Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 18 oktober 2011

Vildsvinen är nedlagda......och jag har fått en stor chock......

Det blev endaste n endags jakt, då det egentligen inte är tid för det i de Italienska bergslandet ännu, men Albert får naturligtvis jaga då det behagar honom och hans kamrater. Några  Vildsvin, lite fågel var väl det som de fick nöja sig med.
Här kånkar C-J  med sin jaktväska iväg in bland de farliga djuren!!!!
Mina söner fick frisk luft och miljöombyte, och det uppskattades mycket av dessa stressade pojkar.
Här står Julius Jr. väl koncentrerad och testskjuter geväret !

Gårdagskvällen avslutades med en Grand finale hos Grimaldis med ett tjugotal inbjuda gäster, och själv tog jag mig väl ut i min vinröda nyuppsydda höst kreation.

Men nu ska ni få höra , eller rättare sagt jag fick senare under kvällen reda på två chockartade nyheter!!!!
Jag har icke smält detta ännu, utan är i en slags chock ännu! Jag ska tala om det senare då jag orkar, hela min värld har förändrats i ett enda slag!!!!! Jag blir nog sängliggande ännu en stund, och får ta mig något lugnande..... HS

4 kommentarer:

  1. Asså nu vet junte ja hur man , vahetere, titulerar en grevinna å sånt skit, men ja har fått ett hedersuppdrag från Frank. Han sitter ju lite trångt till så han ba mej å rajta dehära. Han har skådat den dära snubben som heter nåt så sorjlit som Carl-Jan. Han blev såm förhäxad när han såg den snubbens nacke. Den va visst så jäla vek. Å så tyckte han att de var jälit tändande å se att han hade ett sjuhelvetes skjutjärn i näven. Devabade.
    Kevin

    SvaraRadera
  2. Bästa Honorine! Nu får jag allt hoppas på att jag icke komuniserar med dig i otid, då du tydligen ligger i ett svårartad trauma. Något världsomfattande har tydligen inträffat. En dag kanske du yppar detta. Det får väl tiden utvisa.

    I vilket fall som helst så måste du ha tagit dig mycket väl ut i din vinröda kreation, eller var den oxblodsfärgad dagen till ära.

    Så härligt att gossarne har ordentligt kunnat syresätta sitt blod medelst jakt. Att så helt avstressade kunna fälla sig ett par vildgrisar är ju nu en gång ett utslag på manlig virilitet. Visserligen kan man då och då, se kvinnor i liknade positioner, men då tror jag att det mer handlar om en slags konkurrens. Att kunna visa att även de så fragila kärilen minsann också kan nedlägga diverse animaler.

    Då jag så sällan låter mig frotteras bland djurnedläggare, har jag således ingen större kunskap i denna vetenskap. Men vill ändå passa på att ställa en fråga i samband med detta.
    Är det så att det lägges till ett antal kilon, strolekar på horn, hur pass många taggar de eventuellt bar, samt hur FARLIG situationen var. Kan man här dra ett likhetstecken mellan fiskare och jägare i detta fall?

    Hade gossarne behövt ytterligare ett par dagar till för att riktigt kunna varva ned bland de så vilda svinen,
    undrar,
    Rubina Algotte

    SvaraRadera
  3. Jag tror att det är modern själv som skulle behövt ett par dagar till på sig att varava ner, men nu så.... Jag ska berätta för dig Rubina , det är något alldeles kolossalt!!!

    SvaraRadera
  4. Jag kan knappt bärga mig, bästa Honorine. Please tell me NOW!!!!!

    Rubina von Oben

    SvaraRadera