Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

måndag 17 oktober 2011

Inför min fotoutställning......,

Idag arbetar jag lite med min kommande fotoutställning i Berlin i januari. 2012


Jag kallar denna bildkomposition och tillika serie för "Lilla Max flyttar hem"
Antar att han varit ute i "stora vida världen", men är nu bostadslös, arbetslös och återvänder till föräldrahemmet.

Kanske inte så roligt, men vad göra som liten kålmask idagens masksamhälle, där det är svårt att slå sig fram.

Ett förslag är att du Max börjar studera, och på så sätt kan bli delaktig  och nyttig i masksamhället igen!

3 kommentarer:

  1. Ja Honorine, så riktigt du tänker med din fotoutställning, då bara faktum kvarstår. Hösten är onekligen här. Sedan är det ju icke alla som är så pass omtänksamma att de oroar sig för de allra minsta små kräldjuren. Men vem annars än du skulle ens komma på tanken att faktiskt göra det. Då nu denna kålmask från och med nu är hemlös, kanske det är en internatskola du tänker dig att detta djur skall söka sig till. Då han är så väl insatt i äpplenas konsistens, smak, konstruktion, molekylernas uppbyggnad samt mognad, vore det väl perfekt om han omskolade sig till cidertillverkare. Han kommer att kunna producera den mest utsökta drycken. Då han är färdigskolad kan troligen Lill Lindfors hjälpa till med att göra stor reklam för detta. På så sätt ligger han absolut icke samhället till last. Frågan är bara vem som skall bekosta denna utbildning? Kanske Skansen har en fond för detta?

    Det skall bli spännande att få se hela utställningen då det är så dags,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera
  2. Jag hade så gärna kostat på lille Max en adekvat utbuildning på någon högre skola, gärna internat. KÅLBERGA finns ju här i Södermanland,men den lille parveln längtade ut igen, och tog sin lilla attachéväska och gick mot friheten igen, precis innan han klivit in i hemmets lugna vrå.....All heder åt en sådan mask.

    SvaraRadera
  3. Ja, det en liten parvel med stort go i. Visst är sådana hedervärda, men jag tror att (han?) längtar efter en liten vän. Har du någon eller några du kan erbjuda,
    undrar, Rubie

    SvaraRadera