Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 7 oktober 2011

Pigg och utvilad igen...och nere i samhället hålls det marknad idag.....

Goodmorning friends! How are you?
Ja, det kan man undra?
Men själv har jag inmundigat min tidiga frukost, läst ett par av morgontidningarna, där intet nytt  kunde skönjas i mängden av ointressanta skräpnyheter.Utröstning i Idol????? and so on.....
Lilla Elsa berättade att idag är det gammeldags marknad nere i samhället, så då tänkte jag faktiskt ta Tunas Idol och rida ner och titta. Inte för att jag känner särskilt många där, men själva spektaklet kan vara spännande nog att ta del av.
Arne och Toivo är eld och lågor och har säkert mycket roligt att berätta till kvällsvarden omkring detta.
C-J bad att få vara i fred idag, och sova ut, och det är honom väl unnat, med detta jobb som han har. Tyvärr kommer inte Julius Jr. alls  hem i helgen, då han fortfarande är kvar i Kabul, hemligt, hemligt säger han bara då han hör av sig, men lilla mamsen tycker det känns obehagligt att han befinner sig där bland alla skjutgalna rebeller, men en mor har inget att säga till om då barnen är vuxna har de talat om för mig ett antal gånger, men jag är ju inte mer än människa.....

De ska ha ett Tivoli på marknaden sade Arne, och hans ögon lös, men jag tror nog inte de har ett pariserhjul stort som detta, som de flesta av er som varit i London känner till. Det ger mig en idé att införskaffa något liknande till Hornberga  Att sitta där och i sakta mak snurra sig uppåt och få en fantastisk vy över landskapet?? Något att fundera vidare på. Då jag befinner mig i Nice står alltid också ett besök i deras pariserhjul vid stora torget på agendan. Det måste vara mitt barnasinne som ger mig lusten,och det tar jag tacksamt emot.
Min gamla Londonlängtan gör sig nu påmind känner jag!

Något helt annat. Imorgon kommer Bergy Tomgren med familj hem till oss för lunch, det ser jag verkligen fram emot. Lilla Elsa ska bjuda på Bruchetta, Lax med tillbehör, och något sött och kladdigt till dessert har hon lovat, hon är såååå förtjust i Bergy, så hon skakar i hela kroppen bara vi säger hans namn härhemma.Så jag vet att maten kommer att vara tillagad med mycket kärlek....

Nu är det dags att ge sig ut till stallet och mina darlings! Bye Bye! HS

1 kommentar:

  1. Bästa Honorine. Så ljuvligt att få sträcka ut ordentligt i ett sju herrans sporrsreck till markanden. Och detta utmärkta val, att då göra det på Tunas Idol.
    Det är härligt att vid ett fåtal gånger få äran att avnjuta inte mindre än TVÅ par barnatindrande ögon, från dessa så vuxna karlar. Jag tänker då givetvis på denne så Finske Toivo, SAMT den lite mer Småländske Arne, som inom parentes sagt bär ett kolossalt vackert namn, må jag säga.

    Ja, vem minns inte med välbehagliga rysningar Pariserhjulet i själva London? Där anser jag att du åter igen kommit fram med ett ytterst välbetänkt förslag. Att ha ett alldeles EGET Pariserhjul på dina privata ägor. Att när det behagar, bara sätta sig i detta, för att sedan fritt och ohämmat sväva ut i det blå. Jag gissar att den så lilla Svalan kommer att framställa önskemål om att få nyttja denna apparat i både tid och otid. Där måste du nog lägga in ett bestämt veto.

    Ack denna så för dig åtråvärda Bergy Tomgren. Att få sitta vid samma middagsbord och avnjuta både fisk SAMT denne Tomgren, måste vara få förunnat. Så synd att icke gossarne kan deltaga. Julius Jr har ju så att säga, laga förfall, även om det är nog så ruskigt. Att styra vuxna barn, är ju som bekant stört omöjligt. Men det är bara till att spotta i de små nävarna, för att sedan galoppera vidare.

    Jag befarar nu ett stort återfall, vad gäller denne Bergy Tomgren. Förälskelsen kommer att blomma upp med dunder och brak. Men det är troligen bättre det, än att sitta där som en oberörd mumie. Tårarna får väl avtorkas vid ett lämpligt tillfälle,
    tror,
    Rubie

    SvaraRadera