Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 11 oktober 2011

Packar för ny resa....

Godmorgon friends!
Efter en orolig natt så har jag intagit en lätt frukost , varit ute i stallet, läst tidningarna.......
Det känns inte just nu som om  jag vill  vara här på gården, efter detta med Frankaffären....som känns ytterst obehagligt!
Nog har jag längtat efter kommentarer på min blogg som ändå läses av så MÅNGA, men men inte av en stalker!!!!

Så nu har jag bestämt mig för att flyga ner till Nice imorgonbitti, och kommer att stanna där några dygn. Som vanligt bor jag på Negresco, för att kunna vara lite inkognito, samt ha möjlighet att få arbeta i lugn och ro.
Hälsar HS

1 kommentar:

  1. Bästa Honorine! Det känns skönt att veta att du tar dig till annan ort, men BORDE du skriva vart du tar vägen?? Visserligen kan du försvinna i folkvimlet, men du kommer förmodligen icke jämt förpassa dig dit. Kanske det är bättre om du lite diskret byter adress till okänd ort, eller åtminstone ett annat hotell??

    Här på Rubinsteinska är vi alla ytterst upprörda då detta hemska grasserar. Hur i hela fridens namn skall du bliva av med denna så obehaglige person. Översten har på eget bevåg luskat lite bland pöbeln. Han är nu så gott som förvissad om att denne Frank Ädelkvist ICKE vågar antasta både dig och Carl:Jan under eget namn. Om jag inte helt missminner mig, skrev han en aning hånfullt om att alla andra var fega som icke vågar gå ut med namn. Så nu vet du det.

    Silvan kom över ett tag i morse, men blev ej kvarstannande en längre tid, då hon tydligt lade märke till att vi alla här var så pass nedstämda. Hon har väl nog med sitt, kan man tänka. Hennes make har tittat allt för djupt i konjaksflaskorna en längre tid, så hon bor tills vidare hos äldsta dottern, som i förtroende sagt, förstår söta mor.

    Ha nu ett lugn och fridfullt avbrott från detta hemska,
    unnar dig,
    Rubina

    SvaraRadera