Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 4 oktober 2011

Den tilltänkta skulpturens plats.......


Godmorgon kära vänner! Jag är redan uppe, fylld av energi inför den staty jag tänker göra, och ställa här nere vid min istigningsplats här på säteriet,alltså den plats jag stiger i då jag gör mina åtstramande simturer. Här där jag tar mina morgondopp, och gör mina simmarlängder, vill jag ha en staty av en fiskare iklädd sydväst, lång regnrock och sjöstövlar stå och se ut över Mälarens böljor! Jag tror att det kan bli en underbar tillgång för Hornberga , samt för mig själv naturligtvis.En vakt som ser till oss som rör oss på vattnet, en skyddsängel i sydväst, vad säger ni?

Ni ser en av skisserna jag suttit med sedan igårkväll.....tänker mig den i brons på hög sockel, med regnrocken släpandes ända ner mot marken. Kanhända att jag gör som MarieLouise, lägger in en värmeslinga i det långa skägget???? Såååå snyggt efter ett antal år då detta skägg är smekt och taget på, så det gnistrar i solnedgången över Mälarens vatten????
Ja, den här är ju bara en av mina tankar omkring det hela, men icke mindre alls så tokig.

Nu ska jag bara gå en vända till stallet och kela med mina älsklingar en stund, innan jag åter sätter mig vid ritbordet.....................HS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar