Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 15 oktober 2011

En dag med shopping och födelsedagsfest

Jag kan inte låta bli att visa er den affär med väskor som jag besökte idag. Vilka underbara skapelser!!
Jag kunde inte låta bli, utan inhandlade mig tre stycken.
Sedan satte jag migf på altanen och inmundigade två glas champagne, ja just två glas. Ett minimum anser jag!

Festen hos Roger och hans hustru började redan klockan 14.00 Ja, vi vet ju alla att han börjar bli till åren och orkar inte festa lika länge och mycket som tidigare, men en fantstiskt fin eftermiddag blev det.
Ja, nu är jag redan hemma igen i min lånade våning, och som ni kan se är det inte så som jag är van att ha det, men det är komfortabelt, och det räcker för mig just nu. Från Sverige har jag inget hört idag, men jag tar det som ett gott tecken, eller vad tror ni?

Nu ska jag se efter i köket om det finns något liten dejuneé por petit moi?
Jag bad husan ställa in lite skaldjur och färskt bröd till kvällen! Som ni märker så går det då ingen nöd på mig här, men jag önskar naturligtvis att de tar tag i den stalker som förpestar familjens liv just nu!
Godkväll önskar HS

2 kommentarer:

  1. Bästa Honorine! Självfallet är jag väl den första att förstå att det ICKE går att enkom passera en dylik liten frestande shop
    som denna du så vackert visar upp. Då tillfälle ges, skall man omedelbart ta det i flykten. Kanske du till och med inhandlar ett par väskor till, för vem vet när nästa så utmärkta chans dyker upp.

    Så fantastiskt det måste ha varit att få frottera sig med herrskapet Moore under dessa förhållanden. Är det månne på det viset att sagde man börjar bli en gnutta skröplig?? Allt då givetvis med ålderns rätt. Han kanske icke längre kan på ett geschwint sätt hiva sig ned från helikoptrar som fortfarande är i gång. Men å andra sidan, vem kan det även om man så bara är 25 år. Men nu ÄR han ju ett unikum. Fick ni tillfälle till att tala med varandra lite mer ostört? Jag tänker då givetvis på Sean Connerys närvaro. Han lär ju vara lite av kvinnokarl, så jag tänkte att han kanske försökte sig på att lägga ut sina försåtliga garn för dig.

    Den lilla vyn du visar från ditt boende, ser chict ut. Ävenså den lilla fönstersmygen med så strategiskt perfekt utplacerade champagneglas som ser svalkande samt frestande ut. Givetvis skall det vara två glas av den ädla drycken. Men om man gör som du. Väljer att ta reprisen i ett nytt glas, kommer saken i ett HELT annat läge. Som om du börjar om på nytt med den smakupplevelsen.

    Så det är i alla fall så pass att du har en egen husa. Ja, hur skulle det annars se ut, kan man stilla fråga sig. Då du bad om skaldjur till aftonen, väljer då husan vilka som skall avätas, eller går du efter vad säsongen har att erbjuda?? Det är smart att låta husan göra inköpen, då hon vet att ICKE bli lurad på vare sig pris eller färskhet.

    På stalkerfronten intet nytt, låter Översten samt Toivo hälsa. Nu lät ju visserligen icke Översten allt för nykter, men jag får väl ändock hoppas på att han vet vad han talar om,
    hälsar dig
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Morsning korsning Hono. Franki boj här. Ja blev lite skakis närendär satkärringen Rubel eller va hon hetör börja gasta en massa dynga. Vafan ere för en överste hon lallar om? Ligger tanten i lumpen? Hur som haverså vill ja att du ska veta att jag tänker på Carl-Jan varevia sekund. Jag är kär upp över örona skaru veta. Vem bryr sej om varu e. Nån gång kommerru hem å då vill ja ha ett snack merej mellan fyra jack. Fattaru? Jag bamåste kolla lite på din grabb. HAR han stålar eller hurere? Ja fatta grejen som så, att de harhan. Så ba därför vill ja se om han e så jäla läcker på framsidan åkså. Banga inte ur baför det hära nu Hono. Ja ä en hyvens grabb sörrö.
    Frank Ädelkvist

    SvaraRadera