nämligen Dame Stövlen har tagit plats i Svenska kyrkan som en sann socialdemokrart!!!!!

Jag hade i min enfald trott att kyrkan och staten varit skilda från varandra under lååååång tid, men så var icke fallet....
Herr Stövlen styr regeringen och Dame Stövlen styr kyrkan, vad månde det bliva av detta land, och som en karamell på toppen, nämligen Polischefen Elgisson och Försvarsminister Struntkvist!!!!!!

Mums för oss alla hälsar er Grevinnan

måndag 18 september 2017

Varför är många så tjuvaktiga idag?

Tjuvaktiga skator har jag hört talas om, men nuförtiden så stjäl folk och fä allt de kommer över och allt som sitter löst....

HUr trött blir man inte på detta fenomen som Sverige har drabbats alltmer av de senaste fem-tio åren????
När upphörde kunskapen att man inte tar andras saker?

Själv uppsökte jag min hudterapeut idag på Öfre Östermalm för att renovera mitt ansikte.

Jag såg då inne i hennes lokal att flera stora skyltar var uppsatta att rummet var kameraövervakat...
Det var något nytt för mig?
Jag vet när hon var tvungen att hålla dörren låst till kliniken , det kan vara tre år sedan, då de börjat dyka upp människor  inne i affären, medan hudterapeuterna satt i andra rum och arbetade. Snabbt som ögat stal folk och fä de dyra cremer och smink av bästa kvalite som fanns därinne...

Då låstes dörren och man måste ringa på för att sedan invänta att någon öppnar.

Nu berättade hon att hennes kunder stjäl dessa dyra produkter så fort de lämnas ensamma en kort stund, hennes kunder???? Fattar ni medmänniskor, jag höll på att ramla ur behandlingsbädden, jodå de bokar tid och får sin behandling och vips så plockar de till sig dyrbara ansiktsprodukter , och nu finns kameraövervakning inne i butiken för att svinnet ska upphöra.

Skönhetsbehandlingar  tas nog mest av kvinnor i varierande åldrar, så kvinnor är inte bättre än män i något avseende vill jag poängtera!

Att anmäla stölderna tar bara så lång tid då sådant inte polisen har tid med idag, så det är fritt fram för dessa kvinnor att fortsätta stjäla allt de vill ha, hur i helsike är dessa kvinnor funtade, att kunna boka tid, få behandling, stjäla produkter, boka tid igen, återkomma och se personalen i ögonen, och så stjäla igen. Fy fanken så ruttna ni är som gör det, ni har fostrat egna barn,eller så är ni  unga och har inte fått lära er genom era föräldrar att inte stjäla då föräldern själv stjäl idag.

Och så ser man er på stan, så fina och välklädda och ansiktbehandlade med bästa resultat, och så är ni endast små lortar, stöldlortar, skäms på er om ni vet vad det betyder, hoppas ni får era straff någon gång hälsar en förbannad Grevinna

lördag 16 september 2017

Inte konstigt att världen mår illa av allt crap vi matas med.....

Godmorgon runt om i slott och små kojor!
Solen gassar redan och vi som väljer att njuta av septembervädret hemma i vårt land kan än en dag få njuta!

Jag ser på datorns utbud av nyheter, och blir ledsen i ögat kan jag säga.

Vad hittar jag där?

JO, Anna Book har haft sex på en ICAbutik med sin make en gång i tiden, jaja förklarar hon, det gick så fort så det var ingen som märkte........Spyfaktorn är hög!!!!

Så ser jag dessa kvinnliga boxares fula miner på stora bilder i båda blaskorna. Hur de förvrider sina ansikten och säger fula saker till varandra veckor innan de ska tävla!!!! Medan fotograferna står där och knäpper sina bilder....Inte konstigt att ungdomarna idag slår på allt som rör sig, vilka förebilder har de inte genom att se på tidningars framsideutbud.......

Glenn Strömberg, den avdankade fotbollsspelaren har gjort en FLOPP redan innan han fick vara med, ja ur ska man kunna hålla sig kvar i rampljuset trettio år sedan man slutat vara aktiv som fotbollsspelare????????????????????????

Så dessa bränder, bilar , hus, jag tror att pyromanerna mår mycket bra av samhällsklimatet idag..

Ni äter väl ändå inte av Stövlens valfläsk????? Jag bara undrar, för nu börjar han mata småfolket med pengar och godis och mat till de gamla, han höll sig undan då han borde ha visat sig och förklarat varför hans regeringsmedlemmar ljög varandra och andra blå, men då var han som uppslukad av jorden, troligen sittande i hemmets lugna vrå sippandes på en kall starkbärs!!!!

Ni går väl ändå inte på hans lögner om när mannan redan nästa år skall regna ner från himlen?????
Glöm inte att vårt land urholkas för var dag, klyftorna ökar och det som en gång var Sverige är idag bara en chimär.

Och så har vi pojken Kim Jung Un, den lille krabaten som aldrig har fått tagit del av hur man beter sig, hans skallra är vår stora rädsla, ser han inte att det inte en bomb han skakar i handen????? Ska en sådan idiot få förstöra hela vår planet, nej någon patrull måste bli utsänd och ta ifrån honom sina leksaker hälsar Grevinnan 

torsdag 14 september 2017

Lössen är på väg igen.....

September månad, det är månaden som är den vackraste finaste och mest spännande månaden på hela året....För då startar det nya livet upp igen, skolorna har börjat, kurser startas upp, det är friskt i luften och de mest korkade reser utomlands för att njuta av solen (i september) jag skrattar högt och stort, hur korkade kan folk vara, men det är ju inte ens mina problem.

Inte heller har jag själv personligen problem med den lusinvasion som kommer trampade på rad i just skolstarten efterskalv.....De går för allt de är värda för att snabbt sprida sig till barn och ungdomars huvuden, och så klättrar och kartar de i skallarna, och alla skall idag ha långt hår, och lössen jublar!!!!


Vad är det som händer i vårt land? Har vi inte lärt oss att hålla oss rena? Det fick människor göra för länge sedan, men nu  ligger vi i en djup dal av snusk igen och föräldrar måste se till , ja hur i hela friden ska de kunna det, då de inte kan sköta sig själva och sin egen hygien.......

Nej, vi får skicka ut en modern Lubbe Nordström i landet igen och göra stickprov i hem, slott och koja, och avläsa hur det frodas ibland pizzAKARTONGER och chipspåsar,
Men kom igen svenska folket, har ni sjunkit så lågt igen att i inte kan hålla smutsen ifrån er?
Jag får be Herr Stövlen att han delar ut luskammar tvålar och lusschampo till alla i vårt långa land och sedan se till att det används också.

Lag på detta herr Stövlen, innan lössen tar över våra liv helt hälsar  Grevinnan

tisdag 12 september 2017

Arnes absoluta favorit!

Känslorna svallar, vi känner oss som ungdomar alla tre, nu piskar regnet mot rutorna , det är kolsvart utanför fönstren, men vi härinne vi bara njuter, och minns vår ungdomstid!!!!!!!

Min ungdomsidol!

Vi sitter här nere i Biblioteket , stormen Alma har nyss dragit in över landet, det vajar och svajar i granar och tallar, ljuset har varit ur funktion flera gånger, och Toivo har bakat en pärkaka som vi nu sitter och smaskar på medan elden i öppna spisen knastrar och flammar så tryggt. Vi tittar igenom Arnes gamla grammofonskivor och minns andra days och när vi fann Roger Withaker blev vi alla tre nostalgiska, och minns det ljuva sjuttiotalet, och Arne berättar hur han var och såg denne man live på Konserthuset i Stockholm.
Nu lyssnar vi och njuter kära vänner hälsar Grevinnan!

söndag 10 september 2017

Sönerna vill inte komma hem och hjälpa till med Allans gård....


Jag har tjatat, jag har bönat, jag har skrikit till dem båda att nu får ni komma hem en stund till Sverige för att hjälpa mor med strategin för Ollonberga gård när vi inte just nu kan räkna med Allan, då han är på Gran Canaria och vilar ut efter sitt stora misstag att blanda sig in i Gärdis, den kvinnliga psykopaten från Norge!!!!!!!
Nåväl, trots att jag har talat med sönerna med hög röst så bryr de sig inte, nejdå de har sina egna liv, ja naturligtvis, men vad är väl en mor mot allting annat?
Ingenting ser det ut som.....

Julius JR har alltid så mycket i sin agenda och som världen ser ut idag och han arbetar med säkerhet så förstår jag honom , men den yngste som arbetar på bank i London, vad kan väl han ha att skylla på, han räknar Brexit han räknar Pund, han har fullt upp, jaja så här sitter jag solokvist med två stora gårdar på landsbygden där grödorna växer mig över huvudet, om inget görs snart!

Men jag har bett att både min Advokat och min gamle Advokat Wiveka Womander skall sammanstråla inne på Stora Finansbanken på Öfre Östermalm så vi kan reda ut detta, kanhända jag kan få Wiveka att hjälpa till, trots att hon aldrig fick hela sin utbildning till Advokat erkänd men det har ju inte hindrat henne under de senare åren.

Det är inte lätt att ha så mycket mark att hålla ordning på kan jag säga, då jag också har så mycket annat att lägga in tid på.......
Tänk om jag kunde ha armar som en bläckfisk och ett hästminne och två rävar bakom varje öra, då ni...........

Nedrustningsambassadör skall utses i Hornberga kommun

Hornberga skall nästa söndag då det inte bara är kyrkoval utan även skall en  Nedrustningsambassadör utses i Hornberga socken.
Nu har jag fått veta att jag själv skall kandidera tillsammans med ICA handlarens son Örjan...
Vem tror ni vinner??????

Vad vi skall nedrusta om i bygden vet jag inte riktigt, men att jag kommer att vinna det hela, självfallet, jag har det hela i min hand redan nu känner jag.

ICA handlarns son, pytt...........vem är den lille pojkvaskern som skall tävla mot mig?

Det är och jag säger det med emfas att det är själva ICAhandlarn som vill försöka återfå lite makt i samhället.
Han har ingen chans , inte med min  image som hela landet känner igen, ja hela Europa egentligen.
Vem vet icke vem jag är???

Känner någon av er Örjan ?????

Nej, jag vet väl det, nu är det bara att gå ut hårt i veckan och göra en valturné här i bygden, och jag startar redan idag då jag håller torgmöte nere vid Bageriet där alla får ventilera vad de har på lilla hjärtat, Mina allt i allo står redo med korvvagnen som vanligt då det är något extra, och godisregn till alla barn l, vilket jag vet att Rubina icke gillar, men då det gäller att sälja in sig tar jag till vilka knep som helst......

Väl mött nere vid bageriet kl 14. 15, och ha frågor om allt och inget som ni vill att jag ska nedrusta mot!!!!!
Grevinnan själv

fredag 8 september 2017

En rolig historia från verkligheten.....


Som de flesta av er vet så har jag en lååååååååååååångväga cousin som dyrkar det Turkiska riket, och far dit så fort maken har fått ihop slantar...........

Demokrati struntar de svenskar i som i en liten men naggande god hord fortsätter att fara till detta land???????????????????????????????
Det är en samling av likasinnade från hela Sverige, som låtsas om inför varandra att de INTE skall åka dit på semester!!!! Det är så roligt så jag tror jag knäcker mig.......

Men så bokar de samtidigt och så far de iväg efter att ha räknat dagar, burit ut och in med grillen, brutit av sina kammar dess tänder, de packar och de ojas och det pojas, och så bär det då av, helst en helt okristlig tid då vanligt folk aldrig skulle ge sig upp och iväg till en flygplats........

Så kommer de fram till den plats där de träffats de senaste tio åren så fort medlen tillåtit.
Så vill de alla bo på sina "egna" rum naturligtvis och nåde den hotellman som råkat  byta bort av misstag så att Britta få bo i Karins rum eller tvärtom! Då blir det ramaskri och de släpas med resväskor och klirrande påsar fram och tillbaka innan lugnet blir återställt.

Nu kan vi se hur balkongdörrarna öppnas och så kan de alla vinka till varandra , förvånat!!! -Åh är ni också här??????????????????????????????????????????????????????Skratt, skratt.

Sedan pågår detta events i en , två eller tre veckor beroende på penningars inflöde och utflöde...

De ses nu varenda dag, de äter tillsammans på samma ställe, gärna några ställen där de blivit bästisar och bundisar med varandra, inte som gäster och restaurangägare, nej något mycket mer, de står nära varandra, de är som systrar och bröder. Dessa svenskar blir som ett med sina nyfunna vänner...Ja så håller det på, medan de påhejas av sina vänner hemma i det kalla och regniga landet Sverige som var dag talar om vädret och frågar var de ska ätas idag, eller imorgon eller igår???? Det är sååååååååååintressant att hålla koll på detta, för då vet ju vännerna som inte har samma pengapung ändå få känna sig delaktiga!!!!!!!!!!!!!!!Härligt att få dela med sig från paradiset....

 Det blir lite halvdåliga bilder från mer eller mindre korpulenta magar, nackar eller poolsimmande valar.........Sedan så är det hemgång, oj oj oj så trist men nu skickar vi maken i arbete igen trots att han börjar uppnå pensionsåldern plus plus, men vad gör man inte för att kvinnan i ens liv skall få glänsa på fejan, och nu blir det lite gnäll om krämpor, vardag och läkarbesök och barnbarnsjobb, men SNART är det dags igen, och ingen ska få veta när de skall åka, och som av en slump så träffas de där igen på samma hotell.Karin, Stina, Lasse, Hasse, Berit, Karin och Kajsa, Häpppp häppppppp!
Visst var det en rätt lustig historia ?????????????????????????????????????????

Övningen Aurora skall passera Hornberga!!!!!

Jag visste inte någonting om detta förrän jag genom ICA handlarn fick höra att den jättestora militärövningen ska ske här i Hornberga, Eller de kommer att passera iallafall, med cyklar, mopeder, lastbilar, kustjägare kommer att bära sina små båtar över åkrar och ängar, hur kommer det att se ut efteråt?
Tänk om de förstör mina marker, och min skog? Jag är mycket upprörd och skall  faxa regementschefen  snarast.
Vi kommer att protestera mangrant, och nere vid ICA skall demonstrationen bli av på lördag förmiddag kl 10-16 så jag uppmanar alla Hornbergabor och andra att komma dit, Arne och Toivo bjuder på korv med bröd, Kyrkans damkör kommer att sjunga vid två tillfällen och Nisse i bryne kör runt med sin gamla volvoskåpbil och delar ut godis till alla barn!!!!

Kom snälla, och meddela alla ni känner, för vi vill inte ha våra grödor förstörda av militären hälsar Grevinnan

onsdag 6 september 2017

Jag har varit med Allan till Gran Canaria....


Nu är det jag själv, Grevinnan som sitter vid spakarna igen vid denna blogg. Min gode vän Svea Loften, den gamla agitatorn har fått lånat den medan jag varit på resa.

Allan Ollonberg blev ju helt spritt språngande galen, crazy, helt crazy då han insåg att hans nyfunna kärlek Gärdis var en psykopat de la grande, och var försöksutskriven , och hon hann bara vara ute ett par dygn innan hon slog klorna i Allan, han som trängtat efter kärlek ömhet och närhet sedan hans älskade Ruth gick hädan.
Allan var ju klaaaar till att gifta sig, och hade inte jag anat ugglor i mossen hade det kanske inträffat, och han hade stått där utblottad...

Nu så lyckades jag med fler att avstyra detta och Gärdis är återbördad till hospitalet igen, men vad skulle jag göra med stackars Allan, inte ville jag åka med honom till Turkiet där det lockas med billiga priser och gott om plats på hotellen, nej jag flög ner till Las Palmas och så hyrde jag in Allan och mig själv på Svenska kyrkans lilla hem för svenskar i utlandet, en liten finca som de flesta svenskar inte känner till, medvetet val hos kyrkan, men Allan och Ruthan hade ju en våning tidigare och var delaktiga i Kyrkans arbete och sociala sammanhang.

Nu passade det ju bra att det blev lite payback till Allan och han kände sig rätt hemma och blev glad över all hjälp han fick av personal och andra svenskar som bor där.

Så nu har jag överlämnat honom till personalen och själv skall jag be sönerna komma hem och hjälpa mig med Ollonberga för där behöver det ju investeras och renoveras innan Allan kan sälja eller återvända hem. Inget är gjort på gården sedan de flyttade in som nygifta, och det är mer än sextio år sedan.
Allan vill att jag tar hand om allt praktiskt och räkenskaper, och jag tänker vidarebefordra detta till sönerna och min kära advokat.

Så jag har inte legat på latsidan som ni kanske trott?
Nu blir det ordning och reda igen, ikväll väntar jag besök från stan, Alex kommer över så jag får veta vad som hänt i kändisvärlden under tiden jag slitit på ön.
Arne skall göra laxpiroger och Toivo en liten Kräftpaj, så skall vi sitta där och smörja oss med skvaller och skumpa hälsar Grevinnan

tisdag 5 september 2017

En oroande trend

Det skjuts mest i Sverige per capita än övriga europeiska länder!!! Skjutningar ökar och de är allt yngre yrkeskriminella gäng som använder våld, och ju yngre de är ju svårare skjutningar och våldet eskalerar....

Vi får fakta på detta, men vad säger regeringen? Jag lyssnar så det suger i öronen, men icke ett ljud, vi lägger locket på , det är väl det enklaste????

Vi läser också i tidningen idag att övervägande delen av svenskar vill få bort tiggeriet , kriminalisera detta , vad säger regeringen och vad säger de andra partierna endast ett år för valet? Inte ett minsta litet ljud hörs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Javisst, vi är ju i Sverige, där har vi inga åsikter, då så!

söndag 3 september 2017

Vi står inför ett stort hot!

Igår söndag var det bara två skjutningar som rapporterades , en lugn dag i landet alltså. Skönt, men den där Kim Jung Un han vill inte ha det lugnt han, nej nej nej, han vill ha makt och skrämmas, då ler han stort. Vi är en halv jords befolkning som är livrädda för hans kärnvapensprängningar i tid och otid....Nu väntar vi bara på den stora smällen, och vad kan vi göra vi små människobarn? Ingenting, nada....
Vi kan bara tuffa omkring i spenaten och pladdra och babbla som om ingenting hänt, medan vi väntar på smällen, den stora smällen som skall förgöra vårt jordklot, och så blir det för nästa sorts människor att starta upp från noll. Allting går igen.........Men under tiden sköljer jag strupen med skumpa och suger på en Hummerstjärt här hemma på Hornberga säteri i Södermanland hälsar grevinnan

Söndag på Skansen, samt ett och annat brott!

Bara lite aktuell information! Igår mördades en man i trettioårsåldern i södra Stockholm på öppen gata ,ingen  finns anhållen!De cirka åttahundra marockanska barnen som illegalt befinner sig i Sverige skulle enligt vår regering få sig byggt ett ungdomshem...... i Marocko för att locka tillbaka dessa barn hem till sitt eget land, men det sket sig i starten, och nu har regeringen lagt det hela på is meddelar de idag! Jajamännsan, så jobbar man i svensk och regering.......


När jag passerade den berömda "plattan"på väg hem från Skansen där det idag var gratis inträde, då gäller det för alla utan matjord i fickorna att hänga på, annars betalar du 180 kr för att komma in där.
Jag vill tala om att tre gånger per år har de som är medlemmar i Coop gratis inträde, lika med många barnfamiljer och många panchos!!!
Det ägs av en stiftelse och man har ökat priserna i rekordfart, bara för att slippa så mycket spring där förmodar jag!

Jag uppmärksammade hur en mörkhyad man stod och gjorde deal med en ljushyad, han lämnade över massor av guldarmband, guldhalsband, guldringar, det riktigt rann ur hans hand ner i den ljushyades händer och fickor. Tjugofem meter därifrån stod det fyra väktare i ring och småspråkade med en äldre dam i godan ro.

Jaja, så jobbar de!

Då jag skulle kliva på bussen såg jag en romsk man som smög ombord i dörren längst bak, medan vi vanliga fick gå in genom framdörren och bli registrerade,och betala för vår resa, jag upplyste då busschauffören om detta, men då han  talade mycket dålig svenska så brydde han sig inte särskilt utan skakade på sitt turbanprydda huvud och bussen med den fripassageraren for iväg.

Jag klev av på samma plats som denne man, och talade om för honom att vi får inte åka utan SL kort på bussar och tunnelbanor, men då förstod han inte svenska över huvud taget utan stirrade med barnaögon rakt ut i luften för att snabbt  gå över gatan och ställa sig på den hållplatsen, och då bussen strax kom så såg jag honom göra exakt samma manöver och bussen for iväg med denna fripassagerare, nu åt andra hållet!!!!!!!!!!!!!!!!!

En helt vanlig söndag i den stad där  allt olagligt görs hela tiden, och på spårvagnen från Skansen till NK så hann en kvinna bli plockad på sin plånbok av en ung kvinna med lång kjol och av ickesvenskt ursprung. Hon kände bara hur någon rörde vid henne där hon stod ombord i den fulla vagnen, och då vi stannade vid NK så ropade hon att hon blivit av med plånboken, och pekade på en ung kvinna som snabbt försvann i mängden av söndagsfirande människor,

Detta är Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!