Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 19 oktober 2011

Jag är i chocktillstånd fortfarande......

Men jag kämpar på här med min fotoutställning. Den måste bli klar, det går icke att ändra på. det andra skjuter jag åt sidan just nu iallafall. Till kvällen ska vi talas vid, sönerna och jag, och d¨å måste det tas upp oavsett!!!!


Den lilla vackra fjärilen Dolores som blir kär i kålmasken Max. En historia om den fattiga och den rika, som aldrig kommer att få varandra.

3 kommentarer:

  1. Så underbart Honorine att på så pass nära håll få se och uppleva en het passion mellan denna så näpna kålmask och den vackra lilla Dolores. Då det föreligger en klasskillnad mellan de tu som tyvärr oftast får till följd att de icke kommer att få varandra, kan väl kanske du framsrtäcka en hjälpande hand. Kanske du behöver medla mellan deras föräldrar, för att så diplomatiskt som möjligt påtala den lilla kålmaskens fördelar för Dolores troligen högdragna föräldrar. Kålis "päron" tror jag bara kan glädjas med dem. Jag tror att du kan lyckas med detta,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Det är en aningens Romeo och Juliakänsla jag får då jag ser dem, men jag ska fortsätta arbeta med detta par och se hur dett kärleksdrama kan sluta.

    Nu har jag ju ett eget drama inom familjen, och det är egentligen fullt tillräckligt, men min konst måste också få ta sin plats.
    Men att min vuxne son skulle svika mamsen så fullständigt, det känns ända in i hjärteroten ska du veta. Men jag är icke uträknad ännu!!!!!

    SvaraRadera
  3. Så skönt att höra att du fortfarande är fit fore fight. Mycket sådant behövs sådana dagar som du nu befinner dig i.

    Då är det bra att du kan gå in i ditt konstnärliga skapande, som för övrigt tillför dig massor av endorfiner. Låt dig inspireras av detta lilla kärlekspar där en håller sig på jorden, medan den andra lilla snärtan flyger och flaxar lite hit och dit. Det kan bli en alldeles utmärkt konstellation,
    tror Rubie.

    SvaraRadera