Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 14 oktober 2011

Tryggare kan ingen vara.......än i...

En främmande stad, gator med konstiga namn, långt borta från trygga Hornberga säteri vid Mälarens vatten.

3 kommentarer:

  1. Bästa Honorine, så sorgligt det låter, att befinna sig på okänd ort, där allt verkar vara så ruskigt främmande. Men jag tror att det blir lite trevligare nu framåt aftonen, då jag utgår från att du kommer att besöka Mr Roger Moore MED hustru, för att därstädes gratulera honom på hans födelsedag. Då kan du ju passa på att döva dina sorger i många glas ustökt champagne.

    Silvans make kom hitstormade fly förbaskad på den väna hustrun. Han KRÄVDE att hon genast skulle infinna sig inom hemmets fridfulla salar. De skulle i väg till något nytt Arabiskt land, för att åter igen dekorera någon självsrådig härskare, med icke mindre än Vasaorden. Silvan avvek omedelbart från hans försök till att ta tag i henne. Nu har hon suttit inlåst på den turkosa toaletten som är i nära anslutning till den likafärgade paviljongen. Både jag och Camina har försökt med både lock samt pock, att försöka förmå henne att vänligen låsa upp sagda dörr. Jag kommer således att bli tvungen till att snabbt få hem Översten en stund, för att be honom bryta upp den försmädliga dörren. Han kommer därpå att genast återvända till Hornberga Säteri, för att där vidare bistå Toivo vid bevakandet att alla grindar. Jag kan trösta dig med att det än så länge ej synts till någon obehörig.

    Koppla nu av och gläds åt Mr Moores gästfrihet,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Tack för din omtanke, den värmer! Jag kan icke klaga på något, då huset jag hyrt i Menton är både stort och fräscht med stor trass mot havet. Menton är ju som du vet en liten stad, och närheten till Monaco gör den intressant. C.J lämnade av mig här och åkte sedan vidare på aqrbete, men jag har en dam som hör till huset och vars ägare låter mig få "låna". Jag behöver ju ändå få något i mig ibland......Ikväll bär det av till Villa Franche där Roger och hustrun bör under hösten, och där det är ett litet intimt party för att fira hans födelsedag. Kan behöva något annat att tänka på just nu.

    SvaraRadera
  3. Bästa Honorine! Jag TROR att du nu kan andas ut. Varken Toivo eller Översten har sett röken av denne sliskige man. Jag tror att han nu har insett faran av att komma i kontakt med er igen, då han antagligen inser faran av detta infernaliskt dumma tilltag. Jag tror att det numer är någon annan som får den "äran".

    Visst vet jag var Menton ligger, då jag stundom huserat där i min ungdom. Det är en trivsam liten stad.

    Angenämt att du skall befinna dig i Mr Moores sällskap för ett par timmar. Kanske du kan rådgöra med honom hur du skall förhålla dig till den eventuellt återkommande stalkern. Han är ju bevars Agent 007, med rätt att döda!!!

    Det är aldrig fel att ha folk omkring sig som dessutom är villiga att "låna" ut ett tillfälligt boende. Dessutom känns det antagligen tryggt för den så RARE Carl-Jan att kunna lämna mamsingen i trygga händer.

    För övrigt är nu allt lugnt här på Rubinsteinska. Silvans make har nu avrest till det hemliga Arablandet för att översträcka Vasaorden. Han blev nödd till att göra detta allèna, då Silvan återvänt hem till äldsta dottern. Översten fick ut henne från toaletten med hjälp av lite lock och pock. Han är nu återbördad till Toivo. Återstår endast ett problem. Jag kan icke nå den så nätta Svala. Jag får enkom till svar, att hon uppehåller sig på okänd ort. Bara det icke inträffat något obehagligt. Men någon gång måste jag ju släppa taget, även om det svider,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera